Leo Messi
Mondjuk ez a Müller-féle 85 gól még mindig csak egy újságírói kreálmány. Vagy talált valaki vmi hivatalos adatot?
Nehezen hiszem el kevesebb meccsen ezt a mennyiséget.
Nehezen hiszem el kevesebb meccsen ezt a mennyiséget.
pelétől valami olyasmi várható, hogy megmagyarázza miért nagyobb dolog valami falusi brazil csapatnak lőni öt gólt, mint a jelenkori szervezett védelmeknek 

- Capon
- Llegenda del Barça
Pelé csak annyit tehet, hogy gratulál és utána csendben lenyeli a békát ahogy azt egy sportolótól elvárná az ember. Minden más megnyilvánulással csak magát égeti és hitelteleníti el.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Csak érdekességképpen a gólátlagok (bajnoki/összes):
Müller: 1,35/1,42
Pelé: 1,43/1,42
Messi: 1,25/1,29
Szóval ha ebben is be akarja érni őket, akkor már csak 27, illetve 30 gólt kell lőnie a hátra lévő 13, ill. 15 meccsen
Müller: 1,35/1,42
Pelé: 1,43/1,42
Messi: 1,25/1,29
Szóval ha ebben is be akarja érni őket, akkor már csak 27, illetve 30 gólt kell lőnie a hátra lévő 13, ill. 15 meccsen

Illetve 13 meccs lenne, mert az egyik kupa meccsen tuti nem játszik, lehet a másikon sem. Ha a következő meccset hozzuk a BL-ben, akkor az utolsó BL meccsen sem. Szóval ha MINDEN bajnokin játszik is, akkor is várhatóan olyan 11 meccset játszik még az idén.Deus írta: 9 spanyol bajnoki van hátra még, plusz 2 kupa meccs, illetve 2 BL meccs, az összesen 13 meccs. 10 gólt kell lőnie még.
- Deus
- Boixos Nois
http://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_MessiHeisenberg írta:Most akkor hany golnal tart a ligaban,es tavaly ilyenkor mennyinel tartott?
ON:
Na csak megvan a 76. gól. Pelé lepipálva. Jöhet a Müller papa, azaz 85 gól...
9 spanyol bajnoki van hátra még, plusz 2 kupa meccs, illetve 2 BL meccs, az összesen 13 meccs. 10 gólt kell lőnie még.

- Heisenberg
- Barça C
Most akkor hany golnal tart a ligaban,es tavaly ilyenkor mennyinel tartott?
-
- Jugador d'estrella
Látom egy-két elmebeteg megint kritizálta.
Nem gáz, hogy nélküle ma se nagyon nyertünk volna, még egy Mallorca ellen se. Na majd ha a következő meccsen nem lő gólt, akkor megint jöhettek okoskodni, hogy mostmár üljön le a padra. 

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
és ez az egy eset is valószínűleg úgy zajlott, mint ahogy kisebb sérülésekkor szokott mindenki mással is, vagy idegen poszton próbálásnál.miihii írta:Ugye nemrég is ment a szájhúzkodás, h mi az h Messi mondja meg mikor akar játszani, meg ilyenek. Ezen nagyokat derültem, mert mi volt az alapja!? Az, h a gyermekének születése másnapján lévő EGYETLEN meccsre adta a kezébe Tito a döntést, h késznek érzi e magát a játékra. (A teljesítménye a téma kapcsán lényegtelen...) Se előtte, se utána nem lehetett ilyenről hallani, de ugye megint csak általánosítva lett, és ment a karika elölről.
- figyelj, tudod vállalni így is a játékot? persze, semmi gond.
akkor végülis ilyenkor is a játékos dönti el akar a játszani? igen. volt belőle gond? soha.
vagy, mint keitánál, tourénál, adrianonál volt amikor hátvédet kellett játszaniuk. keita volt az, aki meg is mondta pepnek, hogy ő nem vállalja a balhátvédet, szerinte nem tudna megfelelő teljesítményt nyújtani. és utána sylvinho lehozott egy tökéletes bl döntőt. ez a szemét keita, hogy a csapat érdekeit tartja szem előtt, ugye?

nem ezzel kapcsolatban reagálok, csak emiatt jutott eszembe.Mihu írta:Én csak egész egyszerűen félek, hogy ugyan az lesz vele, mint Ronaldinho-val. Elment a parancsnok, aki a fegyelmet jelentette, egyből úgy gondolta, hogy neki mindent lehet. Nála ez a bulizásban jelentkezett. Leo-nál -ne legyen igazam, de- lehet hogy abban fog, hogy kicsit elszáll magától.
az, hogy mennyire lefogjuk őt húzni, meg mennyire tele lesz a topik elméletekkel, vitákkal, amikor már nem csak jeleket látnak páran az elmúlásra, hanem tényleg előfog fordulni az, hogy az évben neadjisten' csak harminc, vagy negyven gólt fog lőni

jelenleg csak olyan szintűeken tudunk vitatkozni, hogy sétálgat, vagy hogy vitatkozik a csapattársakkal, és ez így jó, mármint a vita. viszont ezen ismét mosolyognom kellett, hogy basszus a teljesítményébe se tudunk belekötni évi pár alkalomnál többet, annyira alap a folyamatos világ legjobbja szint, és amikor rossz a mezőnyben, akkor is lő egykettőt, vagy gólpasszozik.
nagyon nyálas és szentimentális leszek, de idősen úgy fogjuk őt mesélni, mint ahogy nekünk mesélték pelét, maradonát vagy puskást, és ez jelenleg még felfoghatatlan.
- miihii
- KHAL
Én meg nem vagyok meggyőződve, h ezek annak a jelei, h elszállt magától. Esetleg előfordulhat, h nem nagyképűségből vitatkozik meg stb, hanem pont azért, mert ezek a dolgok feszültebbé teszik, abból fakadóan, h honnét érkezett (ismerjük a körülményeit) és mekkorát változott körülötte a világ az élete és h ő alapvetően milyen személyiség. Ugye a csendes, visszahúzódó, nem az a közszereplő alkat, aki szeret a középpontban lenni. Most már viszont egyáltalán nem tud úm. elbújni a reflektorok elől. Sőt, egyre inkább bevilágítanak oda is, ahova a nap se süt. És sztem ezzel bírkózik meg kicsit nehezebben, ez a legfőbb alapja. Ehhez hozzájön a csapat formája (nem az eredményei!) , a gyerek körüli hercehurca és az, amennyit kap minden rohadt meccsen, amiből meg rengeteg van, amelyek mindegyikén villantania kell (ráadásul nem az átlagofcistákhoz képest, hanem a saját szintjéhez képest nagyokat), különben még ezért is szerepelhet.Mihu írta:Emlékszem én is ilyenekre, viszont azt is meg lehet nézni, hogy mi volt ezután Dinho-val, és a csapattal. Én ettől tartok nagyon...az a visszaesés akkora nyomot hagyott bennem, hogy mégegyszer nem szeretném átélni azt, hogy egyik pillanatban az egész világ a lábaink előtt hever, majd egy lábsöpréssel fordul a kocka...mondjuk biztos szerepet játszik ebben a pontegyenlőséggel elveszített bajnoki cím is.miihii írta:
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...
Mivel Messi világ életében egy csendes, szerény, visszahúzódó srác volt, most meg szinte minden meccsen visszadumál a bírónak, és a védőknek, illetve sokszor a fiataloknak, csapattársaknak...ráadásul ez akkor kezdődött, amikor egyértelműen rá lett építve a csapat, így adja magát a párhuzam, hogy talán tényleg elszállt attól, hogy minden körülötte forog a klubnál.Én is észrevettem, h újabban feszültebb a srác, de azért lassan úgy van itt beállítva, mintha ezzel vmi kivételes, sosem látott, hatalmas dolgokat tenne. Pedig sztem ez nem így van. Elég gyakoriak a meccs hevében történő összeakaszkodások, aki focizott, az tudja jól. Mint ahogy azt is, h ezek kb 5 percig tartó dolgok és gyorsan felejtődnek. Legalábbis egymás között. Más kérdés, h ennek a sajtó sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mert Messiről van szó, aki leginkább reflektorfényben van a mai fociban. Meg ilyenekkel könnyebb olvasottsághoz jutni...
Ezek pedig kapcsolódnak az előbb leírt félelmeimhez.Amikről szó van, azok meg asszem teljesen mindennapos dolgok a pályákon. Más kérdés, h tőle nem szoktuk meg ezeket, de egyrészt egyelőre nem is kell megszokni, mert ugyan akad precedens, de ettől még nem ordít le mindenkit folyamat szinten, másrészt vmilyen szinten ebben benne van h egyre nagyobb az őrület körülötte, istenként kezelik, mások meg degradálni akarják, a lényeg, h minden percben vmi hatás éri. Ráadásul jött a gyerek is, ami kapcsán megint nem lehetett nyugta, azon felül, h nyilván ő is aggódott a család miatt és ehhez hozzájön, h nem parádézunk, hanem időnként kínlódunk a pályán és az egyetlen eszköz ellene, h megrugdossák, megrángatják, hergelik. Ezek azért nem egyszerű tényezők így együtt és otthon a fotelből ülve könnyű azt nyomni, h ezen a szinten együtt kell élnie ezzel, pláne ennyiért. De azért ő akkor is csak egy egyszerű srác, akinek akkorát változott az élete, h nem csodálom, ha kicsit megforgatja. És ez nem pénzkérdés...
Nekem mindig is a szerény, visszahúzódó játékosok voltak szimpatikusak. Leo ilyen (volt). Viszont az a viselkedés amit az utóbbi 1 évben mutat, az NEKEM nem szimpatikus. Remélem, hogy ezek nem lesznek rendszeresek nála, és nem változik akkorát. Én csak egész egyszerűen félek, hogy ugyan az lesz vele, mint Ronaldinho-val. Elment a parancsnok, aki a fegyelmet jelentette, egyből úgy gondolta, hogy neki mindent lehet. Nála ez a bulizásban jelentkezett. Leo-nál -ne legyen igazam, de- lehet hogy abban fog, hogy kicsit elszáll magától.
Összegezve, sztem inkább a nyomással meg a többivel bírkózik meg nehezebben és ezért ez a változás. És nem érzem azt, h ez nagyképűség.
Ennek az arcoskodásnak az alapját azért jól lerakta Ibra az ominózus nyilatkozatában, h azért kellett mennie, mert Messi középen akart játszani és a szava szent. Azóta van ez szajkózva, mintha az aranyember mondta volna. Én meg azért nem megyek vakon Z. után, csak mert ő ott volt. Viszont ettől még nem kell csuklóból benyelni mindent úgy, ahogy mondott.
Ugye nemrég is ment a szájhúzkodás, h mi az h Messi mondja meg mikor akar játszani, meg ilyenek. Ezen nagyokat derültem, mert mi volt az alapja!? Az, h a gyermekének születése másnapján lévő EGYETLEN meccsre adta a kezébe Tito a döntést, h késznek érzi e magát a játékra. (A teljesítménye a téma kapcsán lényegtelen...) Se előtte, se utána nem lehetett ilyenről hallani, de ugye megint csak általánosítva lett, és ment a karika elölről.
Az R10 leszállóágas példádra nem tudok mit mondani. Ez hosszabb távú folyamat után lesz majd igazolható akármelyik irányba. Viszont én nem érzem úgy, h letojná az egészet, máskülönben nem tudná ilyen számban lőni a gólokat meg stb. Valahol az is emellett szól, h vitatkozik a bíróval, a társaival, tehát valahol azt is mutatja, h akar. Ha egy szó, gesztus, akármi nélkül hátat fordítana a dolgoknak, akkor lenne nagyobb baj, mert akkor már nem is érdekli az egész. Persze lehet, h ez is belemagyarázás, de ugye mindenki azt lát bele, amit akar

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Azt nézem, hogy most két könyv jelent meg róla? Az egyik Leonardo Faccio - Messi, a másik meg Luca Caioli - Messi - a fiú, aki legenda lett. Akinek esetleg megvannak ezek, attól szívesen venném, meg szerintem vennénk jó páran a véleményt. Én filózok, hogy melyiket vegyem meg, de lehet, hogy mindkettőt meg fogom. A Graham Hunter-féle könyv szenzációs, és úgy gondolom, hogy ezekben sem fogok majd csalódni.
- Mihu
- Director del Fútbol
Emlékszem én is ilyenekre, viszont azt is meg lehet nézni, hogy mi volt ezután Dinho-val, és a csapattal. Én ettől tartok nagyon...az a visszaesés akkora nyomot hagyott bennem, hogy mégegyszer nem szeretném átélni azt, hogy egyik pillanatban az egész világ a lábaink előtt hever, majd egy lábsöpréssel fordul a kocka...mondjuk biztos szerepet játszik ebben a pontegyenlőséggel elveszített bajnoki cím is.miihii írta:
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...
Mivel Messi világ életében egy csendes, szerény, visszahúzódó srác volt, most meg szinte minden meccsen visszadumál a bírónak, és a védőknek, illetve sokszor a fiataloknak, csapattársaknak...ráadásul ez akkor kezdődött, amikor egyértelműen rá lett építve a csapat, így adja magát a párhuzam, hogy talán tényleg elszállt attól, hogy minden körülötte forog a klubnál.Én is észrevettem, h újabban feszültebb a srác, de azért lassan úgy van itt beállítva, mintha ezzel vmi kivételes, sosem látott, hatalmas dolgokat tenne. Pedig sztem ez nem így van. Elég gyakoriak a meccs hevében történő összeakaszkodások, aki focizott, az tudja jól. Mint ahogy azt is, h ezek kb 5 percig tartó dolgok és gyorsan felejtődnek. Legalábbis egymás között. Más kérdés, h ennek a sajtó sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mert Messiről van szó, aki leginkább reflektorfényben van a mai fociban. Meg ilyenekkel könnyebb olvasottsághoz jutni...
Ezek pedig kapcsolódnak az előbb leírt félelmeimhez.Amikről szó van, azok meg asszem teljesen mindennapos dolgok a pályákon. Más kérdés, h tőle nem szoktuk meg ezeket, de egyrészt egyelőre nem is kell megszokni, mert ugyan akad precedens, de ettől még nem ordít le mindenkit folyamat szinten, másrészt vmilyen szinten ebben benne van h egyre nagyobb az őrület körülötte, istenként kezelik, mások meg degradálni akarják, a lényeg, h minden percben vmi hatás éri. Ráadásul jött a gyerek is, ami kapcsán megint nem lehetett nyugta, azon felül, h nyilván ő is aggódott a család miatt és ehhez hozzájön, h nem parádézunk, hanem időnként kínlódunk a pályán és az egyetlen eszköz ellene, h megrugdossák, megrángatják, hergelik. Ezek azért nem egyszerű tényezők így együtt és otthon a fotelből ülve könnyű azt nyomni, h ezen a szinten együtt kell élnie ezzel, pláne ennyiért. De azért ő akkor is csak egy egyszerű srác, akinek akkorát változott az élete, h nem csodálom, ha kicsit megforgatja. És ez nem pénzkérdés...
Nekem mindig is a szerény, visszahúzódó játékosok voltak szimpatikusak. Leo ilyen (volt). Viszont az a viselkedés amit az utóbbi 1 évben mutat, az NEKEM nem szimpatikus. Remélem, hogy ezek nem lesznek rendszeresek nála, és nem változik akkorát. Én csak egész egyszerűen félek, hogy ugyan az lesz vele, mint Ronaldinho-val. Elment a parancsnok, aki a fegyelmet jelentette, egyből úgy gondolta, hogy neki mindent lehet. Nála ez a bulizásban jelentkezett. Leo-nál -ne legyen igazam, de- lehet hogy abban fog, hogy kicsit elszáll magától.

- Capon
- Llegenda del Barça
Teljesen egyet értek.miihii írta: Tehát kicsit engem is zavar, h ezek a dolgok jelen vannak nála, viszont az sokkal jobban, h ennyire nagy dérrel-dúrral kezelitek néhányan ezeket. (Ezzel nem kifejezetten Mihura célzok, hanem vegye magára, aki akarja.) Benyögte ezt a méltán hiteltelen marca, amit egyelőre semmilyen videóval nem sikerült alátámasztani, de azért futtok rajta egy kört, h már megint...
Egyedül Ti csináltok ebből(a semmiből) problémát.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- miihii
- KHAL
Drusza, ez így rendben is van, de az éremnek van másik oldala is. Amikor nem ment a joga Dinho is volt, h ingerülten, kézzel-lábbal vitatkozott a társakkal és ugyanígy meg-megálldogált, amikor megrángatták és nem fújt a bíró. Ezeket se felejtsük ki azért a történetből. De ha nem hiszel nekem, nézz meg régebbi meccseket, amiken szenvedtünk...Mihu írta:...
Én is észrevettem, h újabban feszültebb a srác, de azért lassan úgy van itt beállítva, mintha ezzel vmi kivételes, sosem látott, hatalmas dolgokat tenne. Pedig sztem ez nem így van. Elég gyakoriak a meccs hevében történő összeakaszkodások, aki focizott, az tudja jól. Mint ahogy azt is, h ezek kb 5 percig tartó dolgok és gyorsan felejtődnek. Legalábbis egymás között. Más kérdés, h ennek a sajtó sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonít, mert Messiről van szó, aki leginkább reflektorfényben van a mai fociban. Meg ilyenekkel könnyebb olvasottsághoz jutni...
Tehát kicsit engem is zavar, h ezek a dolgok jelen vannak nála, viszont az sokkal jobban, h ennyire nagy dérrel-dúrral kezelitek néhányan ezeket. (Ezzel nem kifejezetten Mihura célzok, hanem vegye magára, aki akarja.) Benyögte ezt a méltán hiteltelen marca, amit egyelőre semmilyen videóval nem sikerült alátámasztani, de azért futtok rajta egy kört, h már megint... És eközben össze van gyűjtve egy csokor a dolgaiból, h veszekedik meg kirúgja a labdát. Viszont némiképp lényeges tényező ebben, h ezek az esetek cirka 3 SZEZON alatt jöttek össze. És úgy állítjátok be, mintha minden meccsen szétgyalázna vkit.
Amikről szó van, azok meg asszem teljesen mindennapos dolgok a pályákon. Más kérdés, h tőle nem szoktuk meg ezeket, de egyrészt egyelőre nem is kell megszokni, mert ugyan akad precedens, de ettől még nem ordít le mindenkit folyamat szinten, másrészt vmilyen szinten ebben benne van h egyre nagyobb az őrület körülötte, istenként kezelik, mások meg degradálni akarják, a lényeg, h minden percben vmi hatás éri. Ráadásul jött a gyerek is, ami kapcsán megint nem lehetett nyugta, azon felül, h nyilván ő is aggódott a család miatt és ehhez hozzájön, h nem parádézunk, hanem időnként kínlódunk a pályán és az egyetlen eszköz ellene, h megrugdossák, megrángatják, hergelik. Ezek azért nem egyszerű tényezők így együtt és otthon a fotelből ülve könnyű azt nyomni, h ezen a szinten együtt kell élnie ezzel, pláne ennyiért. De azért ő akkor is csak egy egyszerű srác, akinek akkorát változott az élete, h nem csodálom, ha kicsit megforgatja. És ez nem pénzkérdés...
Ez még a múltkori esetről van.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Jugador d'estrella
az ilyen stílusú csapatok ellen, Leo-t ki kellene húzni szélre, ahogyan a Pep érában kezdte. középen felesleges erőltetni a játékát, olyan népsűrűség mellett szinte lehetetlen megjátszani, és helyzetbe kerülnie. az Alves-Messi páros, nagyszerűen működött korábban, miért ne lenne jó most is? a másik szélen Ini rohamozhatna, két nagyon jól cselező szélsővel talán könnyebben szét lehetne zilálni a védelmet. középcsatárként, pedig Villa alkothatna. kicsi helyen is képes lövőhelyzetbe kerülni, igazából az az eredeti posztja.
Leo is észrevette meccs közben, hogy ha középen ácsorog a büdös életben nem kap labdát, és ki is húzódott, aztán keresztbe vezette a védelem előtt rést keresve a társaknak. az egyetlen gond, hogy nem volt senki a 16-on belül, akinek megjátszhatta volna. kicsit variálni kellene a felállást, a bunker csapatok ellen. vagy külön kérni pedrot és sanchezt, hogy vállalják be az 1-1et, de Ini és Messi szerintem jobban megoldja.
Leo is észrevette meccs közben, hogy ha középen ácsorog a büdös életben nem kap labdát, és ki is húzódott, aztán keresztbe vezette a védelem előtt rést keresve a társaknak. az egyetlen gond, hogy nem volt senki a 16-on belül, akinek megjátszhatta volna. kicsit variálni kellene a felállást, a bunker csapatok ellen. vagy külön kérni pedrot és sanchezt, hogy vállalják be az 1-1et, de Ini és Messi szerintem jobban megoldja.
- felician333
- Barça B
na én ezt a videót találtam,ezen látszik,hogy messinek eléggé elborult az agya,és magyaráz.villa is,de ő kevésbé.hát nemtudom,nekem ez amolyan "alves-pique" féle(azt hiszem ők voltak még egy ilyen kis balhéban) eset volt,semmi folytatása nem lesz,apró nézeteltérés,mert nem úgy ment a játék,ilyenkor próbáljuk a csapattársat lehurrogni.tapasztalatból mondom hogy énis szoktam,ha nem úgy megy a foci,könnyebb egy rossz passzt adó játékosra kenni úgymond a dolgokat.
http://www.youtube.com/watch?v=kSwYn4Ko64s
http://www.youtube.com/watch?v=kSwYn4Ko64s
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
-
- Az Év fórumozója 2013
Ez megint az én köröm lesz.shutterisland írta:hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)

Barça:
50 meccs
62 gól
Argentína:
8 meccs
12 gól
ÖSSZESEN:
58 meccs
74 gól
A Barçával lesz még 9 meccse (7 bajnoki, 2 BL), de lehet, hogy 10, szerintem fog játszani a kupavisszavágón is.
Az argentinokkal játszik még két barátságos meccset 2012-ben.
A Barça-gólok tekintetében a 70 szerintem simán meglesz, összesítve pedig a 85 vagy a 90 sem elérhetetlen.
-
- Barça B
Igazad van, bocsánat. Egybe is leírhattam volna. Igen, elég görcsös. Meg kéne valahogy nyugodnia. Nagyon szeretne nyerni. Ez az egyik, ami miatt görcsös, a másik a fia megszületésének az ünneplése.Messidona10 írta:Szerintem ha elkap egy jó meccset, akkor ki tudja adni magából a feszültséget, és nem lesz görcsös. Tény, hogy mostanában durcás, ezt tagadni kár. Hétvégén is számtalanszor előfordult, hogy az ellenfél jött már pl. kirúgásból, ő meg ott sétálgatott még akkor is, amikor a Barca kontrázott. De úgy gondolom, hogy nem annyira tragikus a helyzet, és visszafordítható a folyamat. Remélem, hogy minél hamarabb jön egy meccs, ahol kijön neki a lépés, és végre megint mosolyogva fog játszani.
Lionelm301, ne haragudj, hogy beléd kötök, de elvileg itt duplázni sem nagyon szabadna, neked pedig zsinórban öt hozzászólásod van... Nem kóser.
A Celtic ellen elég sok mindent megpróbált. Nekem tetszett az az akció, mikor remek labdát adott, azt hiszem Jordi Albának, és már ott is volt a kapunál, de sajnos a kapus megfogta a labdát. Az a labda, amit a társának adott, fantasztikus volt.
Egyébként láttam már olyat is Messitől, hogy ha valami nem sikerült, megköszönte a társnak. Azt gondolom, hogy edzői kérés volt, hogy egy kicsit változtasson. Elég sokat engednek meg vele szemben a védők.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem ha elkap egy jó meccset, akkor ki tudja adni magából a feszültséget, és nem lesz görcsös. Tény, hogy mostanában durcás, ezt tagadni kár. Hétvégén is számtalanszor előfordult, hogy az ellenfél jött már pl. kirúgásból, ő meg ott sétálgatott még akkor is, amikor a Barca kontrázott. De úgy gondolom, hogy nem annyira tragikus a helyzet, és visszafordítható a folyamat. Remélem, hogy minél hamarabb jön egy meccs, ahol kijön neki a lépés, és végre megint mosolyogva fog játszani.
Lionelm301, ne haragudj, hogy beléd kötök, de elvileg itt duplázni sem nagyon szabadna, neked pedig zsinórban öt hozzászólásod van... Nem kóser.
-
- Barça B
shutterisland írta:ebbe nem akarok belefolyni, mert én is tudom, és mindenki a szíve mélyén, hogy messi változott, és már koránt sem az a szent, aki anno volt.
ennyi.
más : hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
Nem értelek. Messivel semmi probléma. Elég durva, amit írtok és szomorú. Felnőtt. Elég sokat tűrt. Igenis rászolhat néha a társaira. Ha neki nem sikerül, akkor meg bocsánatot kér.
nem vitás, hogy változott a srác, mondjuk : felnőtt! jól érzékeli az erőviszonyokat és némi látványossággal prezentálja, hogy a "bolha" csípni is tud.
nekem a Villával(vagy a társaival)való balhéknál nagyobb fejtörést okoz, ahogy Tito viszonyul hozzá és a pozíciójához! mert lássuk be, ha az edzőt is ő akarja mozgatni akkor az egy súlyos bomlasztó féreg, ami alattomosan terjed és emészti a csapat egységét!! már leírtam párszor, hogy nem irígylem Villanovát, a helyzet több mint kényes!
nekem a Villával(vagy a társaival)való balhéknál nagyobb fejtörést okoz, ahogy Tito viszonyul hozzá és a pozíciójához! mert lássuk be, ha az edzőt is ő akarja mozgatni akkor az egy súlyos bomlasztó féreg, ami alattomosan terjed és emészti a csapat egységét!! már leírtam párszor, hogy nem irígylem Villanovát, a helyzet több mint kényes!
- shutterisland
- Director del Fútbol
ebbe nem akarok belefolyni, mert én is tudom, és mindenki a szíve mélyén, hogy messi változott, és már koránt sem az a szent, aki anno volt.
ennyi.
más : hány gólnál tart a naptári évben, és hány meccse lesz még ? (az alaves elleni visszavágót szerintem ne számoljuk bele, nem hinném, hogy játszana.)
ennyi.