Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
biztos biztos? messi meccsenként szór 3-4 gólpasszt. ha ő nem teszi meg,akkor ki? a terhet azzal lehetne levenni róla,hogy nem rá hegyezik ki a támadásokat,hanem többet vállal a két szél. ezzel messi juthatna egy kis lélegzethez és a támadásokat sem neki kéne feltétlen befejeznisocio66 írta:...
ezért kéne pihentetni,mert elég gyenge. Én leginkább fejben gyenge.ab1daL írta:Azért Messi több annál, minthogy bármi dolog miatt padra ültessük, de továbbra is elég gyenge finoman fogalmazva.
Egy csatár nem csak akkor lesz a legjobb, ha szórja a gólokat.geridoss írta:Talán rá kéne ébreszteni, hogy igen kisapám, te vagy a legfontosabb játékosunk, de ha nem teljesítesz, akkor nem játszol!
Amíg ez így megy, hogy akárhogy játszik, kezd, addig nincs meg az a motiváció, hogy jól kell teljesítenie, hogy pályára léphessen. Ha már Pep máshogy nem tudja motiválni. Mert úgy látszik, nem tudja...
Ez saját vélemény, lehet, hogy valami speciális problémája van, nem látok bele a lelki világába. De én úgy gondolom, hogy ez motiválatlanság.
Szerintem ez a válogatott efektus volt. Hiányzik egy játszótárs a kp-ról. Kell Xavi vagy Ini, vagy Fabre neki. Thiago tehetséges de ahhoz kevés hogy S. Robertoval ketten szabjanak fazont a játéknak. Szóval a fent említett trióból egy mindenképpen kell Messi érvényesüléséhez. Mellette játszhat Thiago vagy Sergi.geridoss írta:Talán rá kéne ébreszteni, hogy igen kisapám, te vagy a legfontosabb játékosunk, de ha nem teljesítesz, akkor nem játszol!
Amíg ez így megy, hogy akárhogy játszik, kezd, addig nincs meg az a motiváció, hogy jól kell teljesítenie, hogy pályára léphessen. Ha már Pep máshogy nem tudja motiválni. Mert úgy látszik, nem tudja...
Ez saját vélemény, lehet, hogy valami speciális problémája van, nem látok bele a lelki világába. De én úgy gondolom, hogy ez motiválatlanság.
Márpedig játszani fog, Leverkusenben meg a Vale ellen is.geridoss írta:A PADRA! Egyes.
Gratula a videóért! Jó lett!Barca96 írta:Sziasztok, készitettem egy videót Messiről, ha van egy kis időtök, nézzétek meg, előre is köszönöm :http://www.youtube.com/watch?v=Z1zXptJi4ck
nekem bejön nagyon a videó, az aláírásban kicsit törni angolt de jó lesz ez: )Barca96 írta:Sziasztok, készitettem egy videót Messiről, ha van egy kis időtök, nézzétek meg, előre is köszönöm :http://www.youtube.com/watch?v=Z1zXptJi4ck
Viszont neki mindig hosszabb ideig tart a téli szünete, mint bárkinek a keretből. Ő egyben piheni ki a fáradalmakat. Ennek ellenére tényleg egy-egy meccsen lehetne őt padoztatni. Ettől még nem törne ki a harmadik világháború.Barcaman14 írta:Nagy kérdés hogy mi lenne a jobb Messinek. Elvégre mindenkinek szüksége van pihenésre, és Pep minden embert pihentet is ha van rá lehetőség, kivéve Messit. Ugyanakkor biztosak lehetünk benne hogy ez továbbra is így lesz. Mióta Pep itt van Messi nem sokszor pihent.