nem erre gondoltál?csabooo írta:egy pici off: Pep beszéde előtt nem tudjátok mi volt a zene címe ami ment ?

http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE&ob=av2n
nem erre gondoltál?csabooo írta:egy pici off: Pep beszéde előtt nem tudjátok mi volt a zene címe ami ment ?
Dettó...Tdavid írta:Most esett le igazából hogy vége.
Dettó... majdnem ugyanazt írtam facebook -on is.Tdavid írta:Most törtek elő az érzelmek is belőlem.Hihetetlen hogy mit adott ez a fiatal szakember mind a csapatnak mind a szurkolóknak.
Egy úriember, egy mentor...
Nagyon sajnálom, h elmegy Pep, de ha vmi nem fog hiányozni, azok az ilyen félreérthető utalásai. Sztem vagy mondja ki nyíltan amit akar, vagy ne mondjon semmit. Sokan mondják, h mekkora úriember Pep, de sztem egy úriember gratulálhatna DE nélkül is.Ronaldinho&Barca írta:"A Madrid teljes joggal nyerte meg a bajnokságot, de idén nagyon sok minden történt, ami rejtve maradt a mi némaságunk miatt. De ez már elmúlt.”
„Most befújtak nekünk két tizenegyest, amik nem esnek jól, mert most már nincs rájuk szükség, most már tökmindegy.”
Érdekes két mondat, különösebben nem kommentálnám, jellemzi a szezont tökélestesen.
CSAK A BARCA!!! CSAK GUARDIOLA!!!
Adom druszám szavait,nem a mi házunk táján keresendő rejtett dolgokról van szó,hanem arról,h mi lenyeltük a békát a szezon során és nem köpködtük tele a sajtót a vélt vagy valós sérelmeinkkel.Pedig lett volna rá alkalom bőven,elég felháborítóak is,illetve menetrend szerinti dolgok.De eltekintve egy-két irónikus gondolattól némák maradtunk,úri- és vereséget emelt fővel elviselni képes emberekhez méltón.Mihu írta:Úgy, igen...ebbe is bele kell magyarázni a hülyeséget....Barcaforever írta: Nekem inkább ez ütött be: ,,A Madrid teljes joggal nyerte meg a bajnokságot, de idén nagyon sok minden történt, ami rejtve maradt a mi némaságunk miatt. De ez már elmúlt."
Tehát, vmi van a függöny mögött, vmi, vmik amit nem akartak, h kiderüljön, sztem.Lehet személyes ellentétek alakultak az öltözőben, Piqué is biztos nem ok nélkül padozott heteken keresztül, top5-ös védő.....Itt arra gondolt, hogy Ők nem fröcsögtek minden meccs után a bíróról, pedig lett volna éppen miről fröcsögni, de Pep úriember, nem úgy mint a portugál kollégája, aki mikor még a bíró át se öltözött, már vele van elfoglalva (lásd: El Clasico, és Bayern elleni visszavágó) .
Úgy, igen...ebbe is bele kell magyarázni a hülyeséget....Barcaforever írta: Nekem inkább ez ütött be: ,,A Madrid teljes joggal nyerte meg a bajnokságot, de idén nagyon sok minden történt, ami rejtve maradt a mi némaságunk miatt. De ez már elmúlt."
Tehát, vmi van a függöny mögött, vmi, vmik amit nem akartak, h kiderüljön, sztem.Lehet személyes ellentétek alakultak az öltözőben, Piqué is biztos nem ok nélkül padozott heteken keresztül, top5-ös védő.....