Neymar
- shutterisland
- Director del Fútbol
egyetértek én is chinoval.
annyiban nem, hogy azért az 57 milla még a mai, elsejkesedett piacon is hatalmas összeg.
amúgy meg az is benne van, hogy már első évében oktat, csak én a második évére várom a nagy robbantást.
annyiban nem, hogy azért az 57 milla még a mai, elsejkesedett piacon is hatalmas összeg.
amúgy meg az is benne van, hogy már első évében oktat, csak én a második évére várom a nagy robbantást.
- Chino
- Llegenda del Barça
Már bocs, de hülyeségnek tartom amit írsz. Sokan tényleg elrugaszkodnak a valóságtól, de te pedig totálisan a másik végletet képviseled. Egy Tello stb. teljesen más tészta. A brazil egy teljesen más közegből, ligából érkezik és egy Alexisen, Tellon, Pedron tizedannyi nyomás sincs, ráadásul igen fiatal még. Az hogy nem fog 50 gólt rúg ni, bohócot csinálni az egész real védelemből stb. nálam egyelőre nem elvárás és ha józanul nézzük, másnál sem kellene. Neymarban hatalmas lehetőség van és ez az 57 millió (ami ha a mostani piaci árakat nézzük nem sok, pl. Bale 90 millió, Cavani 63 stb.) nem annak szól, hogy egyből megváltja a világot, hanem hogy kicsit később, ha felveszi a ritmust, mit adhat a csapatnak, mert nem egy 30 éves játékos, hosszútávon lehet meg az igaz haszna.sjd írta:Miért, 57 millióért mégis mit csináljon? Lője meg azt a gólmennyiséget, mint Tello, és sétálgasson a pályán?visca el barca írta:az a baj, h vele sem lesz sok türelem az embereknél. 57 millioért lőjjön legalabb 50+ gólt, bayern-real ellen hattrick, jah és még védekezzen is, meg is ne is szereplejen a médáiban, különben csalódás lesz és el kell adni
Egy 57 milliós játékostól ha nem is az, amit leírsz, de annak legalább a fele minimum elvárható, attól függetlenül, hogy Neymarnak vagy Torghelle Sanyinak hívják.
Egyébként visszaemlékezve arra, hogy itt mennyire be lett harangozva sokak részéről, hogy majd megváltja a világot, sztem nem meglepő, ha ez megjelenik az elvárásokban is.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem aztán tökmind1 h mit csinál, két védőt ugyis levesz a pályáról 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Miért, 57 millióért mégis mit csináljon? Lője meg azt a gólmennyiséget, mint Tello, és sétálgasson a pályán?visca el barca írta:az a baj, h vele sem lesz sok türelem az embereknél. 57 millioért lőjjön legalabb 50+ gólt, bayern-real ellen hattrick, jah és még védekezzen is, meg is ne is szereplejen a médáiban, különben csalódás lesz és el kell adni
Egy 57 milliós játékostól ha nem is az, amit leírsz, de annak legalább a fele minimum elvárható, attól függetlenül, hogy Neymarnak vagy Torghelle Sanyinak hívják.
Egyébként visszaemlékezve arra, hogy itt mennyire be lett harangozva sokak részéről, hogy majd megváltja a világot, sztem nem meglepő, ha ez megjelenik az elvárásokban is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az a baj, h vele sem lesz sok türelem az embereknél. 57 millioért lőjjön legalabb 50+ gólt, bayern-real ellen hattrick, jah és még védekezzen is, meg is ne is szereplejen a médáiban, különben csalódás lesz és el kell adni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
off :
ezt a képet már láttam máshol is, de ő nem shittu.
valami röplabdázó, azt hiszem.
shittu így néz ki :

egyszerűen tényleg nagy a küli a két kontinens focija között, nem mellesleg a barca összetett játékába is legalább olyan nehéz beszokni, mint a dél amerikai fociból a szervezettebb, színvonalasabb európaira átállni.
én már azzal is bőven elégedett lennék, ha (első évében!) az ilyen spanyol kiscsapatok meg bl csoportmeccsek, spanyol kupameccseken elsőosztályú csapatok elleni kötelező meccseken a segítségével elérnénk azt, hogy ne mindig messinek kelljen hozni azokat is.
(egyébként egészen pontosan ez a pedro-villa-sanchez fogatnak szinte alig sikerült, ami gáz.)
legyen 3-0 egy celta ellen neymar duplával, rúgja ő a gőztes gólt az elche elleni 2-1-es idegenbeli meccsen, vagy forgassa meg a bate-t vagy steauát a csoportban, mint bolond a biciklit.
meg ilyen kis apróságok.
már ezzel is bőven előrébb lennénk, és a beilleszkedés évét követően várnám el tőle azt, hogy ő is meglépje azt a nagy lépést, amikor megközelíti messi kaliberét a fontos meccseken IS.
mikor már carvajalt vagy marcelot veri el, vagy cech szeme közé teszi a pettyest.
no persze nem leszek csalódott, ha már idén aranylabdás szezont fut a fiú, de úgy érzem, türelmesnek kell lennünk vele.
és ez nálam abban merül ki, hogy első évében már annak is örülök, ha egyrészt nem töri ketté valami állat, másrészt pedig a kötelező és lazább meccseken leveszi messiről a terhet, és el-eldöntögeti őket.
ezt a képet már láttam máshol is, de ő nem shittu.
valami röplabdázó, azt hiszem.
shittu így néz ki :

én biztos vagyok benne, hogy első szezonjában nem (vagy csak elvétve) fog villanni a nagyobb (real,mu,bayern,juve szintre gondolok) csapatok ellen, és még a második vonal (atma,vale,spurs,schalke,porto) szerű gárdák ellen sem várok tőle kontstans szárnyalást.Hovatovább hosszútávon pont azért igazoltuk, h a maradék 10%-on teljesítsen úgy, ahogy csak Messi tud a csapatban.
egyszerűen tényleg nagy a küli a két kontinens focija között, nem mellesleg a barca összetett játékába is legalább olyan nehéz beszokni, mint a dél amerikai fociból a szervezettebb, színvonalasabb európaira átállni.
én már azzal is bőven elégedett lennék, ha (első évében!) az ilyen spanyol kiscsapatok meg bl csoportmeccsek, spanyol kupameccseken elsőosztályú csapatok elleni kötelező meccseken a segítségével elérnénk azt, hogy ne mindig messinek kelljen hozni azokat is.
(egyébként egészen pontosan ez a pedro-villa-sanchez fogatnak szinte alig sikerült, ami gáz.)
legyen 3-0 egy celta ellen neymar duplával, rúgja ő a gőztes gólt az elche elleni 2-1-es idegenbeli meccsen, vagy forgassa meg a bate-t vagy steauát a csoportban, mint bolond a biciklit.
meg ilyen kis apróságok.
már ezzel is bőven előrébb lennénk, és a beilleszkedés évét követően várnám el tőle azt, hogy ő is meglépje azt a nagy lépést, amikor megközelíti messi kaliberét a fontos meccseken IS.
mikor már carvajalt vagy marcelot veri el, vagy cech szeme közé teszi a pettyest.

no persze nem leszek csalódott, ha már idén aranylabdás szezont fut a fiú, de úgy érzem, türelmesnek kell lennünk vele.
és ez nálam abban merül ki, hogy első évében már annak is örülök, ha egyrészt nem töri ketté valami állat, másrészt pedig a kötelező és lazább meccseken leveszi messiről a terhet, és el-eldöntögeti őket.
-
- Capitá del Barça
Az FC Barcelona középső védőt vásárol a nyáron.Primitive írta:Danny Shittu.Dr.Dre írta:
Ki ez a kigyúrt állat?![]()
Felmerülő nevek közül (Thiago Silva,Hummels,Kommpany David Luiz) egyiksem mozdítható a jelenlegi klubjaikból,vagy nincs ennyi pénze a Barcelonának.
Ezért más alternatíva után kell nézniük a katalán csapatnak, az új "áldozat" Danny Shittu.Aki a Millvall kirobbanthatatlan játékosává nőtte ki magát 32éves korára.
Különböző katalán rádiós interjúkból kiderül,vele csak a kispadot erősítenék a katalánok,de kijelentették azt is hogy C.Ronaldo és tipusú játékosokra lesz ráálítva emberkövető taktikával,továbbá a spanyol Marca sportújság tényként közli a leigazolását ami állítólag 500.000 euro. A Barcelona történetében ő lenne a legolcsóbb igazolás akinek élő szerződése van.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Hulk WHO?Dr.Dre írta:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5049_n.jpg
Mondjuk azért Hulk mellett elveszik

ON: igazából nem tudom, hogy mire számítsak Tőle. Ki lenne a viszonyítási alap?
Jól játszott, a végén a gólpassza egy nagyon gyönyörű meglátás volt. Kíváncsian várom azt, hogy nálunk hogy fog játszani. Mindenesetre legalább saját posztján focizhat, nem úgy mint szerencsétlen Henry/Villa/Sanchez(?) trió - a szezon nagy részében- , akik amolyan száműzetésbe kerültek a bal oldali vonal mellé.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Hasonlóan gondolom, bár szerintem kifejezetten gyenge volt ma.shutterisland írta:igen.visca el barca írta:bakkermost látom h a story 4 adja a meccset
![]()
nézte valaki?
ma sem váltotta meg a világot, de volt pár szép húzása, mondjuk faragták is figyeltek rá eléggé.
azért párszor marceloval ügyesek voltak a baloson.
a gólpassza itt a végén azért meglett.
továbbra is tartom, amit az angol meccsnél is, a spanyol bajnokságban és a bl-ben (főleg a csoportkörben) ennél 90%-ban könnyebb ellenfelei lesznek, és egy jobb csapat tagja lesz.
Hovatovább hosszútávon pont azért igazoltuk, h a maradék 10%-on teljesítsen úgy, ahogy csak Messi tud a csapatban. Persze nincsenek nagy elvárásaim, de az most látszik, h ilyen irdatlan tehetség(!), aki világklasszis(!) lett, mint az argentin, 2-3 született eddig a történelemben. (Pelé, Maradona, Ronaldo, slussz).
- shutterisland
- Director del Fútbol
igen.visca el barca írta:bakkermost látom h a story 4 adja a meccset
![]()
nézte valaki?
ma sem váltotta meg a világot, de volt pár szép húzása, mondjuk faragták is figyeltek rá eléggé.
azért párszor marceloval ügyesek voltak a baloson.
a gólpassza itt a végén azért meglett.

továbbra is tartom, amit az angol meccsnél is, a spanyol bajnokságban és a bl-ben (főleg a csoportkörben) ennél 90%-ban könnyebb ellenfelei lesznek, és egy jobb csapat tagja lesz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
bakker
most látom h a story 4 adja a meccset
nézte valaki?

nézte valaki?

Jó kép...azért Hulk egy bivaly! Kb mint az amerikai, akivel Ibra is balhézott, nem jut eszembe a neve. Közvetíti ma valami a meccset? Szerintem megnézem.Dr.Dre írta:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5049_n.jpg
Mondjuk azért Hulk mellett elveszik
-
- Az Év fórumozója 2013
Scolari azt nyilatkozta, hogy valószínűleg ugyanazt a csapatot fogja játszatni, mint az angolok elleni összecsapáson. Abban a kezdő tizenegyben pedig szerepelt Neymar neve.shutterisland írta:este 9-től brazília-franciaország, a story 4 adja.
lehet tudni valamit arról, hogy játszik e ?

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ki az a Varane?shutterisland írta:este 9-től brazília-franciaország, a story 4 adja.
neymar vs varane meg is lenne, ha a gall nem lenne sérült.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Entrenador del Barça
Mondjuk azt vitatnám, hogy 3 kilót mondtak pont a fejesek, de az szerintem mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy nem fog ilyen nyikhaj maradni.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- shutterisland
- Director del Fútbol
este 9-től brazília-franciaország, a story 4 adja.
- Castiel
- Capitá del Barça
http://player.hu/eletmod/sport/neymar-a ... bLewNjCdtk
Elolvastam... hát vannak benne elgondolkodtató dolgok, és kicsit már szőrszálhasogatás céljával felbukkanó " hisztik" de jó elemzés...
Elolvastam... hát vannak benne elgondolkodtató dolgok, és kicsit már szőrszálhasogatás céljával felbukkanó " hisztik" de jó elemzés...

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Inkább majd jövőre májusban, mert nem hinném, hogy pár meccs alapján máris lehetne értékelni a teljesítményét. Ibra, Villa, Fabregas is jól bekezdtek, tavaszra meg szépen kifújtak. Szóval nem kell majd hasra esni, ha első néhány meccsén parádézik (főleg nem ha sörmeccseken teszi), de temetni sem kell, ha nehezen lendül bele.pezZy írta: Egyébként kár azon spekulálni mi lesz, majd kiderül Augusztusba.
Ezt a videót érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=Y9cfXuSj8yc (ha vki már előttem felrakta, akkor bocs)
Ellenünk már közel sem volt akkora sztár a gyerek... Sztem a fizikuma miatt... Nem azt mondom, hogy beégés lesz, hanem azt, hogy fejlődnie kell még, leginkább fizikálisan
Ellenünk már közel sem volt akkora sztár a gyerek... Sztem a fizikuma miatt... Nem azt mondom, hogy beégés lesz, hanem azt, hogy fejlődnie kell még, leginkább fizikálisan
" A sikert az életben nem a tehetség, hanem a kitartás hozza." - (C.W. Wendte, író)
" Mérkőzés előtt soha nem gondolok döntetlenre, vagy vereségre. Mindig a győzelmen jár az eszem, bármilyen színű mez legyen rajtam." - (Ronaldo)
" Mérkőzés előtt soha nem gondolok döntetlenre, vagy vereségre. Mindig a győzelmen jár az eszem, bármilyen színű mez legyen rajtam." - (Ronaldo)
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hát ezen jót nevettemvisca el barca írta: off:
amugy meg mi ez háziasszonyok gyülekezete itt?![]()
![]()
![]()

Egyébként kár azon spekulálni mi lesz, majd kiderül Augusztusba.

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
taktikailag jóval éretlenebb csapatból, bajnokságból jön, nem volt feladata a védekezés, átlag alatti fizikuma van, nem első számú opció lesz a pályán, és egyáltalán, most költözik el először otthonról, rengeteg új dologhoz kell alkalmazkodnia a pályán, és azon kívül is.visca el barca írta:vagy mi a racionális érv?
nemrég még egyetértettek a legtöbben abban, hogy igen, különleges tehetség a srác, de ennyi pénzért, és figyelembe véve a stílusát talán nem nekünk kellene bevállalnunk, most azért ne jussunk el odáig, hogy hülyének van nézve, aki felhoz egy érvet is 'ellene'.