Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem Rooney bomba igazolás lenne, szükség van egy olyan támadóra mint ő. ráadásul mostanában középpályásként is kiemelkedőt nyújt!!! nagyon örülnék, ha jönne!!! persze jöhet vele Neymar is!Cooh írta:Azért egy Rooney jobban be tudna illeszkedni mint Ibra...visca el barca írta:rooney ey marha jo jatekos, de ugyanugy nem illik ide mint anno zlatan...
Lehetne ő az új Eto'o
Azért egy Rooney jobban be tudna illeszkedni mint Ibra...visca el barca írta:rooney ey marha jo jatekos, de ugyanugy nem illik ide mint anno zlatan...
Állítólag a Fradi is kiszemelte Leonardo helyére...Szerintem nem lesz ő annyira drága, mint amivel sok újság dobálózik. Hiszen, semmi logika nincs a magas vételárban, ugyanis - mivel nem hosszabbít - a Santos mindenképp meg akar szabadulni tőle. Egy valami tehet, h minden klubnál bekopog és nyerjen, aki többet ad. Viszont ez ott bukik, h Neymar gyakorlatilag választhat, h hova szeretne igazolni. Én dél-amerikai játékosként két klub közül választanék, gondolom nem is kell mondanom. Rajtuk kívül max. a MU jöhet szóba, de ott sokat esik az eső.Barcaman14 írta:Az elkövetkezendő 2 hónapban, Neymar fél Európához "alá fog írni".sörvirsli írta:Felejtsétek el a madridot,Neymar most épp a Bayernnél folytatja:![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... rt-2244699Hihetetlen, hogy egy olyan játékosnak, aki eddig csak a brazil bajnokságban vitézkedett ekkora értéke van.
pellegrini ugyanaz a szintelen-szagtalan tesze-tosza ember mint tito. ő jó egy villarrealhoz, meg malagahoz, de ide marha kevés. ha a cityhez meg ott sem fogja megváltani a világot...hölör írta:Most olvasom az eurosporton, hogy Mancini kirúgásával elindult edzőkeringőben a Barca figyelemmel kíséri Pellegrini sorsának alakulását. Alapvetően a Malagából a City padjára ment volna, de állítólag még "csak" szóban ígérkezett el és a Barca hívására menne is rögtön. Mindez Tito egészségi állapotának alakulásától függ természetesen.
Nem tudom mennyire kacsa, de Pellegrinit én csípem, talán karakteresebb mint Tito.
Nem lennék meglepve, ha ez tudatosan felépített lenne. Kis híján még egyeneset sem rúgott a labdába, de már Messi szintjén, vagy eggyel lejjebb: CR szintjén emlegetik.Barcaman14 írta:Az elkövetkezendő 2 hónapban, Neymar fél Európához "alá fog írni".Hihetetlen, hogy egy olyan játékosnak, aki eddig csak a brazil bajnokságban vitézkedett ekkora értéke van.
Az elkövetkezendő 2 hónapban, Neymar fél Európához "alá fog írni".sörvirsli írta:Felejtsétek el a madridot,Neymar most épp a Bayernnél folytatja:![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... rt-2244699
shutterisland írta:pedrot szerintem az atyaúristen sem fogja kiszorítani a csapatból.
azt nem mondom, hogy betonkezdő lesz jövőre is, viszont hogy a teljesítményétől függetlenül minimum 4. számú támadó lesz, az fix.
ez nagyszerű lenne, adom...csak az a baj, hogy :
ha jól tudom, valdes marad.
thiago silvára nagyon kevés az esély.
montoya sörmeccsen sem fér már keretbe, hiába ügyes.
cesc jövőre is előrébb lesz, mint alcantara.
pedrot szerintem az atyaúristen sem fogja kiszorítani a csapatból.szerintem Pedro-t végleg kilökhetné a csapatból, mint saját nevelés.
ez nagyszerű lenne, adom...csak az a baj, hogy :.................ter Stegen.....................
............Piqué - Thiago Silva.............
Montoya..............................Alba.....
.....................Busquets....................
............Thiago................................
....................................Iniesta........
......................Messi........................
...Sánchez........................Neymar...
Tovább hangsúlyoznám: dél-amerikaifanbarca írta: Kihangsúlyozom: sajtóinfo.