Aaron3991 írta: ↑2021.02.19. 20:43:21
bence0330 írta: ↑2021.02.13. 01:45:29
, Th
ovain, Ekambi, Ra
phael Leao,
Ne haragudj, de azok alapján h a nevüket se tudod leírni helyesen, nem gondolom, h sok meccsüket láttad. Pedig akkor tudnád, h egyik sem top kategória. Más csapatban Dembi is jobban villogna, mert az ő csapataik ellen nem tolják be úgy a buszt mint a Barca ellen. Egyébként szép dolog a statisztika, de Churchill után szabadon “csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok”.
Ezt a lényeges elemet jól sikerült kiragadnod, valóban elírtam egyszer, aztán meg ctrl+c-ztem végig. Milan drukker vagyok a Barca mellett, mindkettejük minden egyes játékpercét láttam, nyilván azt is tudom, hogy kell írni a nevét, de tételezzük fel, hogy mégsem tudtam volna, akkor sem értem, miért érdemes ezt kiragadni. Én is feltételezzem, hogy nem tudod leírni a "hogy" kötőszót, mert "h"-nak írod? Mi értelme?
Francia bajnokságot nézeGETEK, teljes egészében főleg a rangadókat, amiben az OM és a Lyon részesek, és minden egyes összefoglalót megnézek. Így elég sok játékpercet láttam a két Franciaországban játszó játékosról is. Thauvin-t jó ideje külön figyelem, mert a Milan le akarja igazolni - ők tudnak ingyen is igazolni jó játékost, ellentétben a Barca "drágán de közepeset, sok fizuval" üzletpolitikájával.
Csapatjátékban mindkettő szintekkel Dembélé felett van, ez szerintem eleve nem is lehet kérdés, mert Dembélé ebben objektíve is nagyon gyenge. A számok meg makacs dolgok, és az általad kiemelt mindhárom játékos sokszorosát hozza eredményességben Dembéléhez képest. Ráadásul majd lefordultál a székről, ami elég személyeskedő is szerintem, pláne, hogy minden tény és szám az én igazamat támasztja alá.
Az idézetedről meg annyi, hogy ezek mindenki számára elérhető, mindenki számára ellenőrizhető nyílt adatok, vagy szerinted titokban átírtak pár eredményt, meghamisítottak pár felvételt és kitöröltek pár Dembélé gólt a transfermarktról?

Tényleg hihetetlennek tűnik, hogy ennyit lőtt, de sajna igaz, ha nem hiszed, nézz vissza minden összefoglalót. Vagy hogy jön képbe egyáltalán, amit írtál?

Őszintén érdekel a kapcsolat az idézet és az általam bemásolt statok között...
Mi lenne ha... persze. Dembi sokkal kevesebb gólt lő, és sokkal kevesebb gólpasszt ad, mint a három fent említett illető. Nem kicsit, felét, és harmadát. Mondhatnám, hogy Dembi a saját ellenfeleinkhez képest még erősebb csapatban is játszik, ahol a gólpasszhoz néha már elég annyi, hogy lepasszolod Leonak félpályánál, ő lecselez 3 embert és bevarrja. És így jött össze neki 2, azaz 2 darab. És 2, azaz 2 darab gól. Trincao előrébb tart már azzal, hogy volt két jó meccse...
Szerintem is kicsit több gól rúgna egy gyors kontracsapatban, bár itt is sok kontrára volt lehetősége, és sosem élt vele kb. De nem is azt írtam a hsz-emben, hogy nem tudna máshol jobban játszani, hanem azokat a neveket írtam le, akiket ITT szívesebben látnék, mert vagy jobbak csapatjátékban, vagy gólérzékenyebbek, vagy okosabbak, vagy mindhárom. Ez eleve nem azt jelenti, hogy melyik a jobb játékos, mert ha pl. Tottenham edző lennék, hamarabb raknám be oda Sont, mint Messit, hiába Leo minden idők legjobbja, sőt, meggyőződésem szerinte a visszatérése óta még mindig a jelenben is világ legjobbja.
Egyik sem top kategória? Ha Mbappé a mérce, akkor nem, amúgy meg igen. De ha ők nem top kategóriák, akkor a számok alapján Dembélé még csak a középszert sem üti meg - ami nyilván nem igaz.
És amúgy nem vagyok Dembi ellenes, nem szidtam, a hozzászólásomban pont azt írtam, hogy ugyan szívesebben elfogadnék helyette sok más játékost, de most vele kell beérni, és még ő maga is beérhet, reménykedjünk. Én azért nem vagyok ellene személy szerint, mert ő Messin kívül az egyetlen, aki rossz meccsen is képes villanni a többi statikus támadónkkal ellentétben.