Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet így van, hiszen tényleg - egyedi módon - többször is, nyilvánosan elmondta, egyfajta üzenetként. Akkor viszont szólt a játékosoknak, h nehogy komolyan vegyék, most kamuzni, taktikázni fog.P.U.Y.O.L. írta:Ezt nem hiszem. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Barca játékosoknak szólt volna a kijelentése. Sőt azt se hiszem, hogy az öltözőben hasonlóakat mondana, különben nem nyernénk azóta minden meccset zsinórban...recrea írta:Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet
Szerintem is inkább a médiának, illetve a Madridnak szólt....
Ezt nem hiszem. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Barca játékosoknak szólt volna a kijelentése. Sőt azt se hiszem, hogy az öltözőben hasonlóakat mondana, különben nem nyernénk azóta minden meccset zsinórban...recrea írta:Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet
Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet, mert kb. úgy érezhetik magukat, hogy ahol elindulnak, ott nyerni kell, minden meccset hozni kell, mert ez az elvárás. Magasra tették a lécet, semmiképp se frusztrálja őket, ha esetleg idén nem sikerül valami. Egyébként azóta sokkal jobban is játszunk, idegenben mindenképp.miihii írta:Srácok,a személyeskedő részt játsszátok le privátban,okés?
Am vmilyen szinten én is úgy gondolom,h Pep szavai inkább a sajt kiéneklése volt a reál szájából,minthogy komolyan feladja a bajnokságot.Illetve még ha tényleg esélytelennek is gondolná,akkor sem mondaná így ki,ennyivel a vége előtt.Nem rá vall(ana),mivel amikor mi mentünk ennyivel,egy szóval sem mondta,h lefutott,megnyertük.Sztem vmi mögöttes tartalma,szándéka volt ezzel,talán épp a reált akarta "megnyugtatni" egyrészt...
Hovatovább még a 6 pont ellenére is lehet igaza abban,h foghatatlan már a bajnokság,de azért ő lenne az utolsó ember,aki feladja,amíg van matematikai esély.Illetve aki ezt így kijelenti ország-világ előtt,hacsak nincs vmi (hátsó) szándéka vele.
Magas lórólSanama írta:Ha leszállsz a lóról és normálisan megkérdezed, válaszolok.lluisllach89 írta:A nagyobb baj azzal van, hogy ha ontopic megkérdez valaki, akkor azt támadásnak veszed, utána meg elbagatellizálod a dolgot. Így valóban nincs sok értelme.
Ha leszállsz a lóról és normálisan megkérdezed, válaszolok.lluisllach89 írta:A nagyobb baj azzal van, hogy ha ontopic megkérdez valaki, akkor azt támadásnak veszed, utána meg elbagatellizálod a dolgot. Így valóban nincs sok értelme.
Ezért nem dicsérem én Pepet olyan gyakran, mert akkor hülye vagyok, meg IQ betyármessideco írta:Kicsit azért elfajultak a dolgok...
Bizonyos iq szint alatt máshogy működnek a dolgoklluisllach89 írta: Már az se semmi, hogy szerinted Pep nyilatkozata hatással van a Madridra, de egy kérdés értelmezése gondoltam megoldható. Most vagy ez nem jött össze, vagy támadásnak érezted.
Mindegy, mission impossible.
Már az se semmi, hogy szerinted Pep nyilatkozata hatással van a Madridra, de egy kérdés értelmezése gondoltam megoldható. Most vagy ez nem jött össze, vagy támadásnak érezted.Sanama írta:Nem tudom mi a problémád,de jól megmondtad.lluisllach89 írta:
Szóval(utólag okosan) nagyon jó húzás volt lenyilatkoznia azt 10pontnál, hogy oda a liga, és a BL-re koncentrál a csapat. Akarva-akaratlanul azért a Realt is megnyugtatta kicsit, és láthatjuk hogy megjött a tavasz Barcelonába,mert olvad a -10 .
Nem tudom mi a problémád,de jól megmondtad.lluisllach89 írta:Az ilyeneket te komolyan is gondolod?Sanama írta:
Szóval(utólag okosan) nagyon jó húzás volt lenyilatkoznia azt 10pontnál, hogy oda a liga, és a BL-re koncentrál a csapat. Akarva-akaratlanul azért a Realt is megnyugtatta kicsit, és láthatjuk hogy megjött a tavasz Barcelonába,mert olvad a -10 .
Az ilyeneket te komolyan is gondolod?Sanama írta:
Kedves Puyi! (P.U.Y.O.L. írta:Tényleg nem akarlak megbántani, de a feltevéseből, csak az általam idézett mondattal tudok azonosulni...Firefox írta:
Egyébként eszembe jutott valami, ami alapjába véve egy kiszabott nagy baromság
Tényleg nem akarlak megbántani, de a feltevéseből, csak az általam idézett mondattal tudok azonosulni...Firefox írta:
Egyébként eszembe jutott valami, ami alapjába véve egy kiszabott nagy baromság
Vicces figura az biztosP.U.Y.O.L. írta:Azt, hogy nincs esélyünk!Sanama írta:Na írok egy kicsit, remélem nem Ozsi nem fogsz belekötni![]()
Már csak arra leszek kíváncsi,hogyha esetleg a Klasszikus előtt 3ponttal(vagy annyival se) menne a Real, akkor mit mond majd.![]()
Aztán nyerünk 3-mal...
Azt, hogy nincs esélyünk!Sanama írta:Na írok egy kicsit, remélem nem Ozsi nem fogsz belekötni![]()
Már csak arra leszek kíváncsi,hogyha esetleg a Klasszikus előtt 3ponttal(vagy annyival se) menne a Real, akkor mit mond majd.