REMY írta:pepi50 írta:Több mint 55 éve labdarúgás rajongó vagyok,de én még ilyen zsenit nem láttam. Nekem bárki mondhatja /Puskás,Pelé,Ronándó/eggyik sem veszi fel vele a versenyt,mivel akkor sokkal lassabb volt a játék.Ők a mai gyors játékban sehol sem lennének.
ha 55 éve ekkora rajongó vagy, akkor hogy mondhatsz ekkora sületlenséget??? ne keverjük a különböző korszak nagyjait... Puskásék idejében egy mostani Torres is világsztár lenne.... mert gyorsabb és fizikailag sokkal jobb.
Ha 55 éve rajongó, akkor valószínűleg látta játszani az említett focistákat, ellentétben Veled, vagy velem, nem értem miért kell valakinek a szubjektív véleményét sületlenségnek nevezni.
Torres szerintem most is világsztár, de elméleted szerint, ha ő akkor is "világsztár" lett volna, ebből arra következtetek (és ez is a véleményem), h akkoriban könnyebb volt kiemelkedni a mezőnyből. Míg ma mindenki atléta, akkoriban kiemelkedtek az adottan jó fizikumú játékosok, vagy azok, akiknek volt pénzük a legjobb csukákra, vagy jobb labdákra, orvosokra.
Nálam sem Messi a legjobb, de nézzük a többieket. Pelé, Ronaldo volt kb. az, aki ilyen idős korára világsztár volt és végig azok közt lehetett emlegetni, többiek mind-mind később értek be. Zidane-t az se tudtuk, h létezik 25 éves kora előtt, Puskás a kocsmából jött vissza az elitbe, Ronaldo fél pályafutása alatt sérült volt, Maradona renitens, és nem volt neki 10 felejthetetlen éve, R10 szintén hasonló, holott Ronaldo mellett a legtehetségesebb focista, aki született, Cruyff meg nem nyert vb-t, ennyivel kevesebb a többieknél, kevés, mégis elég ahhoz, h nem említsék velük egy lapon.
Nagy meglepődések lesznek itt, ha Messi vállára veszi majd a válogatottat.
A másik, Messi a galaktikus Realba is röhögve befért volna Figostul, Bechamestül, Ronaldostul együtt és állítom, h sokszor kiemelkedett volna (ahogy a többiek is), mert annyiszor láttam kínlódni azt a csapatot, nem volt, aki eldöntse a meccset, vagy aki váratlant húzzon, hiába volt ott pár "történelem legjobbja".