2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én a magam részéről lezártnak tekintem!MessiFan írta:Nem hinném hogy egy ember miatt be kellene zárni a topicot, mert szerintem egész kulturáltan meg tudjuk beszélni a dolgokat, csak a kollégára 1-2 számmal nagyobb a mellény.messideco írta:Na, szerintem akkor be is zárhatjuk a topicot...
Nem hinném hogy egy ember miatt be kellene zárni a topicot, mert szerintem egész kulturáltan meg tudjuk beszélni a dolgokat, csak a kollégára 1-2 számmal nagyobb a mellény.messideco írta:Na, szerintem akkor be is zárhatjuk a topicot...
Az "egy szer" az egy szó - egyszer.joekacsa írta:Pontosan 3-mat (tettél avatár és minősít) de veled is szívesen találkoznák az életben egy szer, mond hol és mikor!daffy írta:miért,ki az?joekacsa írta:Kedves Messa.
Tudod mi a nevetséges, az a kép amit ki tetél avatar képnek. Sajnos ez téged is minösit!
egyébként 2 mondatban 4-5 helyesírási hibát elkövetve annyira nem vitézkednék
Pontosan 3-mat (tettél avatár és minősít) de veled is szívesen találkoznák az életben egy szer, mond hol és mikor!daffy írta:miért,ki az?joekacsa írta:Kedves Messa.
Tudod mi a nevetséges, az a kép amit ki tetél avatar képnek. Sajnos ez téged is minösit!
egyébként 2 mondatban 4-5 helyesírási hibát elkövetve annyira nem vitézkednék
miért,ki az?joekacsa írta:Kedves Messa.
Nekem az egyik nagy kedvencem Adelino Vieirinha.Ő is olyan mint pl.Kuyt,aki szintén több poszton bevethető játékos.És emellett a portugál teckhnikás,alázatos,labdabiztos,és jó lő távolról.Én nem ismerek olyan játékost aki szeretne csere lenni, de szerintem komoly segítség lehet bármelyik ha egyszer valamilyen okból kifolyólag idejönne. Kuyt-ot pedig érdemes nézni, mert a 31 éves korához képest zseniálisan bánik a labdával, technikás és a gyorsasága sem kopott meg, ráadásul alázatos csapatjátékos.
De persze mind ez csak egy felvetés volt, és csak és kizárólag a kérdésedre válaszoltam vele.
forlan valóban jöhetne amolyan larsson féle rutinos csere csatárnak....Fernando írta:Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
Fernando írta:Én nem ismerek olyan játékost aki szeretne csere lenni, de szerintem komoly segítség lehet bármelyik ha egyszer valamilyen okból kifolyólag idejönne. Kuyt-ot pedig érdemes nézni, mert a 31 éves korához képest zseniálisan bánik a labdával, technikás és a gyorsasága sem kopott meg, ráadásul alázatos csapatjátékos.daffy írta:hmm,milito. jogos. én forlan-t már nem tartom olyan sokra,de még ő is oké lehet. kuyt játékát pedig nem követem már jó ideje,így róla nem tudok nyilatkozni. kérdés,hogy milito,forlan mennyire szeretne biztos csere lenniFernando írta:Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
De persze mind ez csak egy felvetés volt, és csak és kizárólag a kérdésedre válaszoltam vele.
Ha ezt az FC Berettyóújfalu fórumára írtad volna, azt mondom hogy jó koncepció. Így picit nevetséges.joekacsa írta:Így lehet a ki vívni a nézők szeretetét és a labdarúgás történelem vaskos könyvébe vastagon bevésni imádott klubunk nevét és neveit.
"Aminek kezdetevan az véget is ér egyszer." MátrixBarcaman1993 írta:Miről beszélsz ember? Milyen jövő csapatáról? A világ legjobb csapatáról írod ezt, nevetséges az egész. Mi nem az Arsenal és társai vagyunk. Olyan csapatunk van, amely minden évben reális eséllyel indul minden címért. Egyébként már én se értek egyet Drogba leigazolásával, de ekkora hülyeséget, amit te írtál, arra muszáj volt reagálni.joekacsa írta:Gyerekek, egy vén embert akartok veni! Még ha ingyen igazolhatnánk is a fizetése nem lenn alacsony és az aláírási pénz se lenne kicsi. A jövö csapatát kell épiteni és ebbe egy 34 éves ember nem koncepció!
Az a baj, h már évek óta én is szeretnék egy másodszámú csatárt Messi mögé, de aztán utóbbi időkben már arra jutok, h fölösleges. Ugyanis szerencsére Messi nem sérülékeny utóbbi években és ha nem sérült akkor játszik... Sajnos ez a csere csatár dolog Barcában nálam már csak fifaban létezik.daffy írta: drogba pedig egyértelműen óccó és messi mögé mehetne,így nem lenne annyi játékos a szélen
Én nem ismerek olyan játékost aki szeretne csere lenni, de szerintem komoly segítség lehet bármelyik ha egyszer valamilyen okból kifolyólag idejönne. Kuyt-ot pedig érdemes nézni, mert a 31 éves korához képest zseniálisan bánik a labdával, technikás és a gyorsasága sem kopott meg, ráadásul alázatos csapatjátékos.daffy írta:hmm,milito. jogos. én forlan-t már nem tartom olyan sokra,de még ő is oké lehet. kuyt játékát pedig nem követem már jó ideje,így róla nem tudok nyilatkozni. kérdés,hogy milito,forlan mennyire szeretne biztos csere lenniFernando írta:Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
hmm,milito. jogos. én forlan-t már nem tartom olyan sokra,de még ő is oké lehet. kuyt játékát pedig nem követem már jó ideje,így róla nem tudok nyilatkozni. kérdés,hogy milito,forlan mennyire szeretne biztos csere lenniFernando írta:Talán nem középcsatár, talán egészen más stílus, de szerintem ahogyan lejjebb említettem (és most Daffy kérdésére válaszolnék, miszerint mondjunk olyat aki eljönne a Barcába, és valószínűleg nem lenne drága/vagy ingyen lenne) Dirk Kuyt nagyon nagy jolly lehetne itt, vagy ha mindenképpen egy statikus középcsatár kellene (Drogba féle) akkor ott van mondjuk Forlán vagy Diego Milito.
én nem a beleillés dologról beszélek,hanem a sportszakmai részről és drogba tökéletes. neymar 40milla.K900 írta:Daffy!!Te szerinted ki illene a barcába???Hulk,Drogba,Neymar???
Akkor remélem Busira meg néha Alvesre is azt gondolod, hogy 1 majom...Subinho írta:nem értem ezeket a hozzuk ide drogba dolgokat, meg hogy a kedvencem, meg ilyenek... mióta vagytok barca drukkerek??? elfelejtettétek már a "fucking disgrase"-t, meg a sunyi alattomos viselkedését MINDEN barca meccsen??? ezt az embert akarjátok ide??? arról nem is beszélve, h mennyi idős! ha ilyen korú rutinos csere csatárban gondolkodtok, akkor olyan ember kell, aki beleillik a "több mint egy klub" filozófiába! drogba kb. a realba mehetne, pepével, meg ramossal jól meglennének, de ide nem!!! annyi ilyen rutinos és koros csatár van, mint anno larsson volt!!! ennyi erővel idehozhatnánk rault, vagy del pierot, vagy nem kellett volna elengedni henryt! mindhárman sokkal inkább, mint ez a drogba!!! ők legalább emberek, nem ilyen majom...
Daffy!!Te szerinted ki illene a barcába???Hulk,Drogba,Neymar???daffy írta:mondj 2 játékost,aki elmenne a barcába,elég idős,ingyen lenne és ami a legfontosabb,ilyen korban ilyen szinten játszik,mint drogbaSubinho írta:...
nincs.
Az a bizonyos filozófia már pofán lett köpve párszor,úgyhogy ez sem akadály.Subinho írta:.. akkor olyan ember kell, aki beleillik a "több mint egy klub" filozófiába!
mondj 2 játékost,aki elmenne a barcába,elég idős,ingyen lenne és ami a legfontosabb,ilyen korban ilyen szinten játszik,mint drogbaSubinho írta:...