connor írta:#David Villa# írta:...
Csak egyetérteni tudok. A felhozandó fiatalokkal kapcsolatban, a védelemmel kapcsolatban és a távozókkal kapcsolatban is. Én a távozók közé felírnám Abidal-t is. Nem tudom milyen állapotban lehet - majd ma esetleg kiderülhet erről valami - de nem hiszem, hogy ő valaha is csúcsformában fog már játszani. Főleg olyan konkurencia mellett, mint Adriano és Alba, nem is beszélve arról, hogy Montoya is kerülhet bal szélre vészmegoldásként. Középen meg az érkező ember miatt lényegében tárgytalan a szerepeltetése.
A támadósorba az lenne a legjobb, ha Neymar érkezne és Villa maradna.
Villa 31 éves, ha 1-2 év múlva elmegy levezetni mondjuk Amerikába vagy valamelyik gazdag arab országba, akkor épp esedékes lesz Deulofeu rendszeres szerepeltetése. Mondjuk, hogy nyárhoz egy évre hozzuk fel hivatalosan is a srácot, akkor Villa már a 33. éve felé tart majd, időszerű lesz a váltás.
jövőre: Messi,Villa,Neymar alap támadósor, plusz Pedro,Tello, Cuenca ( ? )
2014 nyarától: Messi,Neymar, Pedro, plusz Tello,Cuenca, Deulofeu. Aztán innen Deu kiszoríthatja Pedro-t. Pedro akkor 27 lesz, Deu 20. Ha viszont Sánchez marad, ő nem fog 1-2 év múlva levezetni, Tehát a Cuenca/Tello párosból kerül ki valaki.
Rafinha-nak és Deulofeu-nak még egy évet minimum maradni kell a B-ben. Nem lenne jó egy újabb JDS. A távozókhoz még nyugodtan odadobnám Cuenca nevét is vagy ha nem is távozik marad kölcsönben. Vele is ugyanaz történik mint az összes olyan játékossal akit kölcsönadunk. Ezért nem szabad pl. Deu-val ezt tenni.
Nem tudom miért írják itt le sokan Thiago-t. Ez az első igazi éve a felnőtteknél 21 évesen. Ahhoz képest pedig nem nyújt rossz teljesítményt, sőt. Emellett jó látni azt a kreativitást amit visz a csapatba. Iniesta, Xavi vagy akármelyik sztárunk (Messin kívül) hol volt ennyi idősen első szezonjában? A felnőtt csapat közelében sem.
A csatárok közül pedig inkább Villa az akinek távozni kellene Neymar érkezése esetén. Én nagyon kedvelem és az utóbbi időben jó formát mutat, de nem volt ez mindig így. Most még kaphatunk érte valamennyit, de 1-2 év múlva mehet Henry és Marquez után. Tello számomra a nagy kérdőjel. A jövőben kinézne inkább egy Neymar-Messi-Alexis támadósor, később kiegészülve remélhetőleg Deulofeu-val és Pedroval. Azonkívül Neymar is inkább Villa helyén érzi jól magát. Alexisben én látok jövőt. A tavalyi szezonja egyáltalán nem mondható rossznak, idén elég hullámzó, de azért tegnap is megmutatta, hogy nem véletlenül játszik a Barca-ban. Neymar pedig bárhogy is beilleszkedik nem hiszem, hogy tudna olyan védő -és mezőnymunkát mutatni Alexis. Ahogy Villa sem, ezzel pedig szétkontrázhatnak minket. Bartra-ra kiváncsi leszek mit fog alkotni a jövőben, de a tegnapi teljesítménye bizakodásra ad okot. Igaz, hogy egy kiesőjelölt ellen, de elég érett volt a munkája. 2 éven belül akár 3. számú középső védővé is válhat.
Három igazolás kellene "csupán" (ha VV tényleg távozik). Neymar biztosnak tűnik + egy kv, amit végre a vezetés is belátott, de arra nem kellene sajnálni a pénzt.
Bocs a hosszú hsz-ért.