2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most tényleg nem látjátok a különbséget Messi és a Ronaldinho-Robinho-Neymar féle játékosok között? El nem hiszem hogy nem értettétek meg mire céloz Mezner2. Messi mikor csinál olyan dribbliket mint amiket Neymar szokott ha rájön a "látványoskodhatnék"? Vagy csak szimplán egy ilyet. Messinek kb évente 1-2 mozdulata van ami hasonlóan látványos - előre félek, hogy beleköttök, hogy "kinek mi a látványos", remélem mindenki érti hogy értem -, de ez azért van, mert ő nem úgy cselez mint Neymar, és nem csinál olyan "finomságokat" mint Ini sokszor - pl ez, vagy ez jobbat nem találtam hirtelen. Ez nem azt jelenti, hogy Messi nem tudja ezeket, de most ha nem csinálja őket, akkor nem lehet azt mondani, hogy tőle is ezt várjuk a meccseken.. És most nem kell belinkelni azt a kb 5 alkalmat, amikor a "megszokottól" eltérő varázslatot mutatott be Messi. Szerintem mindenki tudja mire képes ő, és hogy mit várhatunk el tőle egy meccsen. Messi egy jó napján akárhány védőt kicselez, de azt úgy teszi meg, hogy kicsiket tol a labdán, apróbb testcselekkel elküldi az ellent.. Nem csinál 3 biciklit közbe, vagy sarokkal a feje fölé kapja a labdát, de ettől még ő a világ legjobb játékosa. A rendkívül látványos és néha fölösleges elemeket meg hagyja a többieknek.. Mezner2 szerintem erre célzott, és ebben igaza is van. Ha meg mégse így értette a kollega, akkor bocsánat a fölösleges szövegelésért.Miksi Józsefné írta:Hát megmondom őszintén,hogy régen olvastunk ilyen butaságot,hogy hiányzik Messiből a virtouzitás! Hát nem tudom a youtube tele van Messi féle virtouzitással , azt hiszem nem Messit akartad irni biztos , eltévesztetted a játékos nevét. A Messi a csapat egyik legnagyobb zsonglőre akinek még erénye az hogy a virtouzitás után még kapuba is talál.
Mezner2 írta:
NEM! Messi pont attól nagyszerű, hogy egyszerű, nem színezi feleslegesen, mindig a legegyszerűbb módon oldja meg a dolgot, viszont azt hiba nélkül és tökéletesen, belőle hiányzik az a fajta virtuozítás ami megvan Neymarban, és Iniben.
NEM! Messi pont attól nagyszerű, hogy egyszerű, nem színezi feleslegesen, mindig a legegyszerűbb módon oldja meg a dolgot, viszont azt hiba nélkül és tökéletesen, belőle hiányzik az a fajta virtuozítás ami megvan Neymarban, és Iniben.ZolTano írta:és persze Messitől....Mezner2 írta:és van meccsenként legalább 1 olyan labdátvétele/ passza, amit a csapatból csak tőle és Initől lehet várni,
és persze Messitől....Mezner2 írta:és van meccsenként legalább 1 olyan labdátvétele/ passza, amit a csapatból csak tőle és Initől lehet várni,
Itt pl. az lett volna a játék, ha visszateszi Neymarnak (üres kapu), ezt már az élőképen is gondoltam, a lassításon pedig látszott is.Replay írta:Ezen még mindig nem tudom magam túltenni. Egyébként nagyon jól mozgott tegnap is.S.Agüero írta: Kis passz. :
http://youtu.be/8abvKKQmZCQ" target="_blank
Ezen még mindig nem tudom magam túltenni. Egyébként nagyon jól mozgott tegnap is.S.Agüero írta: Kis passz. :
http://youtu.be/8abvKKQmZCQ" target="_blank
a meccs 75. percében egy kontrát akadályozott meg azzal, hogy nem engedte gyorsan elvégezni a bedobást. alba fentragadt, nem voltak meg hátul, nagyon messze volt ez a felesleges baromságtólCapon írta:Azért a tök értelmetlen sárgáért nem kicsit kell megdorgálni! Amúgy is benne van a játékában a törlesztés most a hülye felesleges baromságok miatt is izgulni kell majd, hogy be ne sárguljon? Még 1-2 meccs és már töltheti is le az 5 sárgás eltiltását. Több sárgája lesz mint Masnak. Azért ezt nem kéne.Lionel85 írta:Sokat és jól dolgozott, bár megint sikerült egy kis ellenszenves mozdulattal rontani az addig hibátlan mérlegén. Azért a lökésért, amiért sárga lapot kapott, jó lenne kicsit megdorgálnia Martinónak
Azért a tök értelmetlen sárgáért nem kicsit kell megdorgálni! Amúgy is benne van a játékában a törlesztés most a hülye felesleges baromságok miatt is izgulni kell majd, hogy be ne sárguljon? Még 1-2 meccs és már töltheti is le az 5 sárgás eltiltását. Több sárgája lesz mint Masnak. Azért ezt nem kéne.Lionel85 írta:Sokat és jól dolgozott, bár megint sikerült egy kis ellenszenves mozdulattal rontani az addig hibátlan mérlegén. Azért a lökésért, amiért sárga lapot kapott, jó lenne kicsit megdorgálnia Martinónak
Ki mondta, hogy ebben jó Pedro?Naneee, csak Pedro-val ne akarjuk már összehasonlítani. A dinamikája, a cselei, a gyorsasága, a passzai, lát a pályán, mer előre cselezni.
Naneee, csak Pedro-val ne akarjuk már összehasonlítani. A dinamikája, a cselei, a gyorsasága, a passzai, lát a pályán, mer előre cselezni.bence-barca írta:Ezt a részét még Pedro is megcsinálja, de őt meg a fél fórum elküldené...Zolee23 írta:Küzd keményen, visszajön védekezni, nem színészkedik, nincs felesleges pofázás megy előre és teszi a dolgát. Így tovább.![]()
Első két bajnokinkat nem láttam, h h szállt be Neymar csereként, ma adott egy szép gólpasszt, de azért még sokat kell majd tennie,ez hosszú távon nem lesz kielégítő. Persze tudom, h csak most érkezett és nagyjából ezt is vártam tőle, mert azért látszik, h ígéretes kis játékos lehet itt!
Ezt a részét még Pedro is megcsinálja, de őt meg a fél fórum elküldené...Zolee23 írta:Küzd keményen, visszajön védekezni, nem színészkedik, nincs felesleges pofázás megy előre és teszi a dolgát. Így tovább.
Szerintem mezőnyjátékosként igenis kiemelkedett. Egyedül benne láttam azt, hogy veszélyes lehet. Full egyoldalas volt a játékunk. Még akkor is mikor Messi kihúzódott a jobbosra. Az, hogy Leoval mennyire nem tudott együtt játszani nem csoda. Messi egész meccsen vagy a kezdőkörnél sertepertélt vagy a jobb oldalról próbált betörni, ahol többnyire 3-4-en alárúgtak vagy elnyomták/szerelték. Viszont amikor a brazil megkapta a labdát benne volt az, hogy két védőt elküldve helyzetet teremt, csak játszótársa nem igazán akadt. Amúgy legalább 3 sárgát, ha nem többet kioszthattak volna róla. Nem akarom az egekig magasztalna, mert még sokat le kell tennie az asztalra, de eddig úgy néz ki, hogy Messi mellett végre lesz valaki akire komolyan számíthatunk támadásban.kanty írta:Kb. az egyetlen olyan mezőnyjátékos volt, akinek a teljesítményét, ha minimálisan, de értékelni lehet. Nem jöttek össze a cselek igazából, de ahogy előttem is írták a labdavesztések után rendre letámadott.
A másik dolog: felrúgják, leütik, de nem szimulál. Sajnos már ott tartunk, hogy egy ilyen pozitívumként kell megemlíteni. Busquets és Alba figyelhetné a srácot ilyen téren.