2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyira jól össze foglaltad a gondolatokat, sokakét, hogy kár is bármit mondani, viszont ebben a bekezdésben minden benne van szerintem.miihii írta: Egyelőre sztem nekünk is felfoghatatlan,h mit is élhettünk át,mivel túl friss élmény még ez a négy korszakos év.De annyi szent,h új szintre emelte a labdarúgást és példaértékű előadást adtak elő a művészeink,egy csodálatra méltó karmesterrel az élükön. Lenyűgöző számsorok fognak napvilágot látni összegzésként,remélem minden apró dolgot kimatekoznak majd,mert vmi brutális amit teljesített a PEP TEAM.
hattttttalmaslevproff írta:Meghalok a fián.![]()
Mekkora arc..hogy utánozza az apját!
Nekem elsősorban az volt kihivás, hogy eldöntsem, a 2 időseb gyereke közül melyik a fiú...persze ez csak addig tartott, amig szembe nem fordultak velem, ám tényleg kisértiessen utánozza az apját, ám látszik hogy nagyon eröltetett.levproff írta:Meghalok a fián.![]()
levproff írta:Meghalok a fián.![]()
Szerintem egyszerűen felkészültek arra az esetre, ha nemet mond.recrea írta:Azt is mondta, h Zubiék döntését (Tito kinevezése) hosszú folyamat előzte meg, esetleges tárgyalássorozat a háttérben egyéb edzőkkel. Ez szöges ellentéte annak, h Pep csütörtökön mondta meg Rossel-nek, h nem folytatja. Tehát erről korábban is tudniuk kellett. Viszont fura, h egy ilyen hír nem szivárog ki.
Meghalok a fián.
Farkas N. mondta az első félidőben, h nem Pep ajánlotta Tito-t, ergo tőle függetlenül döntöttek Tito mellett. Sztem sem tudott róla.Replay írta:Néhány gondolat a távozásával kapcsolatban:
- elég nyilvánvaló, hogy komoly feszültségek lehetnek a háttérben, ezt nem lehetett nem látni egy-két játékos viselkedésekor, pl. tegnap, amikor ünnepelték. Sokatmondó volt, hogy kik maradtak a háttérben.
- egyre biztosabb, hogy Pep-nek fogalma sem volt arról, hogy Tito lesz az utód: sokatmondó volt a bucsú-sajtótájékoztatón a reakciója, plusz ha nem akkor dőlt volna el, akkor nem most kéne még megegyezni a Tito-val klubnak.
- Farkas Norbi általában sok insider infóval rendelkezik: tegnap emlitette, hogy állitólag Pep barátok között mondta azt, hogy inkább ő megy el, mint hogy neki kellene egyre többször leültetnie Xavi-t a padra.
- itt az Eurobarcán és a főbb katalán site-okon is lehetett olvasni még év elején, hogy Pep baráti társaságban azt mondta, hogy érez erőt a folytatásra, szerintem a december eleji bejelentése Rosell-nek, hogy nem marad, nem lehet igaz, még akkor sem, ha ő mondta.
Kíváncsi vagyok, mit mondhatott Messinek Pep az ölelkezés pillanatában. Vki spanyolul beszélő szájról olvasó tudor megfejthetné.MessiBarca10 írta:Aki kételkedne Messi és Pep kapcsolatában:
http://www.youtube.com/watch?v=DbaBX7LB ... re=related
ezért lesz/lenne kézenfekvő egy válogatottbeli edzői poszt. Akár jövő évtől Spanyolország, akár Argentína, stb,stb,stb.visca el barca írta: de vhogy azt sem tudom elképzelni, hogy más klubnál legyen... érdekes lesz...