Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Alexis Sanchez7
Barça B

2012.06.03. 21:32:59

valaki tud valamit Neymarról és Baleről? :roll:
joekacsa
Barça B

2012.06.03. 21:24:15

MessiFan írta:
messideco írta:Na, szerintem akkor be is zárhatjuk a topicot... :roll:
Nem hinném hogy egy ember miatt be kellene zárni a topicot, mert szerintem egész kulturáltan meg tudjuk beszélni a dolgokat, csak a kollégára 1-2 számmal nagyobb a mellény.
Én a magam részéről lezártnak tekintem!
joekacsa
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.03. 21:20:49

messideco írta:Na, szerintem akkor be is zárhatjuk a topicot... :roll:
Nem hinném hogy egy ember miatt be kellene zárni a topicot, mert szerintem egész kulturáltan meg tudjuk beszélni a dolgokat, csak a kollégára 1-2 számmal nagyobb a mellény.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.03. 21:11:00

Na, szerintem akkor be is zárhatjuk a topicot... :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
Melkor
Entrenador del Barça

2012.06.03. 21:03:35

joekacsa írta:
daffy írta:
joekacsa írta:Kedves Messa.
Tudod mi a nevetséges, az a kép amit ki tetél avatar képnek. Sajnos ez téged is minösit!
miért,ki az?
egyébként 2 mondatban 4-5 helyesírási hibát elkövetve annyira nem vitézkednék
Pontosan 3-mat (tettél avatár és minősít) de veled is szívesen találkoznák az életben egy szer, mond hol és mikor!
Az "egy szer" az egy szó - egyszer. :D

Ezt az nso stílust pedig szerintem ne erőltesd, itt nem divat.
Köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Melkor 2012.06.03. 21:08:35-kor.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
joekacsa
Barça B

2012.06.03. 21:01:15

daffy írta:
Tudod mi a nevetséges, az a kép amit ki tetél avatar képnek. Sajnos ez téged is minösit!
miért,ki az?
Pontosan 3-mat (tettél avatár és minősít) de veled is szívesen találkoznák az életben egy szer, mond hol és mikor!
joekacsa
daffy
Madridista

2012.06.03. 19:58:24

miért,ki az?
K900
Jugador d'estrella

2012.06.03. 19:31:09

Én nem ismerek olyan játékost aki szeretne csere lenni, de szerintem komoly segítség lehet bármelyik ha egyszer valamilyen okból kifolyólag idejönne. Kuyt-ot pedig érdemes nézni, mert a 31 éves korához képest zseniálisan bánik a labdával, technikás és a gyorsasága sem kopott meg, ráadásul alázatos csapatjátékos.

De persze mind ez csak egy felvetés volt, és csak és kizárólag a kérdésedre válaszoltam vele.
Nekem az egyik nagy kedvencem Adelino Vieirinha.Ő is olyan mint pl.Kuyt,aki szintén több poszton bevethető játékos.És emellett a portugál teckhnikás,alázatos,labdabiztos,és jó lő távolról.:wink:

Itt egy kis előzetes a srácról:
http://www.youtube.com/watch?v=PukKYFkvy-U
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Subinho
Director del Fútbol

2012.06.03. 19:23:03

Fernando írta:Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
forlan valóban jöhetne amolyan larsson féle rutinos csere csatárnak....
Zibra16
Jugador del Barça

2012.06.03. 19:19:54

Fernando írta:
daffy írta:
Fernando írta:Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
hmm,milito. jogos. én forlan-t már nem tartom olyan sokra,de még ő is oké lehet. kuyt játékát pedig nem követem már jó ideje,így róla nem tudok nyilatkozni. kérdés,hogy milito,forlan mennyire szeretne biztos csere lenni
Én nem ismerek olyan játékost aki szeretne csere lenni, de szerintem komoly segítség lehet bármelyik ha egyszer valamilyen okból kifolyólag idejönne. Kuyt-ot pedig érdemes nézni, mert a 31 éves korához képest zseniálisan bánik a labdával, technikás és a gyorsasága sem kopott meg, ráadásul alázatos csapatjátékos.

De persze mind ez csak egy felvetés volt, és csak és kizárólag a kérdésedre válaszoltam vele.

Ó nem úgy néz ki lecsúsztunk Kuytről mert Törökországban folytatja elvileg nem tudom, hogy miért pont oda megy de hát ő tudja :S
joekacsa
Barça B

2012.06.03. 19:16:44

Kedves Messa.
joekacsa
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.06.03. 19:03:15

joekacsa írta:Így lehet a ki vívni a nézők szeretetét és a labdarúgás történelem vaskos könyvébe vastagon bevésni imádott klubunk nevét és neveit.
Ha ezt az FC Berettyóújfalu fórumára írtad volna, azt mondom hogy jó koncepció. Így picit nevetséges. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
joekacsa
Barça B

2012.06.03. 18:55:53

Barcaman1993 írta:
joekacsa írta:Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!
Miről beszélsz ember? Milyen jövő csapatáról? A világ legjobb csapatáról írod ezt, nevetséges az egész. Mi nem az Arsenal és társai vagyunk. Olyan csapatunk van, amely minden évben reális eséllyel indul minden címért. Egyébként már én se értek egyet Drogba leigazolásával, de ekkora hülyeséget, amit te írtál, arra muszáj volt reagálni.
"Aminek kezdetevan az véget is ér egyszer." Mátrix
Hajrá Barca!!!!!!!!!
joekacsa
Attika 25
Capitá del Barça

2012.06.03. 12:38:59

Igen, Sanchez szokott ott lenni de Villa sérült volt. Én azt szeretném ha villa-t helyét valahol középen találnánk meg, mert a szélen nem az igazi, távol van a kaputól, középen viszont a világ egyik legjobb támadója (volt) lehet még most is.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.03. 12:11:53

daffy írta: drogba pedig egyértelműen óccó és messi mögé mehetne,így nem lenne annyi játékos a szélen
Az a baj, h már évek óta én is szeretnék egy másodszámú csatárt Messi mögé, de aztán utóbbi időkben már arra jutok, h fölösleges. Ugyanis szerencsére Messi nem sérülékeny utóbbi években és ha nem sérült akkor játszik... Sajnos ez a csere csatár dolog Barcában nálam már csak fifaban létezik.
Persze tényleg akármikor lesérülhet Messi akár súlyosabban is, de mintha ezzel nem számolna v nem akarna számolni a vezetőség. Mert szerintem ha idehoznánk Messi mögé vkit, vele is csak az lenne, h max szélen játszhatna ott meg nyilvánvalóan leromlana...
Amúgy úgy vagyok szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha nincs Messi, h Villát visszatesszük az eredeti helyére, tehát középre. Bár olyankor is, ha jól emlékszem Sánchez játszott ott...
Fernando
Llegenda del Barça

2012.06.03. 12:05:24

daffy írta:
hmm,milito. jogos. én forlan-t már nem tartom olyan sokra,de még ő is oké lehet. kuyt játékát pedig nem követem már jó ideje,így róla nem tudok nyilatkozni. kérdés,hogy milito,forlan mennyire szeretne biztos csere lenni

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
daffy
Madridista

2012.06.03. 11:42:16

Fernando
Llegenda del Barça

2012.06.03. 11:38:22

Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Subinho
Director del Fútbol

2012.06.03. 10:16:50

nem tudok olyan játékost, aki ilyen korban ilyen szinten játszik,mint drogba, nem ezzel van bajom, hanem az emberrel és a korával!!!
akármennyire is igaz, hogy a bíró elfujta a meccset, de drogba nem kicsit utálja a barcát és jó néhányszor hangot is adott neki! nem csak a fucking disgrase, hanem pl. a BL kieséses szakasz sorsolásakor... szóval ide ez az ember ne jöjjön!!! korából adódóan villa pont jó lesz ilyen játékosnak 1-2 év múlva!!!
...és egyébként a busi és alves fetrengései sem tetszenek!!! mégsem ellenszenvesek, úgy mint ez a drogba!!!
jövőre el fogjuk hozni neymart, szinte tuti és akkor villa lesz a jollyjoker játékos, amolyan larson utód!!!
daffy
Madridista

2012.06.03. 09:17:49

K900 írta:Daffy!!Te szerinted ki illene a barcába???Hulk,Drogba,Neymar??? :idea:
én nem a beleillés dologról beszélek,hanem a sportszakmai részről és drogba tökéletes. neymar 40milla.
ez esetben pedro,alexis,villa,cuenca,neymar lenne 2 posztra. fölösleges
hulk a chelsea-be igazol valószínűleg. tárgytalan
drogba pedig egyértelműen óccó és messi mögé mehetne,így nem lenne annyi játékos a szélen
a mezszopnzort is megemésztettétek,ezt is sikerülne
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.06.03. 09:15:54

tényleg hagyjuk már a korát, úgy pattannak le róla a huszonéves "világszínvonalon" játszó védők, hogy öröm nézni, emellett a gyorsaságából is alig vesztett. kivételes fizikuma van, lazán benne van még 2 jó év. seedorf is aki fizikum szempontjából hasonló csak most, 36 év körül kezd kilógni, de még nála is lehet erős szó a kilógás. a jövő csapatába is elfér a rutin és az a tudás ami megvan drogbának, láttuk mire megyünk telloval meg cuencával vészhelyzetbe (semmire). emberileg sincs vele bajom, olyasmi karakter mint henry, showman.
zola8787
Director del Fútbol

2012.06.03. 09:12:30

Subinho írta:nem értem ezeket a hozzuk ide drogba dolgokat, meg hogy a kedvencem, meg ilyenek... mióta vagytok barca drukkerek??? elfelejtettétek már a "fucking disgrase"-t, meg a sunyi alattomos viselkedését MINDEN barca meccsen??? ezt az embert akarjátok ide??? arról nem is beszélve, h mennyi idős! ha ilyen korú rutinos csere csatárban gondolkodtok, akkor olyan ember kell, aki beleillik a "több mint egy klub" filozófiába! drogba kb. a realba mehetne, pepével, meg ramossal jól meglennének, de ide nem!!! annyi ilyen rutinos és koros csatár van, mint anno larsson volt!!! ennyi erővel idehozhatnánk rault, vagy del pierot, vagy nem kellett volna elengedni henryt! mindhárman sokkal inkább, mint ez a drogba!!! ők legalább emberek, nem ilyen majom...
Akkor remélem Busira meg néha Alvesre is azt gondolod, hogy 1 majom...
Emlékszem a "fucking disgrase" beszólására, de most pszintén ha azon a meccsen Chelsea-s vagy te mit reagáltál volna? Nem tudom mit gondolt azon a meccsen a bíró, de, hogy azt szándékosan elfújta az tuti. Barca drukkerként már engem zavart mikor a 3dik egyértelmű tizenegyest se fújta be az angoloknak.
Többet nem írok csatáros igazolásokról, felesleges ha Tito tényleg nem akar igazolni előre.
K900
Jugador d'estrella

2012.06.03. 09:08:13

daffy írta:
Subinho írta:...
mondj 2 játékost,aki elmenne a barcába,elég idős,ingyen lenne és ami a legfontosabb,ilyen korban ilyen szinten játszik,mint drogba
nincs.
Daffy!!Te szerinted ki illene a barcába???Hulk,Drogba,Neymar??? :idea:
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Tim
Mezei fórumozó

2012.06.03. 09:07:56

Subinho írta:.. akkor olyan ember kell, aki beleillik a "több mint egy klub" filozófiába!
Az a bizonyos filozófia már pofán lett köpve párszor,úgyhogy ez sem akadály.
Kép
daffy
Madridista

2012.06.03. 08:55:35

Subinho írta:...
mondj 2 játékost,aki elmenne a barcába,elég idős,ingyen lenne és ami a legfontosabb,ilyen korban ilyen szinten játszik,mint drogba
nincs.
Válasz küldése