Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biztos, h félelmetes formában játszik az ellenféltől függetlenül. Élményszámba megy minden labdaérintése és játszi könnyedséggel teszi a dolgát.Gareth Tello írta:Andrés Iniesta vs Getafe
http://www.youtube.com/watch?v=ebPII23OWjI
Jelenleg a világ legjobb futballistája.
Jó példa erre egy ismerősöm, aki már 59 éves, madridos, és azt mondta a múltkor hogy Iniesta nem meghatározó játékos a Barcában. Jó-jó, de nem olyan meghatározó mint Messi. Sajnos a média világát éljük, és akit a média felkap, abból sztár lesz, és emlékezni fognak rá évek múlva is. Nem csak a focira gondolok. Érdekes, hogy most két kimagasló játékos van a fociban, ezelőtt 10-15 évvel meg volt kb 20...mégis kapásból vágja mindenki mind a 20nak a nevét, meg hogy milyen poszton játszott, és mindegyikhez van legalább 3 mozzanat, amit mindenki fel tud idézni. Iniesta 15 évvel ezelőtt Zidane-al lett volna egy lapon említve. Most meg sokan az első 3ba nem válogatják be, mert Messi-CR-Neymar...shutterisland írta:az a durva, hogy az ő neve nembarcás körökben nem fog úgy fennmaradni, mint ahogy zidane vagy rivaldo neve.
persze majd a 2030-as években is tudni fogják, hogy volt egyszer egy andrés iniesta, aki talán a korszakának legjobb labdaérzékkel rendelkező zsenije volt, de nekem mégis olyan érzésem van, hogy sosem fogják egy lapon emlegetni a valaha volt legnagyobbakkal.
pedig vb és eb győztes, a korszakos barcelona motorja, látványos játékával pedig évről-évre elkápráztatja a nagyérdeműt.
Ezen én is sokszor elgondolkodom, pedig már már Zidane-i magasságokba jár(szerintem) Xavi detto. Pech hogy van 1 Messi-Cr-zselé-7 a korukban. Mert mindenki kb velük van elfoglalva. meg a "versenyeztetésükkel"!shutterisland írta:az a durva, hogy az ő neve nembarcás körökben nem fog úgy fennmaradni, mint ahogy zidane vagy rivaldo neve.
persze majd a 2030-as években is tudni fogják, hogy volt egyszer egy andrés iniesta, aki talán a korszakának legjobb labdaérzékkel rendelkező zsenije volt, de nekem mégis olyan érzésem van, hogy sosem fogják egy lapon emlegetni a valaha volt legnagyobbakkal.
pedig vb és eb győztes, a korszakos barcelona motorja, látványos játékával pedig évről-évre elkápráztatja a nagyérdeműt.
Majd holnap hozom a videókat, ha Allas kollégának lesz rá ideje.kanty írta:A gólja csak hab volt a tortán. Egyértelműen a meccs embere. Biztos készül majd videó a mai megmozdulásairól, oktatott végig.
És így még élvezetesebb nézni a játékát.shutterisland írta:kiváncsi vagyok, hogy a saját fejéből pattant ki, hogy sokkal többet tekeredik a lasztira, és 1v1 (vagy akár 1v2)-zik, vagy tito húzása.
szerintem feltűnő, hogy sokkal többet vállal a labdával, mint korábban.
Én viszont néha azt mondom, hogy a kevesebb több lenne az ő esetében. Az ő játékában az egyszerűséget is imádom, ahogy átforgatja a lasztit, vagy belöbböli.elfenomeno írta:Bárkinek is volt az ötlete, jónak bizonyult.
Számomra a csapat legveszélyesebb játékosa, felállt védelemből is könnyedén bolondot csinál.
Bárkinek is volt az ötlete, jónak bizonyult.kiváncsi vagyok, hogy a saját fejéből pattant ki, hogy sokkal többet tekeredik a lasztira, és 1v1 (vagy akár 1v2)-zik, vagy tito húzása.
szerintem feltűnő, hogy sokkal többet vállal a labdával, mint korábban.
http://www.youtube.com/watch?v=Xi_XmpSmYdQkanty írta:Elképesztő művész ez az Andris. Bokából, egy-két finom érintéssel bolondot csinál a körülötte levőkből.
Ma is hozta a tőle megszokottat.
Elképesztő művész ez az Andris. Bokából, egy-két finom érintéssel bolondot csinál a körülötte levőkből.miihii írta:Körülbelül az egyetlen igazán értékelhető produkció az övé volt. Ma is zseniálisan tette neki, csak sokszor nem volt társa, így beletekeredett és eladott pár zsugát. De többnyire hozta a szokásos kis finom megoldásokat és levett 2-3 embert is pár labdaérintéssel.
Szép volt, Hófehérke!
??? akkor valami mást néztünklooka írta:Hibátlan volt. Megint. Az egyetlen srác volt kis túlzással, aki a 2dik félidőben is hajtott a gólért. Kár, hogy kevés társa volt... Ettől függetlenül őt mindenképpen ki kell emelni, mert ma is szívvel játszott.
Azért azok a finom cselek, lefordulások, és a szenzációs ütempasszok... Imádom a játékát.
Ha jól értettem, akkor ebben Fred Astaire-hez hasonlítjákGareth Tello írta: http://www.youtube.com/watch?v=dYgOFhwxxiA
Csak azok az emberek le vannak ragadva egy bizonyos részleténél az egésznek. Ugyan különösen hangsúlyos a tonnányi gól, de nem csak ennek volt köszönhető a díj és nem csak ezeknek köszönheti a díját, mivel nem pusztán ennyiből áll a teljesítménye. Ezen felül rengeteg gólpasszal járult hozzá a csapata sikereihez. És még bővebben megvizsgálva, látva a meccseket a megindulásai, passzai, mezőnybeli játéka is rengeteget hozzátesz az egyéni és a csapat összteljesítményéhez. Nem feltétlenül kell leragadni a statisztikákba bekerültekhez, mert a gólokon, asszisztokon kívül is bőven nyújt emlékezetes dolgokat, amik szintén hozzájárulnak ahhoz, h őt emeljék a jelenkor legnagyszerűbb labdarúgójává. Legalábbis én így gondolom. És a jelek szerint még rengeteg ember a futball különböző berkeibendaffy írta:régen nem olyan dologra (gólra) adták,amiből van egy külön elismerés. ennyi az emberek problémája