Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, de a mai meccset nagyon elsza*ta.daffy írta:nehogymár egy meccs után elküldje a fél forum. én nem ismerem úgy el,mint itt sokan és vicces,hogy nekem kell védeni,de azt ugye tudjátok,hogy idén eddig 3 kupát nyert,egyben a döntőbe juttatta a csapatot,egyben pedig történelmet írhat. ""borzalom,amit művel""
+1 Azért, mert most csalódottak vagyunk, nem kell rögtön mindenkinek a fejét követelni. Pep nélkül messze nem lett volna ilyen fényes az elmúlt időszak szerintem...Deus írta:Én úgy vagyok vele, hogy szerintem még maradjon! Most elbuktunk a bajnokit, na bumm... Ettől még nem kell elküldeni.
Csatár nélkül nem megy.Brian 20 írta:Hát rosszul érzed. Gyenge volt, majdnem mindenki. Busquets, és Mascherano játszott nagyot így hirtelen. De sehol nem volt a gyors labdajáratás. Nehogy már Pep motiválja egy ilyen meccsen a csapatot.Pavel írta:Nagyon az az érzésem, hogy a bajnokságot beáldozza a BL-ért.
Csak nehogy kedden is elmenjen a hajó.
Ott a pont, én is a kiégettség jeleit látom rajta és a csapaton is. Kéne ide az a bizonyos tisztító szellő, mert a csapat pszichésen nem tudja feldolgozni a sikereket.csababarca írta:Sajnálom hogy ezt kell mondanom,de remélem nem hosszabbít szerződést.
A csapat messze túllépett rajta.
És ma ezt ő meccselte el nagyon csúnyán,kezdve a kezdő összeállításától.
Nem felejtem el az érdemeit,de ma az ő és a csapat összes hibája kijött.
csababarca írta:Sajnálom hogy ezt kell mondanom,de remélem nem hosszabbít szerződést.
A csapat messze túllépett rajta.
És ma ezt ő meccselte el nagyon csúnyán,kezdve a kezdő összeállításától.
Nem felejtem el az érdemeit,de ma az ő és a csapat összes hibája kijött.
Hát rosszul érzed. Gyenge volt, majdnem mindenki. Busquets, és Mascherano játszott nagyot így hirtelen. De sehol nem volt a gyors labdajáratás. Nehogy már Pep motiválja egy ilyen meccsen a csapatot.Pavel írta:Nagyon az az érzésem, hogy a bajnokságot beáldozza a BL-ért.
ab1daL írta:Fúj Pep! Gyenge egy edző, de nagyon! 13 trófeát nyert csak ezzel a csapattal, és most 4. évében elmeri bukni a bajnokságot, miközben kupadöntős, és BL elődöntős. Remélem eltakarodik jó messzire! Botrány...
Hát imádkozom (na jó azért azt mégse), hogy így legyen, de kétlem hogy arról lett volna szó.Pavel írta:Nagyon az az érzésem, hogy a bajnokságot beáldozza a BL-ért.
makacs ,de ez már nyilvánvaló évek ótaAndris írta:Én meg nem gondolom hogy lesz csere, Guardiolat nemtom mikor láttam utoljára 70. perc előtt cserélni.
Akkor sem cserél, amikor teljesen nyilvánvalóan rossz valami, amiről pontosan látszik is hogy micsoda.
Megmondom őszintén én sem értem. Középen van Messi, és ennyi. Jobbszélen Alves és szintén ennyi. Értem én, hogy Tello gyors mint a szél, de Arbeola tanít. Elég lett volna Adriano is, középre meg Fabregas vagy Sánchez.Andris írta:Iniesta Tello és Adriano egymás hátán játszanak. Életemben ekkora koncepcióbeli bakit nem láttam.