2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is így vagyok vele.Szerintem is maradnia kellene és nem egy évre megint hanem hagyni hagy dolgozzon.A United sem nyer minden évben bajnokságot,BL-t,és mégis működik a dolog.Mindig nem lehet nyerni.Boixos írta:a szezon során azon filóztam, h akármi is lesz a vége, sztem nem lenne gáz, ha letenné a lantot, de most másképp gondolom. ha van még benne spiritusz és a Klub is úgy gondolja, bőven maradhatna hosszútávon! nem feltétlenül egy guy roux-életműre gondoltam, de még bőven maradhatna, mondjuk úgy, mint az öreg a unitednél. pep sem hülye, biztos vagyok benne, h egyértelmű számára, h a barcával eddig elért eredményeit más brigádnál valószínüleg meg sem tudná közelíteni. itt tud, ismer mindent, több évtizedes projektekre támaszkodhat, a barcelona folyik az ereiben, intelligens, fiatal, tele van energiával.
nem kellene másfelé kavarni, amíg ilyen emberek vannak a Klubnál.
Sztem egyáltalán nem a túlzott magabiztosság mondatta vele.barcafan0911 írta:Megint az a túlzott magabiztosság! Régebben dicsérte az ellenfeleket és felkészítette a szurkolókat hogy bármi megtörténhet, veszíthetünk, kieshetünk.... Most pedig azt mondta továbbjutunk! Ha jól emlékszem 2 éve az Inter elleni visszavágó előtt is nagyon biztosak voltak a dolgukban... :/
Teljesen igaz és ozsival is egyet értek!daffy írta:én pedig a távozásában vagyok biztos. aranykorszakot hozott,legyetek hálásak neki! nem bántani kell,hanem tisztelni,amiért belátja,ha nem tud többet adni és látja a korlátait.SuperMessi írta:Maradni fog, ebben egészen biztos vagyok. Nagyon rossz látni szenvedni a csapatot, de most csak annyit tudok mondani hogy Visca el Barca y Visca Catalunya!
fel a fejjel!
ő dönt. én azért kételkedek a maradásában,mert tanácstalannak látom. nem nagyon jönnek be a húzásai,amikkel újítani próbál. most a 3 védős felállás is kudarcot vallott. megjegyzem,hogy egy ilyen kerettel ember legyen a talpán,aki radikális változást mer meghúzni,mert akkor több alapember is a padra kerül. nem lesz könnyű helyzete a következő szezon edzőjének,akár ki is legyencsabooo írta:akármi is történt, én még adnék neki legalább egy évet...
Sanama írta:Cuenca annyira nem Barca szint, hogy mérföldekkel értelmesebb volt a támadójátéka a csapatnak, mint mikor Alves játszott.
Respect!ozsimiki írta:Igen. Szerintem Cuenca játékára egy rossz szavunk sem lehet, inkább +ban lógott ki ma. Bár hozzáteszem, az egész csapat ment,és akart, és küzdött, sőt helyzeteket dolgozott ki. Nem tudom ki mit nézett amikor olyat ír,hogy trék voltunk, meg sétálgattunk... az egészet végigpörögtük. Fortuna és a sors egyszerűen így döntött. Tudom,h könnyű erre fogni,de látva ezt a rengeteg kapufát,azt,h a Chelsea 3ból 3at bever, mi 40ből 2őt, stb,stb,stb. Ez sorsszerű.Sanama írta:Cuenca annyira nem Barca szint, hogy mérföldekkel értelmesebb volt a támadójátéka a csapatnak, mint mikor Alves játszott.
visca el barca!
Szerintem az első félidei posztváltogatások teljesen tudatosak voltak, és akkor még Chelseasek se igen tudták lekövetni, nem értem, ezt miért kellene Pep nyakába varrni.
Keita beküldése is logikus volt, kellett még 1 magas, nem maradt szinte semmi időnk, annak meg nem volt értelme,hogy Pedro is felálljon a 7es falra.
Szerintem a motivációt megint remekül megoldotta Pep, viszont a rengeteg helyzet kihagyása, mentális fáradtság.
Lehet jönni azzal,h Messi nem pihent semmit se szinte, de tavaly se emlékszem rá,hogy többet pihent volna. (bár akkor ugye volt VILLA!)
mit kell lekövetni a posztváltogatásokat? semmit. colenak nem mindegy h sanchot vagy cuencat kell fogni?ozsimiki írta:visca el barca!
Szerintem az első félidei posztváltogatások teljesen tudatosak voltak, és akkor még Chelseasek se igen tudták lekövetni, nem értem, ezt miért kellene Pep nyakába varrni.
Keita beküldése is logikus volt, kellett még 1 magas, nem maradt szinte semmi időnk, annak meg nem volt értelme,hogy Pedro is felálljon a 7es falra.
Szerintem a motivációt megint remekül megoldotta Pep, viszont a rengeteg helyzet kihagyása, mentális fáradtság.
Lehet jönni azzal,h Messi nem pihent semmit se szinte, de tavaly se emlékszem rá,hogy többet pihent volna. (bár akkor ugye volt VILLA!)