2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Viszont nagy hibaszázalékkal játszik, sokszor dönt rosszul, ide szerintem semmiféleképpen nem férne be, írtad Te is, hogy nem világklasszis. Jó ő ott, ahol van.Castiel írta:Ezzel egyáltalán nem értek egyet. szerintem ő egy jó védő Vermaleen-el 2-en egy nagyon stabil középső védőpárost alkotnak. sokan kritizálták is Blanc-t, mert nem őt játszatta, hanem Mexés-t.(aki szerintem szintén nem olyan rossz mint ahogy azt a pályafutása igazolja) Koscielny egy kv-hez képest elég gyors játékos, s agilis is mellé, ami ugyan elengedhetetlen ezen a poszton, de mivel Angliában is kiemelkedik ilyen szempontból ide tökéletesen jó lenne. Főleg hogy nem Világklasszis, a fizetése nincs az egekben, s talán nem is reklamálna, ha nem minden meccsen lenne kezdő.Kluivertinho írta:... Említettétek itt Koscielnyt, hát:![]()
![]()
Kb. Csiga szint, fölöslegesen kidobott pénz lenne, én még az 5 milliót is sajnálnám rá.
![]()
Azért nem igazán így van... nem volt középpályája az Arsenalnak, főleg nem védekező. Wili sérült volt sokáig diaby is... Song tolta végig a szezont... szerintem ő egy jó védő, s bizonyítani is fogja jó lenne ő nekünk... de igazad van Zubiék eldöntik.... Mást nem elviszik az Égertfanbarca írta:Stabil a teljesítményük. Stabilan kapnak minden meccsen 1-2 gólt. (Néha 8-at)
Stabil a teljesítményük. Stabilan kapnak minden meccsen 1-2 gólt. (Néha 8-atCastiel írta:Ezzel egyáltalán nem értek egyet. szerintem ő egy jó védő Vermaleen-el 2-en egy nagyon stabil középső védőpárost alkotnak.
Mondasz valamit.Castiel írta:Hát szerintem mi nem Real Madrid vagyunk.
A múltkor én is felvetettem ezt a lehetőséget,de hamar leoltott egy-két ember hogy ez nem FM...stb.Marchenát leszámitva, aki már azért eléggé koros játékosnak számit mostanság, én is inkább a Musacchio vs Zapata vonalat támogatom.S.Agüero írta: tényleg jó lenne szétnézni a kieső Villarrealnál.
Vannak ott jó védők. Zapata, Musacchio, Marchena.
Lehet itt is válogatni, és szerintem szívesen el is jönnének, drágák sem hinném, h lennének.
![]()
Kevered a szezont a fazonnal.Castiel írta:Hát szerintem mi nem Real Madrid vagyunk. kordában tudjuk tartani játékosainkat. Pl.: Mascherano a Liverpoolban amellett hogy villogtatta tehetségét, elég masszív formában henteskedett is.. talán negatív csúcsot is állított fel akkor piros lapjai számával. S mi lett belőle itt Barcelonában? Egy cikk után szabadon "Mascherano: Hentesből, tanár."MichaaBee írta:...Isten őrizz, hogy a spanyol Pepe ide jöjjön. Hogy jut valakinek eszébe, hogy azt a hentest idehozzuk?
Meg amennyit itt játszana, csak pihentetésekkor lépne pályára.
Noha körülbelül az egyetlen a Villarreal komoly játékerőt képviselő játékosai közül, akit idén még nem hoztak szóba velünk (Volt itt ugye Soriano, Borja Valero, Rossi, Nilmar, Musacchio), de szerintem Gonzalo Rodriguez jó lenne. Annyira vészesen nem idős még, feltehetőleg jól tűrné, hogy Puyol, Pique és Masch is előtte van, nem is lehet túl drága.MichaaBee írta: Ha már Romeut nem hozzuk vissza, akkor vkp-t tényleg halászhatnánk a Villarrealból, de középhátvédet aligha ott fogunk megfelelőt találni.
Hát szerintem mi nem Real Madrid vagyunk. kordában tudjuk tartani játékosainkat. Pl.: Mascherano a Liverpoolban amellett hogy villogtatta tehetségét, elég masszív formában henteskedett is.. talán negatív csúcsot is állított fel akkor piros lapjai számával. S mi lett belőle itt Barcelonában? Egy cikk után szabadon "Mascherano: Hentesből, tanár."MichaaBee írta:...Isten őrizz, hogy a spanyol Pepe ide jöjjön. Hogy jut valakinek eszébe, hogy azt a hentest idehozzuk?
Castiel írta:Bár egy játékos elég lehet. mondjuk Marchena.
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. szerintem ő egy jó védő Vermaleen-el 2-en egy nagyon stabil középső védőpárost alkotnak. sokan kritizálták is Blanc-t, mert nem őt játszatta, hanem Mexés-t.(aki szerintem szintén nem olyan rossz mint ahogy azt a pályafutása igazolja) Koscielny egy kv-hez képest elég gyors játékos, s agilis is mellé, ami ugyan elengedhetetlen ezen a poszton, de mivel Angliában is kiemelkedik ilyen szempontból ide tökéletesen jó lenne. Főleg hogy nem Világklasszis, a fizetése nincs az egekben, s talán nem is reklamálna, ha nem minden meccsen lenne kezdő.Kluivertinho írta:... Említettétek itt Koscielnyt, hát:![]()
![]()
Kb. Csiga szint, fölöslegesen kidobott pénz lenne, én még az 5 milliót is sajnálnám rá.
Szerinte sem rossz 5letS.Agüero írta:Ahogyan mondja Attika25, tényleg jó lenne szétnézni a kieső Villarrealnál.
Vannak ott jó védők. Zapata, Musacchio, Marchena. Középre pedig ott van akit már pár éve is majdnem megszereztünk, Senna, de Borja Valero is jó kis spíler.
Lehet itt is válogatni, és szerintem szívesen el is jönnének, drágák sem hinném, h lennének.
![]()
Lombánnak nincs semmi köze, és nem is lesz semmi köze az első csapathoz szvsz. Sokan távoztak. Azért jött, hogy bennt maradjon a B csapat a segunda divisiónban. Volt már ilyenre példa. Kizártnak tartom, hohy a nagycsapatba szánják.sura írta:Afféle "hátha beválik" alapon már érkezett Lombán a B kerethez, nincs szükség még egyre. Kész klasszisjátékost kért Vilanova - aztán vagy megkapja, vagy jobb a semmi.
Véleményem szerint pont ezzel írod le miért lehet középcsapatnak hívni a Bilbaot.Ez nem degradálás vagy rossz minősítés.Vannak jó játékosaik,d e alapvetően a csapatuk a középmezőnyben van elég régóta (ha éppen nem a kiesés ellen harcol) a bajnokságban, s a Liga számít igazán ott mutatkoznak meg az erőviszonyok.barca99 írta: Aztán kijött, hogy nem minőségi a keretük (vagyis a padról nem tudnak beállni igazán jó játékosok), teljesen elkészültek a szezon végére, és ez lett az eredménye. Bielsa pedig marad.
Nem tudnál 2 olyan játékost mondani, aki beférne jelenleg a spanyol válogatott kezdőjébe a középpályára... Azt meg mindannyian jól tudjuk, hogy a jó öreg Llorrentenek kellett volna az EB-n játszania, csak volt 1 jó edző.daffy írta:te hol élsz? eb,vb? melyikhez volt sok közük? sylvinho többszörös bl győztes,3 spanyol bajnoki címmel és 2 kupával. ettől ő nagy spíler volt?Barcaman1993 írta: Nem tudom Te hol élsz? Végülis sok csapat szeretne ilyen középszerű játékosokat, akik EB-t, VB-t nyertek, Copa del Rey és EL döntősök. Sztem sok csapat elfogadná azt a középszerű Llorrentét, aki 30 gólnál is többet vert 1 szezonban egy spanyol középcsapatban. Nevetséges ez az egész... Csak tudnám, hogy mit kéne még nekik felmutatni?
llorente 27 éves korára a bilbaoban játszik, a meccsek 30%-án lő gólt,ez aztán a klasszis játékos
martinez mit mutatott? a nagyok ellen sokszor betlizik,hihetetlenül túl van értékelve
csak hogy a te megnyerő stílusodban válaszoljak
Javi Martínezről nem az újságok írnak 40 milliót, annyi a szerződésében foglalt kivásárlási ára, a Bilbao meg nem akarja eladni, szóval ha kell, így lehet "megkerülni" a klubot.LG írta:Sztem várjunk még azzal, amíg bizonyít egy komolyabb csapatban is. A spanyol ligában az utóbbi években volt jó pár túlértékelt védő, akik mikor oda kerültek egy nagy csapatba, kiderült, h mégsem olyan jók. Elég ha visszagondolunk Caceresre, Garayra, Albiolra. Javi Martinezt is egyenlőre nagyon túlértékeltnek nézem, főleg, mikor 40 milliós árról írnak az újságok. Eleve a Bilbao játékosai közül sztem sokan túl van értékelve. Mintha vmi hatalmas szezont produkáltak volna. De én nem vagyok elájulva az EL és a Spanyol kupa döntőbe jutásuktól, főleg, h mind2ben nagyon sima vereséget szenvedtek. A bajnokságban meg sima középcsapat szintjét hozták. Sztem ennyi is a Bilbao, egy sima középcsapat, semmi több, tavaly egy kicsit jobban kijött a lépés nekik, de aztán láttuk, h igazán erős csapat ellen mire mennek(most nem kell jönni a MU-val, akik nem vették az EL-t komolyan). És sztem Llorente v. Javi Martinez is csak túlértékelt, jó közepes játékosok. Addig nem is változik a véleményem róluk, amíg nem tesznek le vmit az asztalra egy top csapatban. De valószínűbbnek tartom, h mind2 marad a Bilbaoban, akik edzőjük távozása után nem tudják majd megismételni az idei eredményeiket, és a jövő nyáron már korántsem lesznek ennyire felkapottak.
te hol élsz? eb,vb? melyikhez volt sok közük? sylvinho többszörös bl győztes,3 spanyol bajnoki címmel és 2 kupával. ettől ő nagy spíler volt?Barcaman1993 írta: Nem tudom Te hol élsz? Végülis sok csapat szeretne ilyen középszerű játékosokat, akik EB-t, VB-t nyertek, Copa del Rey és EL döntősök. Sztem sok csapat elfogadná azt a középszerű Llorrentét, aki 30 gólnál is többet vert 1 szezonban egy spanyol középcsapatban. Nevetséges ez az egész... Csak tudnám, hogy mit kéne még nekik felmutatni?
Hát a dolog azon részével, hogy kell még bizonyítaniuk egyetértek, az indokok, s az említett játékosok nevei helytállóak. Nekünk szerintem Csiga fájt a legjobban. 24-ért érkezett, s 14-ért távozott...LG írta:Sztem várjunk még azzal, amíg bizonyít egy komolyabb csapatban is. A spanyol ligában az utóbbi években volt jó pár túlértékelt védő, akik mikor oda kerültek egy nagy csapatba, kiderült, h mégsem olyan jók. Elég ha visszagondolunk Caceresre, Garayra, Albiolra. Javi Martinezt is egyenlőre nagyon túlértékeltnek nézem, főleg, mikor 40 milliós árról írnak az újságok. Eleve a Bilbao játékosai közül sztem sokan túl van értékelve. Mintha vmi hatalmas szezont produkáltak volna. De én nem vagyok elájulva az EL és a Spanyol kupa döntőbe jutásuktól, főleg, h mind2ben nagyon sima vereséget szenvedtek. A bajnokságban meg sima középcsapat szintjét hozták. Sztem ennyi is a Bilbao, egy sima középcsapat, semmi több, tavaly egy kicsit jobban kijött a lépés nekik, de aztán láttuk, h igazán erős csapat ellen mire mennek(most nem kell jönni a MU-val, akik nem vették az EL-t komolyan). És sztem Llorente v. Javi Martinez is csak túlértékelt, jó közepes játékosok. Addig nem is változik a véleményem róluk, amíg nem tesznek le vmit az asztalra egy top csapatban. De valószínűbbnek tartom, h mind2 marad a Bilbaoban, akik edzőjük távozása után nem tudják majd megismételni az idei eredményeiket, és a jövő nyáron már korántsem lesznek ennyire felkapottak.
szerintem LG arra gondolt ahhoz hogy Barca szintű klubokba kerüljenek ilyen horribils összegekért, ahhoz bizonyítani kell még nekik. és ezzel egyet is értek!Barcaman1993 írta:...Csak tudnám, hogy mit kéne még nekik felmutatni?
Nem tudom Te hol élsz? Végülis sok csapat szeretne ilyen középszerű játékosokat, akik EB-t, VB-t nyertek, Copa del Rey és EL döntősök. Sztem sok csapat elfogadná azt a középszerű Llorrentét, aki 30 gólnál is többet vert 1 szezonban egy spanyol középcsapatban. Nevetséges ez az egész... Csak tudnám, hogy mit kéne még nekik felmutatni?LG írta:Javi Martinez Hummels és Thiago Silva szintjén van?És jobb, mint Koscielny?
![]()
Sztem várjunk még azzal, amíg bizonyít egy komolyabb csapatban is. A spanyol ligában az utóbbi években volt jó pár túlértékelt védő, akik mikor oda kerültek egy nagy csapatba, kiderült, h mégsem olyan jók. Elég ha visszagondolunk Caceresre, Garayra, Albiolra. Javi Martinezt is egyenlőre nagyon túlértékeltnek nézem, főleg, mikor 40 milliós árról írnak az újságok. Eleve a Bilbao játékosai közül sztem sokan túl van értékelve. Mintha vmi hatalmas szezont produkáltak volna. De én nem vagyok elájulva az EL és a Spanyol kupa döntőbe jutásuktól, főleg, h mind2ben nagyon sima vereséget szenvedtek. A bajnokságban meg sima középcsapat szintjét hozták. Sztem ennyi is a Bilbao, egy sima középcsapat, semmi több, tavaly egy kicsit jobban kijött a lépés nekik, de aztán láttuk, h igazán erős csapat ellen mire mennek(most nem kell jönni a MU-val, akik nem vették az EL-t komolyan). És sztem Llorente v. Javi Martinez is csak túlértékelt, jó közepes játékosok. Addig nem is változik a véleményem róluk, amíg nem tesznek le vmit az asztalra egy top csapatban. De valószínűbbnek tartom, h mind2 marad a Bilbaoban, akik edzőjük távozása után nem tudják majd megismételni az idei eredményeiket, és a jövő nyáron már korántsem lesznek ennyire felkapottak.