Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
ronaldinho89
Capitá del Barça

2012.03.30. 16:13:04

Hát nem is tudom, belegondoltam még mindig nem írt alá. de most elmenne a Chelsea-be. mi lenne. nagyon várnák a szurkolók sztem mármint a chelsea szurkolók, hogy tegyen valamit. de nem vagyok benne biztos hogy olyan jó lenne máshol is. lehet hogy vinné a barca virtust és probálná ott is a passzos játékkot játszani, de lehet valami ujat, a chelseahez igazodó taktikát eszelne ki. de sztem Ő is belegondolna, ha már a chelsea trénere lenne: itt már nincsenek Iniestak,Xavik, Messi (!) . jó futballisták alkotják az angol csapatot de nem tom, ezért is gondolom hogy sztem hülye lenne ha elmenne. jó motiváció kell A Barcához, meg stb dumák, de Ő itt jó és kész. na mind1. remélem hosszabbít már végre.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
madmushroom
Capitá del Barça

2012.03.30. 13:45:34

Bielsa egy kiváló edző. Ha Guardiola dobbant akkor én szívesen látnám őt a helyén.
kurdt
Megmentő :)

2012.03.29. 22:38:23

Bielsát azóta nem szeretem, amióta tönkretette az Argentínok 2002-es VB-jét, úgyhogy egyelőre nem repesek az örömtől a pletykák hallatán, de tény h az 10 éve volt és egy klubcsapat is más, tehát nem fogok a kardomba dőlni, ha ő lesz Guardiola utódja...

Muniain viszon nyugodtan jöhet!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.03.29. 22:32:33

A katalán Sport oldalán, többször feldobták már Bielsa nevét, mint a történelem következő íróját.Őszintén szólva, csak néztem ki a fejemből, mikor olvastam a spanyol mondatokat.

Őszintén megmondom, engem meggyőzött!Szenzációs technikai felkészültséget ad a játékosainak.

Már csak azért is mellé tennem le, a voksom, mint Luis Enrique-re, mert nem szeretném összehasonlítani a Roma és a Bilbao keretét és kétség sem férhet, melyik csapat játssza a szebb futballt.Nem mellékesen, közepes csapat ugye, vagy annál fentébb, de sosem láttam volna őket beállni védekezni, akár Barcelona,Madrid vagy lásd Manchester ellen.

Munain-t szeretettel várom vele csomagban.Én inkább benne látnám a "következő" labdabiztos Xavi-t mint Fabregasban. :wink: Más stílus, de a kis srác játékát élmény nézni, igazi spanyol. 8)
Kép
sura
Jugador d'estrella

2012.03.26. 05:20:43

Amíg túl nem vagyunk a Milan meccsen. Pep nem fog dönteni a jövőjéről.
recrea
Llegenda del Barça

2012.03.25. 16:40:48

P.U.Y.O.L. írta:
recrea írta:Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet
Ezt nem hiszem. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Barca játékosoknak szólt volna a kijelentése. Sőt azt se hiszem, hogy az öltözőben hasonlóakat mondana, különben nem nyernénk azóta minden meccset zsinórban...

Szerintem is inkább a médiának, illetve a Madridnak szólt....
Lehet így van, hiszen tényleg - egyedi módon - többször is, nyilvánosan elmondta, egyfajta üzenetként. Akkor viszont szólt a játékosoknak, h nehogy komolyan vegyék, most kamuzni, taktikázni fog. :)

Jó vezető a csóka, nagyszerű motiváló és pszichikai érzékkel, remélem marad, bár kíváncsi vagyok, mire menne más csapattal, más bajnokságban.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.25. 16:08:39

recrea írta:Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet
Ezt nem hiszem. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Barca játékosoknak szólt volna a kijelentése. Sőt azt se hiszem, hogy az öltözőben hasonlóakat mondana, különben nem nyernénk azóta minden meccset zsinórban...

Szerintem is inkább a médiának, illetve a Madridnak szólt....
recrea
Llegenda del Barça

2012.03.25. 16:02:40

miihii írta:Srácok,a személyeskedő részt játsszátok le privátban,okés?

Am vmilyen szinten én is úgy gondolom,h Pep szavai inkább a sajt kiéneklése volt a reál szájából,minthogy komolyan feladja a bajnokságot.Illetve még ha tényleg esélytelennek is gondolná,akkor sem mondaná így ki,ennyivel a vége előtt.Nem rá vall(ana),mivel amikor mi mentünk ennyivel,egy szóval sem mondta,h lefutott,megnyertük.Sztem vmi mögöttes tartalma,szándéka volt ezzel,talán épp a reált akarta "megnyugtatni" egyrészt...
Hovatovább még a 6 pont ellenére is lehet igaza abban,h foghatatlan már a bajnokság,de azért ő lenne az utolsó ember,aki feladja,amíg van matematikai esély.Illetve aki ezt így kijelenti ország-világ előtt,hacsak nincs vmi (hátsó) szándéka vele.
Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet, mert kb. úgy érezhetik magukat, hogy ahol elindulnak, ott nyerni kell, minden meccset hozni kell, mert ez az elvárás. Magasra tették a lécet, semmiképp se frusztrálja őket, ha esetleg idén nem sikerül valami. Egyébként azóta sokkal jobban is játszunk, idegenben mindenképp.

Engem amúgy megleptek a szavai, eleve edzőként, nyilvánosan hogy lehet ilyet mondani a bajnokság felénél...még szerencse, hogy a játékosok nem vették komolyan. Azt meg csak ő tudja pontosan, hogy mi volt a célja. Mindenesetre a Bl-nek jobban örülnék.

Közben Londonban, Milanoban, Torinoban vagy Madridban mindenki a ...ét verné a földhöz egész nyáron, ha legalább a bajnokságot vagy kupát sikerülne megnyerni. :twisted:
miihii
KHAL

2012.03.25. 15:45:11

Srácok,a személyeskedő részt játsszátok le privátban,okés?

Am vmilyen szinten én is úgy gondolom,h Pep szavai inkább a sajt kiéneklése volt a reál szájából,minthogy komolyan feladja a bajnokságot.Illetve még ha tényleg esélytelennek is gondolná,akkor sem mondaná így ki,ennyivel a vége előtt.Nem rá vall(ana),mivel amikor mi mentünk ennyivel,egy szóval sem mondta,h lefutott,megnyertük.Sztem vmi mögöttes tartalma,szándéka volt ezzel,talán épp a reált akarta "megnyugtatni" egyrészt...
Mindazonáltal,h akkor,amikor ezeket mondta,éppen elég kilátástalannak tűnt a bajnokság,de az időzítést nem értettem egészen.Ha korábban mondja,amikor mi elég hullámzóan teljesítettünk,a reál meg könyörtelenül menetelt díszlépésben,akkor megértem.De pont akkor,amikor láthatóan visszaesett a teljesítménye a fehéreknek,mi meg kezdtünk belelendülni,furán hatott.
Hovatovább még a 6 pont ellenére is lehet igaza abban,h foghatatlan már a bajnokság,de azért ő lenne az utolsó ember,aki feladja,amíg van matematikai esély.Illetve aki ezt így kijelenti ország-világ előtt,hacsak nincs vmi (hátsó) szándéka vele.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2012.03.25. 14:52:20

KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.25. 13:45:14

Majd ha látsz szmájlit, akkor gondolhatod hogy viccnek lett szánva, nem értem hogy jött ez egyáltalán. Szóval ne haragudj,de nem nagyon lehet másnak venni, mint támadás, de mindegy
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.25. 13:41:51

Sanama írta:
lluisllach89 írta:A nagyobb baj azzal van, hogy ha ontopic megkérdez valaki, akkor azt támadásnak veszed, utána meg elbagatellizálod a dolgot. Így valóban nincs sok értelme.
Ha leszállsz a lóról és normálisan megkérdezed, válaszolok.
Magas lóról :lol:

Vastagra szedtem egy részt, majd megkérdeztem hogy az ilyeneket te komolyan is gondolod-e. Gondoltam nem vagy cukorból, nyíltan meg lehet kérdezni. Tévedtem, legközelebb kapsz két puszit, cukorkát meg plüssmackót a végére :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.25. 13:37:09

lluisllach89 írta:A nagyobb baj azzal van, hogy ha ontopic megkérdez valaki, akkor azt támadásnak veszed, utána meg elbagatellizálod a dolgot. Így valóban nincs sok értelme.
Ha leszállsz a lóról és normálisan megkérdezed, válaszolok.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.25. 13:34:22

A nagyobb baj azzal van, hogy ha ontopic megkérdez valaki, akkor azt támadásnak veszed, utána meg elbagatellizálod a dolgot. Így valóban nincs sok értelme.

Hogy on is legyen valami: Ha már a szokásos formaidőzítésről beszélünk 4. éve, akkor igencsak örömteli ami történik, kievickéltünk a gödörből, ez a lendület eltarthat simán a szezon végéig. Míg a Madrid lehet kidurran a végére, így nem lehet egy szezont végigtolni - a kedvező körülményektől függetlenül.

Tegnapra meg kap a Mister a cserék miatt egy piros pontot.
Kép
dekor
Jugador del Barça

2012.03.25. 13:32:48

"lluisllach89"
Mindegy, mission impossible.

Szerintem van benne valami. Pep hatással lehetett a madridra valahol egy fogaskeréknél.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.25. 13:11:31

messideco írta:Kicsit azért elfajultak a dolgok... :roll:
Ezért nem dicsérem én Pepet olyan gyakran, mert akkor hülye vagyok, meg IQ betyár :) :twisted:
messideco
Presidente del Barça

2012.03.25. 12:58:08

Kicsit azért elfajultak a dolgok... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
-senzu-
Barça C

2012.03.25. 12:18:04

lluisllach89 írta: Már az se semmi, hogy szerinted Pep nyilatkozata hatással van a Madridra, de egy kérdés értelmezése gondoltam megoldható. Most vagy ez nem jött össze, vagy támadásnak érezted.

Bizonyos iq szint alatt máshogy működnek a dolgok :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.25. 11:54:08

Sanama írta:
lluisllach89 írta:
Szóval(utólag okosan) nagyon jó húzás volt lenyilatkoznia azt 10pontnál, hogy oda a liga, és a BL-re koncentrál a csapat. Akarva-akaratlanul azért a Realt is megnyugtatta kicsit, és láthatjuk hogy megjött a tavasz Barcelonába,mert olvad a -10 .
Nem tudom mi a problémád,de jól megmondtad.
Már az se semmi, hogy szerinted Pep nyilatkozata hatással van a Madridra, de egy kérdés értelmezése gondoltam megoldható. Most vagy ez nem jött össze, vagy támadásnak érezted.

Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.25. 11:21:03

lluisllach89 írta:
Sanama írta:
Szóval(utólag okosan) nagyon jó húzás volt lenyilatkoznia azt 10pontnál, hogy oda a liga, és a BL-re koncentrál a csapat. Akarva-akaratlanul azért a Realt is megnyugtatta kicsit, és láthatjuk hogy megjött a tavasz Barcelonába,mert olvad a -10 .
Az ilyeneket te komolyan is gondolod?
Nem tudom mi a problémád,de jól megmondtad.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.03.25. 11:09:30

Sanama írta:
Az ilyeneket te komolyan is gondolod?
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2012.03.25. 11:07:16

P.U.Y.O.L. írta:
Firefox írta:
Egyébként eszembe jutott valami, ami alapjába véve egy kiszabott nagy baromság
Tényleg nem akarlak megbántani, de a feltevéseből, csak az általam idézett mondattal tudok azonosulni... :wink:
Kedves Puyi! ( :lol: )
Azért kezdtem így a mondandóm, mert tudtam, hogy ezek lesznek rá a válaszok :wink:
Amúgy szerintem Pep hosszabbít. Főleg ha meglesz a Liga és a BL.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.25. 09:56:32

Firefox írta:
Egyébként eszembe jutott valami, ami alapjába véve egy kiszabott nagy baromság
Tényleg nem akarlak megbántani, de a feltevéseből, csak az általam idézett mondattal tudok azonosulni... :wink:
Firefox
Capitá del Barça

2012.03.25. 08:28:36

P.U.Y.O.L. írta:
Sanama írta:Na írok egy kicsit, remélem nem Ozsi nem fogsz belekötni :twisted:

Már csak arra leszek kíváncsi,hogyha esetleg a Klasszikus előtt 3ponttal(vagy annyival se) menne a Real, akkor mit mond majd.
Azt, hogy nincs esélyünk! :lol:
Aztán nyerünk 3-mal...
Vicces figura az biztos :lol:

Egyébként eszembe jutott valami, ami alapjába véve egy kiszabott nagy baromság, de jobban belegondolva van benne valami ráció. Ha Pep esetleg távozna (ne történjen így, csak egy felvetés), és Abidal visszavonulna (ez se történjen meg, csak ha mégis akkor ...), én szívesen látnám a franciát a kispadon. Benne érzem azt a kitartást, küzdőszellemet, amire ennek a csapatnak szüksége van. Abidal is lenyilatkozta, hogy játékos pályafutása után is szeretne a Barca kötelékébe tartozni. Bár kétlem, hogy ebből az egészből valami is lesz ...Nem tudom mi a véleményetek erről, habár a vége kicsit off kategória, de valamilyen szinten ide is tartozik.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.24. 20:16:43

Sanama írta:Na írok egy kicsit, remélem nem Ozsi nem fogsz belekötni :twisted:

Már csak arra leszek kíváncsi,hogyha esetleg a Klasszikus előtt 3ponttal(vagy annyival se) menne a Real, akkor mit mond majd.
Azt, hogy nincs esélyünk! :lol:
Aztán nyerünk 3-mal...
Válasz küldése