Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
BEK-ben lőtt 12-őt 4 meccsen abban az évben.amiből 12 "other goals", ki tudja mi
Ha attól érzed magad tökös gyereknek, h lekezelően beszélsz, tedd nyugodtan, engem nem zavar, de ettől még nem lesz igazad.Alcantara írta:Nem értem, hogy miért kérdőjelezitek meg Gerd Müller rekordjának valószínűségét?
A nemzetközi sajtó és szakemberek hülyék lennének és csúsztatnának szerintetek?
Müller egy egészen más típusú játékos volt. "Szinte semmit" nem csinált meccseken, de amikor a 16-os belső területén a labda hozzákerült, lehetett az ellenfélnek indulni közepet kezdeni.
Az, hogy egy másik évben jóval kevesebbet rúgott mit bizonyít?
Hülyeségnek is van itt határa.
Tehát:shutterisland írta:müller a 71/72 és 72/73-as szezonban rúgott összesen 105 gólt, ebből 85-nek kellett egy naptári évre (gondolom 72-es év) esnie.
szóval szerintem is él a rekord.
tessékrecrea írta:Mondjuk ez a Müller-féle 85 gól még mindig csak egy újságírói kreálmány. Vagy talált valaki vmi hivatalos adatot?
Nehezen hiszem el kevesebb meccsen ezt a mennyiséget.
Illetve 13 meccs lenne, mert az egyik kupa meccsen tuti nem játszik, lehet a másikon sem. Ha a következő meccset hozzuk a BL-ben, akkor az utolsó BL meccsen sem. Szóval ha MINDEN bajnokin játszik is, akkor is várhatóan olyan 11 meccset játszik még az idén.Deus írta: 9 spanyol bajnoki van hátra még, plusz 2 kupa meccs, illetve 2 BL meccs, az összesen 13 meccs. 10 gólt kell lőnie még.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_MessiHeisenberg írta:Most akkor hany golnal tart a ligaban,es tavaly ilyenkor mennyinel tartott?

és ez az egy eset is valószínűleg úgy zajlott, mint ahogy kisebb sérülésekkor szokott mindenki mással is, vagy idegen poszton próbálásnál.miihii írta:Ugye nemrég is ment a szájhúzkodás, h mi az h Messi mondja meg mikor akar játszani, meg ilyenek. Ezen nagyokat derültem, mert mi volt az alapja!? Az, h a gyermekének születése másnapján lévő EGYETLEN meccsre adta a kezébe Tito a döntést, h késznek érzi e magát a játékra. (A teljesítménye a téma kapcsán lényegtelen...) Se előtte, se utána nem lehetett ilyenről hallani, de ugye megint csak általánosítva lett, és ment a karika elölről.
nem ezzel kapcsolatban reagálok, csak emiatt jutott eszembe.Mihu írta:Én csak egész egyszerűen félek, hogy ugyan az lesz vele, mint Ronaldinho-val. Elment a parancsnok, aki a fegyelmet jelentette, egyből úgy gondolta, hogy neki mindent lehet. Nála ez a bulizásban jelentkezett. Leo-nál -ne legyen igazam, de- lehet hogy abban fog, hogy kicsit elszáll magától.