Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez persze igaz. És az előző hozzászólásaiddal tökéletesen egyetértek. Csak a "Neymar ügynek" szerintem két oldala. Egyik, hogy pár hónap alatt felvegye a ritmust, és az alapvetően elegendő szint után szépen lassan egyre többet ad nekünk. A másik helyzet a lenne szerintem, ha fiatalsága miatt kell egy évet várni arra, hogy egyre inkább többet mutasson meg magából. Természetesen ez lenne a leginkább rizikós helyzet, mert nem kis csalódottság lenne a szívekben. Nagyon drukkolok a srácnak, kicsit úgy érzem hasonló helyzetben van, mint Pep a Bayernnél jelenleg, innen szinte csak bukni lehet.LG írta:Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de én nem nagyon találkoztam olyan hsz-ekkel, melyekben valaki elkönyvelte volna, hogy nem fog beválni. Ellenben néhányan már előre isznak a medve bőrére, már az Aranylabdát is van aki megelőlegezte neki. Én nem azt mondom, hogy ez nem így lesz, csak, hogy ELKÉPZELHETŐ, hogy nem így lesz, és vmi rosszabb forgatókönyv valósul meg. A 2 emberes lekötés vicc kategória, a marketing pedig persze fontos a klubnak, de messze nem ez az első számú szempont, hisz akkor indiai meg kínai gyerekeket igazolhatnánk.Sokan alapvetően elkönyvelték, hogy csak bukó lehet az ügy..
mint például h gyenge a brazil bajnokság? ezt honan tudod? láttál két flikkflakk neymar videot ahol csak álltak vele szembe a védők? vagy nézed rendszeresen a meccseket? vagy mi a racionális érv? az hogy robinho meg pato betli volt?socio66 írta:de a racionális érvek nem feltétlenül mellette szólnak[/color]
Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de én nem nagyon találkoztam olyan hsz-ekkel, melyekben valaki elkönyvelte volna, hogy nem fog beválni. Ellenben néhányan már előre isznak a medve bőrére, már az Aranylabdát is van aki megelőlegezte neki. Én nem azt mondom, hogy ez nem így lesz, csak, hogy ELKÉPZELHETŐ, hogy nem így lesz, és vmi rosszabb forgatókönyv valósul meg. A 2 emberes lekötés vicc kategória, a marketing pedig persze fontos a klubnak, de messze nem ez az első számú szempont, hisz akkor indiai meg kínai gyerekeket igazolhatnánk.Sokan alapvetően elkönyvelték, hogy csak bukó lehet az ügy..
Ibra, Villa, Henry is gólképes, technikás emberek voltak, sőt, Alexis is, bár ő elesik a lábába.Miért ne válna be? Gólképes (ami a támadószekcióról nem mondható el),tecnikás,vagyis nem esik el a saját lábában mint Sanchez,mondjuk némi izmot felszedhetne magára..
velük szerintem egy másik oldalon találkozhattál.visca el barca írta: betegesen várjátok hogy betlizzen és lehessen savazni
És ez legalább egészen szeptemberig így fog menni.visca el barca írta:azért Ti sem vagytok kutyák![]()
van az egyik oldal akinek csak lájk számit meg a mezeladás, meg vagytok Ti, akik már már betegesen várjátok hogy betlizzen és lehessen savazni
Először a hanyatló Ronaldinhonál jött elő egyébként ez az érv, hogy két embert így is leköt. Na már most, szerintem vissza kéne őt is hozni. Nem bukhatunk vele, mert a mezeladásokból visszajön többszörösen az ára meg a fizetése, és facebookon 8 millióan lájkolják, de ha visszatér ez felmehet 40 millióra is. Nagy lenne a hype, így a másik két védő is le lenne véve Messiről, így tehát neki már csak a kapus maradna, azt pedig meg szokta oldani.socio66 írta:LG írta:Ugye csak vicceltél?
lassan annyi emberét 'vesszük le' az ellenfeleknek, amennyi nincs is.
egyébként talán neked volt anno egy jópofa mondásod, mikor Mikaos bizonygatta hasonló vehemenciával henry-vel kapcsolatban, hogy ő két embert leköt, aztán jött a válasz, hogy abból a kettőből az egyik akit leköt, az te vagy.
jót nevettem rajta, most is hasonlóan érzek sokakkal.
LG írta:Ugye csak vicceltél?
Lehet, hogy te konkrétan nem, de topic tele van vele.egy büdös szót nem írtam marketing értékről Shocked én annyit irtam h kizártnak tartom h játék szinten betli legyen. ha nem lesz kiemelkedő, hosszu távon akkor is hozhat egy stabil átlagot.
Ugye csak vicceltél?bali 15 írta:A tag már csak a hype-ja miatt levesz két embert Messiről ami nekem már bőven elég tőle...
CsacsMate írta:Engem egyszer megkeresett email címen, és elküldött a búsba.
egy büdös szót nem írtam marketing értékrőlLG írta:Nem lehet vele bukni? Ha nem tudná megadni azt a pluszt a csapatnak, amiért elméletileg leigazoltuk, azt én bukásnak értékelném, függetlenül attól, hogy mennyi Neymar mezt adnak el, és hányan lájkolják facebookon. Ez a marketing dologgal érvelés korábban madridista szokás volt, nem kéne a szintjükre süllyedni.visca el barca írta:azért félelmetes h leigazoljuk a világ egyik legnagyobb tehetségét, akivel egyszeruen nem lehet bukni (annyi golt mint sanchez biztos összehoz, max eladjuk vmelyik sejknek), ráadásul nincs a világon olyan focicsapat ahol ne tennék össze a kezüket egy fele ekkora tehetségért, ti meg itt annyit sírtok h elképesztő.
Nem lehet vele bukni? Ha nem tudná megadni azt a pluszt a csapatnak, amiért elméletileg leigazoltuk, azt én bukásnak értékelném, függetlenül attól, hogy mennyi Neymar mezt adnak el, és hányan lájkolják facebookon. Ez a marketing dologgal érvelés korábban madridista szokás volt, nem kéne a szintjükre süllyedni.visca el barca írta:azért félelmetes h leigazoljuk a világ egyik legnagyobb tehetségét, akivel egyszeruen nem lehet bukni (annyi golt mint sanchez biztos összehoz, max eladjuk vmelyik sejknek), ráadásul nincs a világon olyan focicsapat ahol ne tennék össze a kezüket egy fele ekkora tehetségért, ti meg itt annyit sírtok h elképesztő.
Jogos! A Lille a nevelőegyesülete!sjd írta:A Lens csapatából igazolták. Csak a "szakmai fórum" hitelességének a kedvéért.Alcantara írta: Saját nevelés, de nem a Madridé, mert ők egészen konkrétan a Lille csapatából igazolták "alig" 10 millióért.
Csak a "szakmai fórum " hitelességének kedvéért!
![]()
A Lens csapatából igazolták. Csak a "szakmai fórum" hitelességének a kedvéért.Alcantara írta: Saját nevelés, de nem a Madridé, mert ők egészen konkrétan a Lille csapatából igazolták "alig" 10 millióért.
Csak a "szakmai fórum " hitelességének kedvéért!
Tök jó, hogy leírod Varane saját nevelésű védő, akiért alig fizettek pénzt még eddig. Csak sajnos ez nem igaz!kova4 írta: Tök jó, hogy leírod, hogy bartra vagy varane helyes, de mindkettő saját nevelésű védő, fiatal játékosok, akiért életükben alig fizettek még pénzt ki
Ebben a fórumban pedig férfiak vannak, és ez egy szakmai fórum
KATTshutterisland írta:
az official fiókját valaki betehetné nekem ide.
Én szinte mindet, de ennél találóbbat nem nagyon találtam volna ideshutterisland írta:úristen. eddig egy hsz-t sem olvastam tőled, kedves miksiné.
de erre a marhaságra csak ennyit tudok reflektálni.