Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neymar nagyjából 40 milla lesz.Chino írta: Azért azt se felejtsük el, hogy kapust is hozni kell. Még a végén lesz egy Pinto-Massip kettősünk, csakhogy legyen pénz Neymarra.
Ezzel kapcsolatban az kezd az agyamra menni hogy még mindig nem lehet tudni körülbelüli árat sem vele kapcsolatban. Egyszer azt hallani, hogy 10 milla körül, mert nem hosszabbít, aztán 40 milla, 60 milla sőt egyesek szerint egyenesen 90. Jó lenne már tudni egy intervallumot, ami többé-kevésbé hiteles. Meg a lehetséges távozók is érdekelnének, de hát tudom, hogy ez hamvába holt kérés.
Ez kb. egy szavazás, hogy a szurkolók kit látnának itt szívesen. A vezetőségnek ehhez kb. semmi köze. Lehet, hogy ők éppen garay-ban gondolkoznak.visca el barca írta:pnotosabban az elmundo szerint. hulyeség az egész. gondolom tito, meg zubi felhivta őket, aztán így bediktáltasalas9 írta:Zubizarreta és Tito meghozták a végső listát, ha lehet így mondani.![]()
ez az inigo martinez, garay vonal meg amugy is vicces, bármelyik itteni fiatal lehozza azt a szintet...
pnotosabban az elmundo szerint. hulyeség az egész. gondolom tito, meg zubi felhivta őket, aztán így bediktáltasalas9 írta:Zubizarreta és Tito meghozták a végső listát, ha lehet így mondani.
Egyetértek, sőt ha úgy merülne fel hogy Neymar vagy Hummels mert mindkettőre nincs keret akkor én egyértelműen Hummelsre szavaznék, sokkal nagyobb szükség van rá mint Neymarra ha meggondoljuk. Neymar zseniális, de óriási összegbe kerül ahoz képest mekkora kockázatot vállal vele a kulb mert sajnos benne van hogy nem tudna beilleszkedni a csapatba. Nem vagyok benne biztos hogy Neymar jól jár egyébként azzal ha Európába jön függetlenül attól hogy a Barcához vagy máshová megy ( nem anyagilag, szakmailag ).Zozzy 5 írta:nem szeretném, ha az lenne a szitu, hogy neymarra rakjuk félre a nagy pénzeket, a fontos posztokra való igazolásoktól elvonva azt. én kíváncsi lennék rá itt egyébként, de nem minden áron. először legyen egy normális kapusunk meg középső védőnk.
Remélem, hogy nem lesz igazad, nem szeretném megérni azt a napot, amikor Garay Barça-mezben lép pályára egy tétmeccsen...salas9 írta:Majd meglátjuk mi lesz, de ha pesszimistán nézem a dolgokat akkor Rosellék idehozzák Neymart és "cserébe" ilyen Garay, Guaita vagy Kiko Casillal és társaival fogjuk feltölteni a maradék hiányposztokat...
félelmetes h vannak emberek akik még mindig itt tartanak buszkeccel kapcsolatban.bali 15 írta:Csak sajnos Busquets mellett semmi esélye.
Pedig valahogy jobban elnézegetnék egy két méteres bengafekát a vkp poszton(aki mellesleg kib...szott technikás is, mint ezt a simalábú-apucielintézte nekem Busquets gyereket.
lehet hogy apuci intézte be, de áldja azt a napot a Jó Isten, amikor megtörtént. Busi szerintem a csapat egyik legfontosabb tagja, és ahogy játszik, szerintem zseniálisbali 15 írta:.. mint ezt a simalábú-apucielintézte nekem Busquets gyereket.
Márpedig én kinézem Rosellékből, hogy most nyáron mindenáron ide akarják majd hozni a brazilt. Most írta a sport.es, hogy Neymar apja a ma esti Brazil-Olasz után Barcelonába utazhat tárgyalni...Gareth Tello írta:Itt merül fel a kérdés, hogy fontos-e annyira Neymar, hogy az ő leigazolásának érdekében spóroljunk a kapus és a középhátvéd posztján... Közben az AS arról ír, hogy a Barça három embert kíván a nyáron igazolni Németországból: Ter Stegent, Hummelst - és Gündogant, mint majdani Xavi-utódot.
Kétlem hogy Busquets mellett szóhoz tudna jutni.Már hallottam olyan híreket hogy Song is lázadozik,és szeretne vissza menni az Arsenalba.Szerinted Yaya eltűrné a másodhegedűs szerepét?Castiel írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ez-2228051
Hát fura hír, jó lenne ő újra itt Barcelonában!
Song - Yaya csere aláírva!Castiel írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ez-2228051
Hát fura hír, jó lenne ő újra itt Barcelonában!