Ronaldinho Gaúcho #4
http://www.youtube.com/watch?v=ewz-10hU ... r_embedded :'8 Rendes elsírtam magam 

-
- Capitá del Barça
Nem gyenge meccset produkált a hétvégén.3 gól 2 gólpassz.Öreg ember nem vén ember. 
http://www.youtube.com/watch?v=0YMHN0P6 ... r_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=0YMHN0P6 ... r_embedded#!
- Mihu
- Director del Fútbol
Az tényleg az volt. Viszont a mostani biztos hogy nem. Jobbulást az édesanyjának. Sose fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor átadta a fiának az Aranylabdát a Camp Nou gyepén. És persze részvétem a mostohaapja miatt.Ronaldinho0408 írta:Persze, meg az angolok elleni 2002-es gólja is egy lecsúszott beadás volt..

-
- Jugador del Barça
Persze, meg az angolok elleni 2002-es gólja is egy lecsúszott beadás volt..
- visca el barca
- Presidente del Barça
megható ilyen felvételeket látni.
mindazonáltal ez egy lecsuszott beadás volt
nagyon jol tolja az öreg, Istenem, mit nem adtam volna érte ha még 3-4 évig nálunk húzza.
rivaldoval együtt örök legenda. a mai brazil "tehetségek" már messe nem érik el az ő szintjüket...

nagyon jol tolja az öreg, Istenem, mit nem adtam volna érte ha még 3-4 évig nálunk húzza.
rivaldoval együtt örök legenda. a mai brazil "tehetségek" már messe nem érik el az ő szintjüket...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- salas9
- Entrenador del Barça
Édesanyja súlyos betegsége illetve mostohaapja halála miatt fakadt sírvaMihu írta:Engem inkább az érdekelne, hogy mitől volt ennyire megzuhanvaSose láttam a pályán sírni, de még csak szomorúnak se. Itt meg egyből elbőgte magát
Kíváncsi lennék, hogy melyik rokona halt meg

- Mihu
- Director del Fútbol
Engem inkább az érdekelne, hogy mitől volt ennyire megzuhanvaREMY írta:Kis gólt szerzett a hétvégén
![]()
Még mindig elnézegetném Real mezben
És egy kis párhuzam --> Figo is ugyan ilyen gólt szerzett anno

Kis gólt szerzett a hétvégén

Blog - Supernatural Movies
En mar evek ota focit sem neztem. Nem nagyon tudott lekötni az a jatek, amit akkor foci gyanant csinaltak. Aztan felbukkant Dinho es viszahozott a Barcahoz meg a focihoz. Amig mosolyogva varazsolt, maga volt a csoda. Aztan elment, hagytak elmenni.
Szegyelje magat az a vezetöseg, aki nem tudott vele banni, aki hagyta hogy elvesszen egy ilyen ertek.
Ugyanez igaz Etoo-ra is!
Ha ök most itt lennenek, egy par cimmel es egy par szaz millioval gazdagabbak lennek!
Szegyelje magat az a vezetöseg, aki nem tudott vele banni, aki hagyta hogy elvesszen egy ilyen ertek.
Ugyanez igaz Etoo-ra is!
Ha ök most itt lennenek, egy par cimmel es egy par szaz millioval gazdagabbak lennek!
Pontosan. Mondjuk itt most Dinho nem tűnt annyira lassúnak, de ez a védekezés tényleg vicceslui1698 írta:Dinho érdemeiből nem elvéve, de;Zolee23 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jLDFux4nBzQ#
meg lehet nézni, hogy a 32 éves, rég kiégett, lassú Dinho miket csinál a bohócokkal, és ettől olyan hatalmas isten a tarajos gyerek?
Ettől függetlenül, szép gól volt, és örülök, hogy tud még ilyeneket bemutatni.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Szép gól, de azért azt látjuk, hogy ezek a védők nem védők
Kísérik, egyszer nem léptek oda neki. A végén még jött egy alibi kaszálás 
Ha más nem, már 20 méternél buktatták volna. De legalább futott egyet

Ha más nem, már 20 méternél buktatták volna. De legalább futott egyet

razor1592 írta: Ronaldinho nálam is nagy kedvenc volt mindig. Nagyobb cselei voltak mint Messinek de nem mondanám nagyobb játékosnak. 60-70-80 gólokat azért nem hinném, hogy lőtt egy szezonban, de most nincs kedvem visszakeresni.
És akkor mi van???? Ronaldinho mindenidők legjátékosabb játékosa,sokkal többre tartom az ő tudását,mint Messiét.(amellett,hogy Messit is elismerem)
Ronaldinho az maga a foci,ő az aki miatt leülök meccset nézni,aki megszeretteti milliókkal ezt a sportot,ő a labdarúgás.
Én amúgyis úgy vagyok ezzel az egésszel,hogy szórakozni ülök le a TV elé,az,hogy kupákat nyerünk tök jó,de azt én nem tudom kiélvezni annyira,mintha valakitől 90 perc varázslatot látok,nekem ez a kupáknál is fontosabb,Ronaldinho volt a foci.
-
- aka Game90
Rég láttam már ennyire gyorsnak, "robbanékonynak" ill. ennyit "sprintelni". Vagy csak az ellenfelek voltak lassúak mellette?Zolee23 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jLDFux4nBzQ#

Azért szép gólt vert, a régi önmagát idézte, de egy komolyabb bajnokságban már 3x leszerelték volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.08.27. 15:34:30-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- razor1592
- Barça B
[quote="blupatrik"Dinho-Messi-Neymar (Sánchez) támadósor ... nem is mondok semmit szerintem tudjátok.[/quote]
Neymar? Hány éves vagy te?
Neymartól mentse meg az ég a Barcát, mert amellett, hogy semmi szükségünk nem lenne rá, csak egy nagyképű hülyegyerek akinek Brazíliáig tart a tudása. Nekünk komoly, alázatosan játszó focisták kellenek, nem egy ilyen újkori "páwa", ahogy azt szokták volt mondani.
Eleve egy ilyen trió hülyeség lenne, mert kell egy klasszikus befejező csatár is, nem lehet cselgépekkel telerakni a csapatot.
Ronaldinho nálam is nagy kedvenc volt mindig. Nagyobb cselei voltak mint Messinek de nem mondanám nagyobb játékosnak. 60-70-80 gólokat azért nem hinném, hogy lőtt egy szezonban, de most nincs kedvem visszakeresni.
Neymar? Hány éves vagy te?
Neymartól mentse meg az ég a Barcát, mert amellett, hogy semmi szükségünk nem lenne rá, csak egy nagyképű hülyegyerek akinek Brazíliáig tart a tudása. Nekünk komoly, alázatosan játszó focisták kellenek, nem egy ilyen újkori "páwa", ahogy azt szokták volt mondani.
Eleve egy ilyen trió hülyeség lenne, mert kell egy klasszikus befejező csatár is, nem lehet cselgépekkel telerakni a csapatot.
Ronaldinho nálam is nagy kedvenc volt mindig. Nagyobb cselei voltak mint Messinek de nem mondanám nagyobb játékosnak. 60-70-80 gólokat azért nem hinném, hogy lőtt egy szezonban, de most nincs kedvem visszakeresni.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Dinho érdemeiből nem elvéve, de;Zolee23 írta:http://www.youtube.com/watch?v=jLDFux4nBzQ#
meg lehet nézni, hogy a 32 éves, rég kiégett, lassú Dinho miket csinál a bohócokkal, és ettől olyan hatalmas isten a tarajos gyerek?
Ettől függetlenül, szép gól volt, és örülök, hogy tud még ilyeneket bemutatni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Dinho az egyik legszórakoztatóbb játékos, akit valaha is láttam játszani. Azonban nekem Messi hatékony, pengés stílusa is nagyon tetszik. Az olimpiai sportolóknál szoktam ilyesmit érezni: a végletekig csiszolva a lehető legjobb teljesítmény érdekében. Arra leszek majd kíváncsi, hogy Messi játéka miben változik meg, ha lassulni kezd.
Szerk.: Plusz Ronie esetében szerintem bejátszik egyfajta tékozló fiú effektus is - a mélyrepülése felértékeli a korábbi teljesítményt a szurkolók szemében.
Szerk.: Plusz Ronie esetében szerintem bejátszik egyfajta tékozló fiú effektus is - a mélyrepülése felértékeli a korábbi teljesítményt a szurkolók szemében.
Nagyon nagyra tartom a kis zsöngrlőrt,DE SOHA sem lesz akkora játékos mint Dinho , Messivel nem akarom összehasonlítani mert más poszton játszottak , nagyon sajnálom hogy a forró brazil vér elrontotta a karrierjétpalesz77 írta:A társai meg jó ha 100-ból 10-et értékesítenek is..TT írta:http://www.youtube.com/watch?v=3Kq52e_E ... re=g-all-u
nem semmi labdákat pöttyintget itt se![]()
![]()
Fáj a szívem ha őt nézem, imádkozom kb, hogy legyen még egy focista aki így játsszon mint ő.. Kár hogy nem a Santosba ment, megtaníthatná Neymart úgy passzolni ahogy ő tud - mintha ez tanítható lenne -, és akkor a kis madárcsontú csodagyerek már majdnem egész közel lenne ahhoz hogy megközelítse Ronit - vagy nem..

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A társai meg jó ha 100-ból 10-et értékesítenek is..TT írta:http://www.youtube.com/watch?v=3Kq52e_E ... re=g-all-u
nem semmi labdákat pöttyintget itt se![]()

Fáj a szívem ha őt nézem, imádkozom kb, hogy legyen még egy focista aki így játsszon mint ő.. Kár hogy nem a Santosba ment, megtaníthatná Neymart úgy passzolni ahogy ő tud - mintha ez tanítható lenne -, és akkor a kis madárcsontú csodagyerek már majdnem egész közel lenne ahhoz hogy megközelítse Ronit - vagy nem..
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- Az Év fórumozója 2013
- ab1daL
- Director del Fútbol
2003.07.19. Pontosan 9 évvel ezelőtt írt alá a Barcához Ronaldinho! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
hát én is úgy értettem...rosszul fogalmaztam megVaratrix írta:Nagyon adom ezt a mondatot, annyi kiegészítéssel hogy nálam onnantól hogy elhagyta a Barcát. Egy teljesen másik korszaka él azóta a futballnak. Legalábbis számomra biztosan.Initom írta:mióta visszavonult nem szeretem annyira a focit,minden más lett.

És nem csak Roni,hanem Henry,Zidane,Ronaldo,Bergkamp,Nedved,Nesta,Maldini...a régieket jobban csíptem. És sajnos akik megmaradtak ebből a generációból,azoknak sincs sok hátra...Xavi,Puyol,Gerrard,Pirlo ..és a többiek...
Abi & Tito
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nagyon adom ezt a mondatot, annyi kiegészítéssel hogy nálam onnantól hogy elhagyta a Barcát. Egy teljesen másik korszaka él azóta a futballnak. Legalábbis számomra biztosan.Initom írta:mióta visszavonult nem szeretem annyira a focit,minden más lett.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar