(kövessétek a blogomat, lájkoljatok , véleményezzetek, szívesen venném

Érdekes hír azt megmondom. Mondjuk a megnevezett játékosok alapján simán el is tudnám képzelni. Az már viszont más kérdés, hogy ezeket a játékosokat akármilyen sokat kaptunk volna értük nem tudtuk volna pótolni. Villat igen, de a többieket egyáltalán nem. Ha igaz is, akkor is jó döntésnek tűnik, hogy ez lett a végkifejlet. Másrészt Pep azt nyilatkozta, hogy olyan október-november környékén eldöntötte ezt... Ha ez igaz nem tudom, hogy jön a képbe Fabregas, mert ha vki, akkor ő abban az időben mocskosul jól nyomta. Nagyon kacsa szagú az egész.Alexander Mahone írta:Szerintem kamu, de ha igaz, akkor engedtem volna Pepnek. Annyi húzása bejött már, hogy ezt is megkellett volna kockáztatni. Nem biankó csekk, meg ilyen-olyan szerződés kellett volna ide, hanem csak teljesíteni a kéréseit.
Lehet, hogy biztatja őket, de személyesen tuti, hogy nem, éppen New York-ban pihen a családjával:Barcelona UnityIsStrenght írta:Nemcsak, hogy nézi a meccseket, de biztos vagyok benne, hogy meccsek előtt biztatja a játékosokat.Alexander Mahone írta:Szerintetek szokta nézni a meccseket? Én biztos vagyok benne, és szerintem jobban izgul mint bármelyikünk.
Nem egeszen biztos hogy nem beszel veluk meccsek elott. Atadta a stafetat Titonak es szabadsagra ment, nem hiszem hogy barmilyen szinten is beleszol a csapat ugyeibe. Egy Bl donto elott esetleg el tudom kepzelni de maskepp nem.Barcelona UnityIsStrenght írta:Nemcsak, hogy nézi a meccseket, de biztos vagyok benne, hogy meccsek előtt biztatja a játékosokat.Alexander Mahone írta:Szerintetek szokta nézni a meccseket? Én biztos vagyok benne, és szerintem jobban izgul mint bármelyikünk.
Nemcsak, hogy nézi a meccseket, de biztos vagyok benne, hogy meccsek előtt biztatja a játékosokat.Alexander Mahone írta:Szerintetek szokta nézni a meccseket? Én biztos vagyok benne, és szerintem jobban izgul mint bármelyikünk.
Megunhatatlan, ha minden nap újra és újra megnézném, akkor sem sajnálnám rá az időt. Ezek a pillanatok örökre megmaradnak.Robcsyy írta:Pep a sport1-en !
igen,de a 6 kupából senki nem fog 7et nyerniLampiao írta: Ezelőtt 20 évvel volt erre hasonló példa a Barca történetében. Szerintem ez elég bizonyíték. Eddig nem volt erre túl sok példa. A nagy eredmények nem a jövő fényében azok, hanem azért mert azelőtt senki nem ért el hasonlót.... Nézd meg hol van Egerszegi Krisztina világrekordja a mostaniakhoz képest, mégis kiemelkedő úszó volt. Kora legjobbja volt.
Ezelőtt 20 évvel volt erre hasonló példa a Barca történetében. Szerintem ez elég bizonyíték. Eddig nem volt erre túl sok példa. A nagy eredmények nem a jövő fényében azok, hanem azért mert azelőtt senki nem ért el hasonlót.... Nézd meg hol van Egerszegi Krisztina világrekordja a mostaniakhoz képest, mégis kiemelkedő úszó volt. Kora legjobbja volt.daffy írta:idő,míg rájön az ember arra,hogy hiába próbálkozik bárki,nem lehet ugyan azt elérni újraDeus írta:De most tényleg, nyugodtan rámondhatjuk a Guardiola-érára azt hogy Dream Team II... 19 lehetséges kupából, 14 -et besöpörtünk. Mi kell még ahhoz, hogy megkapja a Dream Team kifejezést?...
idő,míg rájön az ember arra,hogy hiába próbálkozik bárki,nem lehet ugyan azt elérni újraDeus írta:De most tényleg, nyugodtan rámondhatjuk a Guardiola-érára azt hogy Dream Team II... 19 lehetséges kupából, 14 -et besöpörtünk. Mi kell még ahhoz, hogy megkapja a Dream Team kifejezést?...
Most akartam berakni, most láttam meg facebookon az fcb hungarian oldalán.Rendkívűl megható videó!Mihu írta:Újabb Pep-es videó, amin elsírtam magamElőször ott, mikor mutatták a 2-6 góljait, majd ott mikor elmondta 10x hogy tudnotok kell...és mikor kimondta hogy nagyon fogtok nekem hiányozni, na ott mindenféle előjel nélkül elkezdtem zokogni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzéseket fog kiváltani belőlem...Eddig sportolót tekintve csak Schumacher ríkatott meg, kb 4-5 hónappal a visszavonulása után a Youtube-on találtam egy nagyon jó videót, ami alatt a zene is óriási hatással volt rám, és ott bőgtem el magam.
Továbbra is úgy gondolom, hogy még mindig nem vagyunk képesek felfogni, hogy mi történt velünk az elmúlt 4 évben. Majd 1-2 sikertelen szezon, és a játékoskeret jelentős lecserélése után fogunk rádöbbenni, hogy atya úr Isten...milyen szerencsések vagyunk, hogy ezt a 4 évet Barca szurkolóként élhettük át.