2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alves sztem pótolhatatlan, mert bár van sok rossz beadása és nem mindíg játszik tökéletesen, de a jobb oldali munkája hihetetlen. Cafú óta nem játtam ilyen szélsőt, aki ennyit robotol, bár az öreg jobban osztogatta a lasztikat...Barca96 írta:én se szeretném, ha menne, nagyon beleillik a csapatba, Messivel nagyon érzik egymást, esetleg Jordi Alba pótolhatná.
http://www.youtube.com/watch?v=sH381XnQ ... re=relatedmaxilopez írta:Hogy ünnepelte a gólját? Nem láttam a meccset és nem nagyon találok róla információt.
vagy inkább csak utóbbiKash írta:ami nekem is szemet szúr, és más is állitja, akkor bezony felhozom.
NemS ha én azt mondom, h a szomszéd Mózi bá, több gólt lő, mint Messi, akkor elhiszed, h jobb lenne elcserélni?
Tényleg nem tudhatjuk. Lehet, h Messi hátvédként lenne a leghatékonyabb.
Kicsit vitában vagy önmagaddal,nem is akarlak megzavarni benne,de mégisKash írta:Igen, mondjuk ez csak egy vélemény, ám én sem akarom hogy elmenjen. Dehogy fék, az egyik motor, jól játszik, ám én Sanama kommentjéből szedtem a rossz beadásokat, persze erre én is felfigyeltem.Azért egy kicsit kezd el nézegetni a meccseinket,mielőtt véleményt formálsz egy játékosról.Mondom ezt azért,ha neked csak annyi jött le Dani játékából,h 10 rossz beadása van és slussz Wink
Montoyával egyelőre nem tudom mi alapján hasonlítod,mivel túl sokat gondolom őt sem láttad játszani.Potenciál van benne,de azért rögtön Alves-i szintre emelni...hááát,finoman szólva is optimista dolog.
Az utolsó bekezdést már nem is véleményezem inkább,látva ,h szerinted Dani a fék a csapatban Mr. Green Applause
Nem emeltem Alves szintjére, én csak a védőmunkát emeltem ki, a többit majd csak évek múltán, de ha te nem bizol a fiataljainkban, akkor az a te gondod. Mint irtam, szélsőként Montoya-t még nem láttam játszani, ott talán nem is lesz jobb, mint Alves, de ki tudja!?
Ui: Mégegyszer leirom, hogy nem szeretném ha Alves elmenne, én csak szimplán anyit mondtam, hogy az ő távaozása esetén sem fogunk kevesebb kupát nyerni.
S ha én azt mondom, h a szomszéd Mózi bá, több gólt lő, mint Messi, akkor elhiszed, h jobb lenne elcserélni?Kash írta:
Igen, mondjuk ez csak egy vélemény, ám én sem akarom hogy elmenjen. Dehogy fék, az egyik motor, jól játszik, ám én Sanama kommentjéből szedtem a rossz beadásokat, persze erre én is felfigyeltem.
Nem emeltem Alves szintjére, én csak a védőmunkát emeltem ki, a többit majd csak évek múltán, de ha te nem bizol a fiataljainkban, akkor az a te gondod. Mint irtam, szélsőként Montoya-t még nem láttam játszani, ott talán nem is lesz jobb, mint Alves, de ki tudja!?
Ui: Mégegyszer leirom, hogy nem szeretném ha Alves elmenne, én csak szimplán anyit mondtam, hogy az ő távaozása esetén sem fogunk kevesebb kupát nyerni.
Igen, mondjuk ez csak egy vélemény, ám én sem akarom hogy elmenjen. Dehogy fék, az egyik motor, jól játszik, ám én Sanama kommentjéből szedtem a rossz beadásokat, persze erre én is felfigyeltem.Azért egy kicsit kezd el nézegetni a meccseinket,mielőtt véleményt formálsz egy játékosról.Mondom ezt azért,ha neked csak annyi jött le Dani játékából,h 10 rossz beadása van és slussz Wink
Montoyával egyelőre nem tudom mi alapján hasonlítod,mivel túl sokat gondolom őt sem láttad játszani.Potenciál van benne,de azért rögtön Alves-i szintre emelni...hááát,finoman szólva is optimista dolog.
Az utolsó bekezdést már nem is véleményezem inkább,látva ,h szerinted Dani a fék a csapatban Mr. Green Applause
Nem akarlak megsérteni. De miből gondolod, h Montoya jobb lehet, mint Alves? Miért lenne eredményesebb a csapat, ha lelépne a brazil?Kash írta:
Mivel mostmár tudjuk, hogy kitalálció, de azért megjegyezném, hogy nem dőlne össze a világ, ha elmenne, talán 10-el kevesebb felesleges beadást látnánk, semmi többet.
Montoya az ő posztján is képes jól teljesiteni, a védő munkákból ugyan olyan jól kivesz a részét, mint Alves. Szélsőlént még nem láttam játszani, de talán 1-2 év múlva már Alves fölé emelkedik.
Persze nem szeretném, ha Alves elmenne, csak gondoltam leirom, hogy ha ő elmegy, a csapat csak eredményesebb lehet, roszabb esetben stagnálhat, de roszabb már nem lehet a teljesitmény.
Azért egy kicsit kezd el nézegetni a meccseinket,mielőtt véleményt formálsz egy játékosról.Mondom ezt azért,ha neked csak annyi jött le Dani játékából,h 10 rossz beadása van és slusszKash írta:samy85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120430/ ... 50142.html
lehet jövőre már nem nálunk játszik Dani?? azért sajnálnám!
Mivel mostmár tudjuk, hogy kitalálció, de azért megjegyezném, hogy nem dőlne össze a világ, ha elmenne, talán 10-el kevesebb felesleges beadást látnánk, semmi többet.
Montoya az ő posztján is képes jól teljesiteni, a védő munkákból ugyan olyan jól kivesz a részét, mint Alves. Szélsőlént még nem láttam játszani, de talán 1-2 év múlva már Alves fölé emelkedik.
Persze nem szeretném, ha Alves elmenne, csak gondoltam leirom, hogy ha ő elmegy, a csapat csak eredményesebb lehet, roszabb esetben stagnálhat, de roszabb már nem lehet a teljesitmény.
samy85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120430/ ... 50142.html
Bődületes újságírói kitaláció. Itt van magyarul:samy85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20120430/ ... 50142.html
Eleve mi az jóéletnek próbálkozik beadással. Nem eleme a taktikánknak a szélről jövő labdákra való érkezés, nagyon az emberanyag sincs meg rá, meg igazából jobban is örülnék ha az összjátékba való bekapcsolódási készségét erőltetné, nem a beadásokat.Pavel írta:A mai meccs a második, hogy nem volt egy épkézláb beadása, pedig az oldalán megnyerhettük volna a meccset.
Kedden ez a teljesítménye nagyon kevés lesz.