miihii írta:
Egyelőre sztem nekünk is felfoghatatlan,h mit is élhettünk át,mivel túl friss élmény még ez a négy korszakos év.De annyi szent,h új szintre emelte a labdarúgást és példaértékű előadást adtak elő a művészeink,egy csodálatra méltó karmesterrel az élükön. Lenyűgöző számsorok fognak napvilágot látni összegzésként,remélem minden apró dolgot kimatekoznak majd,mert vmi brutális amit teljesített a PEP TEAM.
Annyira jól össze foglaltad a gondolatokat, sokakét, hogy kár is bármit mondani, viszont ebben a bekezdésben minden benne van szerintem.
Nap mint nap bele gondolok, 4 csodálatos év után megy el, és a csúcson hagyja ott ezt a gárdát, amit ha végig nézünk, azért össze hozta, ha jó pár ráncba is telt, de össze hozott egy csapatot, ami olyan focit produkált, produkál, hogy az egész világ csodálja. Ilyen meccsek után, meg úgy szezont is tekintve, ami abszolút nem volt rossz szezon, el se hiszem hogy nem folytatja, de belül biztos bele fáradt, ha így van, és remélem így van, és ezért megy el, akkor minél előbb jöjjön vissza, folytassa ezt a csodát. Nagyon nehéz ez a búcsú, felfoghatatlan, nem gondoltam volna, hogy egyszer elhagyja ezt a csapatot, de egy nyugtat csak, ami a srácok arcára volt írva: nyugodtság. Látni lehetett rajtuk, hogy nincsenek kétségbe esve, és tudják, hogy ő vissza fog még térni, bármikor is, de vissza fog térni, egyszerűen azért, mert a Barcelona az élete, a családja. Ő ennek a családnak, korszaknak a megalkotója, szíve-lelke Barca színekből, érésekből áll. Ez a 13 perces búcsú videó pedig fenomenális.. bevallom többször kellett neki essek, hogy végig nézzem. Amikor megcsuklik a szava a
„Tudjátok, hogy nagyon fogtok hiányozni..", Puyol könnyes tekintete, és a végén a Viva la vida szám és még sorolhatnám a képkockákat.. csodálom nem érzékenyült el. Amikor pedig Messi megöleli, mind-mind olyan pillanat, amit én még soha nem láttam egy foci csapatnál az életben. Tényleg több mint egy klub, és amikor azt kérdezik, miért több, hát egy ilyen videót kell csak megnézni, és mindenki látja, mi az a plusz. Egy igazi család. Csodálatra méltó, mennyire szerették, mennyire szeretik és tisztelik Pepet. Egyedülálló, egyedi és megismételhetetlen a világon. Óriási tiszteletem az övé, számtalan kedves, örömteli momentumot hagy maga után, győztes meccsek, gólok, serlegek, lehetne sorolni, profi munka mind. Szívből remélem, láthatom még dirigálni Barcelona edzőként.
Gràcies Pep!