2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem érted.Lionelm301 írta: Köszönöm. Ebben azt mondja, hogy nincs értelme az aranylabdának, amíg Messi létezik. Ez tényleg durva. Nem Messi tehet arról, hogy ennyi tehetséget kapott. A 4. aranylabda egy nagy esély lenne Messinek, hiszen még senki nem kapta meg. Elég fura, mert Alves elvileg a barátja.
Köszönöm. Ebben azt mondja, hogy nincs értelme az aranylabdának, amíg Messi létezik. Ez tényleg durva. Nem Messi tehet arról, hogy ennyi tehetséget kapott. A 4. aranylabda egy nagy esély lenne Messinek, hiszen még senki nem kapta meg. Elég fura, mert Alves elvileg a barátja.Lionel85 írta:Menj a Barçanoticiasra, ott is van ez a cikk, csak más szókinccsel megfogalmazva. Ott nem ennyire "zord" a cikk hangulata, egyáltalán nem igaz, hogy nem áll ki Messi mellett!Lionelm301 írta:Olvastam Alves interjúját és nemigen állt ki Messi mellett az aranylabda kapcsán!!! Ezt azért nem gondoltam volna, hiszen a barátja.
Menj a Barçanoticiasra, ott is van ez a cikk, csak más szókinccsel megfogalmazva. Ott nem ennyire "zord" a cikk hangulata, egyáltalán nem igaz, hogy nem áll ki Messi mellett!Lionelm301 írta:Olvastam Alves interjúját és nemigen állt ki Messi mellett az aranylabda kapcsán!!! Ezt azért nem gondoltam volna, hiszen a barátja.
Nem láttam benne semmi kivetni valót, inkább felemeli Xavit és Iniestat Messi mellé.Lionelm301 írta:Olvastam Alves interjúját és nemigen állt ki Messi mellett az aranylabda kapcsán!!! Ezt azért nem gondoltam volna, hiszen a barátja.
Brazilian right back Dani Alves has agreed a new contract at Primera Division side Barcelona which will keep him at the club until the summer of 2015.Capon írta:Alvesnek hogy álla szerződése? 2014-ig szól vajon?
Csak próbálok okoskodni hogy Montoyát mennyi ideig lehetne Alves mellet szépen beépíteni és hogy még mindig elég jó korban lenne ahhoz Dani, hogy jó pénzt kapjon érte a klub a szerződése lejárta előtt.
http://www.youtube.com/watch?v=V57L9Jz0J0kMessa írta:Biztos sok ilyen volt, de főleg az első szezonjában. Védekezni egyébként nem védekezik kimagaslóan szerintem
Biztos sok ilyen volt, de főleg az első szezonjában. Védekezni egyébként nem védekezik kimagaslóan szerintem, támadásban meg már egy jó ideje talány hogy mi van vele. A Sevillás korszakát szerintem nálunk egy szezonjában sem hozta. Téptem a hajamat tegnap a Celtic ellen is. Akart ő az látszott, de nyögés lett a vége. Szvsz utolsó szezonja itt, bár kitudja...13l4cks!d3 írta:Számomra Masch mellett Ő is kiemelkedő egyénisége a védelmünknek. Míg Masch a megtestesült terror a csatárok szemében, addig Alves a gyorsaságával tűnik ki. Hányszor mentett már olyan helyzetben, amikor mások elindulni nem indultak volna el, mondván, hogy lehetetlen ? Ő elindult, utolérte és szerelni tudott.
Alves már a sokadik játékosunk, akinél előjön a téma, h Messit vissza kéne tenni a szélre...és ugyanúgy ugyanaz a válasz érkezik rá: de hát miért húzzuk le Messi teljesítményét Alves(Villa, Alexis, urambocsá' Ibra, Fabre, Ini, Xavi, Puyi, Valdes és lassan mindenki) miatt?Yaya(07-10) írta:Alves beadásai ma kivételesen jó helyre mentek, de a mezőnyben nem játszott jól. sok pontatlansága volt, sajnos nem értik meg egymást se pedroval, se sanchezzel. de jó is volt, amikor messivel bolondítottak meg mindenkit a szélen. minél messzebb van tőle leo az ő játéka annál kevésbé hatékony.
nagyiibarca írta:Hát a beadásai elképesztő rosszak voltak,beívelte középre és majdnem a feleYaya(07-10) írta:Alves beadásai ma kivételesen jó helyre mentek, de a mezőnyben nem játszott jól. sok pontatlansága volt, sajnos nem értik meg egymást se pedroval, se sanchezzel. de jó is volt, amikor messivel bolondítottak meg mindenkit a szélen. minél messzebb van tőle leo az ő játéka annál kevésbé hatékony.
zőnél lett bedobás.......
Teljesen igazad van csakhát azért mert Alves játsszon jól nem fogják Messit
behozni középre.Nagyon várom már vissza azt az Alvest aki a világ legjobb
balhátvédje lett!
Hát a beadásai elképesztő rosszak voltak,beívelte középre és majdnem a feleYaya(07-10) írta:Alves beadásai ma kivételesen jó helyre mentek, de a mezőnyben nem játszott jól. sok pontatlansága volt, sajnos nem értik meg egymást se pedroval, se sanchezzel. de jó is volt, amikor messivel bolondítottak meg mindenkit a szélen. minél messzebb van tőle leo az ő játéka annál kevésbé hatékony.
Azt hiszem ez már volt téma korábban is, akkor is azt mondtam, hogy Alves az 1. évében tudta a játékával feledtetni a hülyeségeit. Azóta viszont megy lefelé a leejtőn.LG írta:Azért a Sevillás korszakában egészen más szinten játszott Alves, azt a játékot itt a Barcában csak az első szezonjában tudta hozni. Aztán ahogy lejjebb is írták, szezonról szezonra esett vissza, szürkült be teljesen. Én sem lennék szomorú, ha hamarosan távozna, mert számomra Valdes mellett a legantipatikusabb ember a csapatban a pénzéhségével és a nagyképűségével. Sosem kedveltem, de amíg jól játszott, könnyebb volt elviselni, mint mostanság.Alcantara írta:Én nyugodtabb vagyok, ha a mi keretünkben van, mintha ellenfélként néznénk szembe vele.![]()
Az igaz, hogy ő sem fiatalabb, de emlékszem a Sevilla elleni derbikre, görcsbe rándult a gyomrom, amikor elindult a szélen a kapunk felé.
Jó helyen van ő ebben a csapatban.
Azért a Sevillás korszakában egészen más szinten játszott Alves, azt a játékot itt a Barcában csak az első szezonjában tudta hozni. Aztán ahogy lejjebb is írták, szezonról szezonra esett vissza, szürkült be teljesen. Én sem lennék szomorú, ha hamarosan távozna, mert számomra Valdes mellett a legantipatikusabb ember a csapatban a pénzéhségével és a nagyképűségével. Sosem kedveltem, de amíg jól játszott, könnyebb volt elviselni, mint mostanság.Alcantara írta:Én nyugodtabb vagyok, ha a mi keretünkben van, mintha ellenfélként néznénk szembe vele.![]()
Az igaz, hogy ő sem fiatalabb, de emlékszem a Sevilla elleni derbikre, görcsbe rándult a gyomrom, amikor elindult a szélen a kapunk felé.
Jó helyen van ő ebben a csapatban.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Ha Alves a pályán van, akkor a támadásaink 80%-a rajta megy keresztül és ha ekkora visszahúzó erőt jelentene a csapat számára, akkor egyrészt nem játszana, másrészt meg ahogy már többször is láthattuk a csapattól, okosan minél kisebb jelentőséget titulálnának neki a pályán Egy nagyon nagy hullámvölgyére emlékszem nagyjából 1,5 évvel ezelőtt, amikor a beadásaiból 10ből 9 vagy taccsra ment vagy kirúgás lett belőle.BritishKnight írta: Lehet,hogy a világ legjobb jobbhátvédje sokak szerint(nálam csak az első két Barcás szezonjában volt az) de számomra nagyon szürke a játéka és sok támadás is éri a Barcát Alves színészi megmozdulásai miatt.
Felőlem télen is mehetne....