Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
félelmetes h vannak emberek akik még mindig itt tartanak buszkeccel kapcsolatban.bali 15 írta:Csak sajnos Busquets mellett semmi esélye.
Pedig valahogy jobban elnézegetnék egy két méteres bengafekát a vkp poszton(aki mellesleg kib...szott technikás is, mint ezt a simalábú-apucielintézte nekem Busquets gyereket.
lehet hogy apuci intézte be, de áldja azt a napot a Jó Isten, amikor megtörtént. Busi szerintem a csapat egyik legfontosabb tagja, és ahogy játszik, szerintem zseniálisbali 15 írta:.. mint ezt a simalábú-apucielintézte nekem Busquets gyereket.
Márpedig én kinézem Rosellékből, hogy most nyáron mindenáron ide akarják majd hozni a brazilt. Most írta a sport.es, hogy Neymar apja a ma esti Brazil-Olasz után Barcelonába utazhat tárgyalni...Gareth Tello írta:Itt merül fel a kérdés, hogy fontos-e annyira Neymar, hogy az ő leigazolásának érdekében spóroljunk a kapus és a középhátvéd posztján... Közben az AS arról ír, hogy a Barça három embert kíván a nyáron igazolni Németországból: Ter Stegent, Hummelst - és Gündogant, mint majdani Xavi-utódot.
Kétlem hogy Busquets mellett szóhoz tudna jutni.Már hallottam olyan híreket hogy Song is lázadozik,és szeretne vissza menni az Arsenalba.Szerinted Yaya eltűrné a másodhegedűs szerepét?Castiel írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ez-2228051
Hát fura hír, jó lenne ő újra itt Barcelonában!
Song - Yaya csere aláírva!Castiel írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ez-2228051
Hát fura hír, jó lenne ő újra itt Barcelonában!
A Hummels-Luiz duóból mindenképpen egyet el kéne hozni, a német jobb lenne.bali 15 írta:
Mats Hummels-nek én is örülnék, vagy ha ő nem akkor David Luiz.
A Suarez dologgal meg egyáltalán nem mondasz ostobaságot. De erősen kétlem azt, hogy a Liverpool elengedné az egyetlen egy valamire való játékosát.
Neymar megér 50 milliót szerintetek? Állítólag ennél is többet kérne érte a Santos.
Mats Hummels-nek én is örülnék, vagy ha ő nem akkor David Luiz.Haveromnál szoktuk nézni az Arsenal meccseket, Vermaelen nagyon nem üti meg a barcelonai szintet , csak körömrágás lenne a TV előtt, " jaj csak ne hibázzon" ő is .
Továbbra is tartom azt , hogy Mats Hummels kellene , eget rengető árat kérne érte a Dortmund , és a Barcelona nem arról híres , hogy dobálja a pénzt.
Tegnap elejtettem olyan mondatot is a haverjaimnak , hogy Suarez kellene ide. Igen kövezettek meg. Sajnos nincs Digim, így most visszanéztem az ebben szezonban lőtt összes gólját , kíméletlen a srác a kapu előtt. Csinált 1-2 hülye dolgot , de kit érdekel , az a lényeg hozza a gólokat többi nem izgat.
Igazából nem is ez a lényeg, hanem h láttunk már olyan játékosokat, akik 2-3 jó év után buktak be nagyon, sztem ez a teljesítmény legyen bármilyen jó is, még nem mérvadó semmilyen szempontból.visca el barca írta: valami miatt azért igencsak combos az ára. jó, tudom transfermarkt.de, de vhol azért csak irányadó. amugy 22 meccsen 9 golja van.