Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.21. 23:23:33

Ma a masodik fi. elejen azon kaptam magam,hogy a terdemet csapkodom bosszusagomban amikor nem az o oldalara kerul a zsuga, egyszeruen varom minden labdaerinteset, a legegyszerubb labdaatveteleket is, van valami a mozgasaban, es a technikajaban ami miatt mar mst nagyobb izgalommal/lelkesedessel ulok le a meccseinket nezni, mint R10 ota akarmikor. Pedig meg joforman semmit nem is csinalt, es megis ez az erzesem! Azon meg csak tatom a szamat amikor veletlen Leoval egymas melle keverednek (mint ma a lecserelese elott) , es elkezdik kicsiben ugy kenni a zsugat 2honap kozos multtal, ahogy masok egy fel eletnyi kozos jatek utan sem tudnak. A golra valo ragorcsolestol meg nem hiszem, h tartanunk kell, tekintve,hogy egy 90%os ziccerbol volt szive kiadni a meg tutibbnak, es a cseleit elnezve ketlem,hogy az onbizalom hiany miatt tett igy
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.09.21. 22:53:40

kiváló erősítés, nem csak merketingben. az első félidőben nem volt túl aktív, de a másodikban már rendszeresen megverte emberét, és helyzeteket alakított ki a társaknak.
Messithebest
Director del Fútbol

2013.09.21. 22:43:21

Tetszett a játéka, ma is sok zsugát osztott :) aki pedig osztja azért mert nem termeli a gólokat még annyira, annak egészségére...
Miksi Józsefné írta:Bousqettől
ez igen.... :roll: azért tanuljuk már meg leírni Busquets nevét.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Maxi
Entrenador del Barça

2013.09.21. 22:30:14

Aki nem ért a focihoz, szidja mert nem lő gólt!

Én meg csak egyszerűen ámulok és bámulok.
Engem az se érdekel ha összesen 10 gólt lő, de az biztos, hogy már most megérte a pénzét!
Végre nem csk Messi húz váratlant.
Forca Barca
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.21. 22:03:35

az én szememben tipikusan az ellenpéldája annak, hogy a támadó játékosokat a gólok száma jellemzi.
mondjuk jönni fognak azok is hamarosan.
Capon
Llegenda del Barça

2013.09.19. 22:39:57

Hogy lehet ebből a dologból, másik kérdés meg minek kell ebből a dologból presztízs kérdést csinálni?? Semmi értelme az egésznek, csak ha idegesíteni akarja magát meg a másikat az ember.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.19. 22:13:51

Miksi Józsefné írta:Fun fact: Neymar eddigi három gólpasszából kettőt Messinek adott. :)

MESSI IS ADOTT CSAK NEYMAR NEM RUGTA BE.

JÓ ÉJT.
Neked beteg az agyad.

Jó éjt.

Egyébként az számomra már ilyen rövid idő után is látszik, hogy hihetetlenül érzik egymást az argentin komájával, Ney mindig pont abban az ütemben keni a zsugát Leo lábára amikor annak érkeznie kell, hihetetlenül rá tudnak hangolódni egymás mozgására..
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.19. 21:47:36

Fun fact: Neymar eddigi három gólpasszából kettőt Messinek adott. :)

MESSI IS ADOTT CSAK NEYMAR NEM RUGTA BE.

JÓ ÉJT.
JustOneQuestion
Barça B

2013.09.19. 21:21:26

Gareth Tello írta:
Miksi Józsefné írta:Bousqet
Kép
Még jó,hogy nem Dortmund szurkoló az illető! :D :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.19. 19:56:45

Fun fact: Neymar eddigi három gólpasszából kettőt Messinek adott. :)
Miksi Józsefné írta:Bousqet
Kép
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.19. 19:41:07

Azért tetszik,hogy Barcások vagyunk "állitólag" és az egyik fele ugy látja hogy Neymarnak semmi köze nincs Messi góltermeléséhez a másik fele megy hogy igen. Én sem látom egyébként hogy például tegnap mi köze volt Messi 3 góljához mert össze sem dolgoztak egyik a pálya egyik felén a másik a pálya másik felén, Sevilla ellen is Messi dolgozta ki a döntő gólt,hogy Sanchez be tudja rugni ,nem tudom ott sem láttam Neymart. Ez már akárhogy számolom 4 gól ...
bali 15
Director del Fútbol

2013.09.19. 19:07:32

Messi nem Neymar miatt lőtt több gólt , mert Messi a másik oldalon volt és pl Bousqettől kapott labdát amit berugott.
Azt nem mondtuk, hogy Neymar közvetlenül felelős Messi még nagyobb góltermésének. De szerepe van benne.

Csak azt, hogy a támadósor végre nem egy emberből áll, nem egy embert kell kigáncsolni,gyilkolni.
Ez meg fog látszani Messi teljesítményén.
Miksi Józsefné
Barça B

2013.09.19. 18:30:53

Azt senki se mondta, hogy a tökét vakargatva leköti a védőket. Mondjuk elismerem, hogy én elmentem addig, hogy azt mondtam, van már akkora nimbusza a gyereknek, hogy felkapja rá a fejét az ellenfél. Mi lett mindennek az eredménye?
Messi még több gólt fog lőni

Erre az irásra szeretnék reagálni. Olvasom Barcás lévén ezeket a tuláradó szavakat amiket kap Neymar de szeretném megkérni azért akik ilyeneket irnak mint itt is hogy Messi nem Neymar miatt lőtt több gólt , mert Messi a másik oldalon volt és pl Bousqettől kapott labdát amit berugott. Már lassan ugy néz ki és nem Neymar érdemeit akarom csökkenteni,hogy Messi azért lő gólt mert Neymar megteremti a lehetőséget. Hát azért ez nem igy van, Messi van olyan rutionos róka,hogy ha helyzet ugy adódik magának is megteremti a gólszerzés lehetőségét ....
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.19. 17:55:07

shutterisland írta:nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
pedrora, tellora, alexisre is kiváltanak 2-3-an, viszont, amíg ők vagy hátrapasszolnak, vagy szerelik őket, addig neymar TÖBBNYIRE megcsinálja a cselét, vagy jó százalékban begyűri a labdát vhogy középre
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2013.09.19. 17:20:53

Sajnos nem állt módomban nézni a meccset.
De a fórumot néztem, és mindenki el volt csöppenve tőle. Ezek után duplán sajnálom, hogy nem láttam tegnap. Köszi ezt a videót, mindjárt megnézem mit alkotott Neymar :)
egyébként világi bohócnak lett kikiáltva és rohadt naranccsal lett megdobálva itt az a tag, aki felhozta ezt a "leköt még egy védőt" dolgot neymarral kapcsolatban, pedig látszik, hogy van benne részigazság.

most ez így konkrétan nem igaz, hogy csak azzal is, hogy ott áll és vakarja a tökét, már plusz egy védőt levesz, meg megbontja a védelmet, az tényleg túlzás.

de arra gondolok, hogy ezzel a plusz veszélyforrással (ami se pedroban, se alexisben nincs meg) és azzal, hogy többet van játékban, sokszor elvonja a figyelmet messiről.
nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
Azt senki se mondta, hogy a tökét vakargatva leköti a védőket. Mondjuk elismerem, hogy én elmentem addig, hogy azt mondtam, van már akkora nimbusza a gyereknek, hogy felkapja rá a fejét az ellenfél. Mi lett mindennek az eredménye?
Messi még több gólt fog lőni :lol: :lol: :lol: :lol:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.19. 16:41:49

valahogy így.
alexissel és pedroval ott lehet hagyni 1-1 embert, az életben nem verik meg, ha meg mégis valamilyen csoda folytán átjátsszák az emberüket, azon ők is úgy meglepődnek, hogy mondjuk alexis csetlik-botlik egy jót.

neymaron is ott lehet hagyni persze az egy szem emberét, csak ha őt megveri (és ez már most kezd szokásává válni, hogy az első szembejövőt meg tudja verni) akkor vagy kivált rá valaki (ezáltal megbomlik a védelem) vagy pedig gyalogolhat a 16-osnál, és ahogy írtad, vissza teheti, vagy el is lőheti, mint tegnap.

tehát szimplán az, hogy egy embert le tud cselezni a szélen, már fel tudja forgatni az ellenfél védelmét.
azért ez más csapatok meccsein annyira nem jellemző, de a barca ellen sokkal kötöttebbek a feladatkörök a védekezésnél, könnyebben borulhat a kártyavár, ha kihúznak egy lapot belőle.
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.19. 16:29:11

shutterisland írta:
nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
zerintem valami olyasmire gondolsz, hogy, ha nála a labda, folyamatosan 2-3 védő vált ki rá, ezért is van, hogy rengetegszer kerülünk olyan helyzetbe, hogy egy-egy visszapasszra üresen érkezhet második hiullámban valaki, csak ez a legtöbb esetben úgy végződik, hogy megy még egy passz vagy egy felesleges csel, ahelyett hogy rátöltenék a kapura.

S
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.19. 16:11:17

egyébként világi bohócnak lett kikiáltva és rohadt naranccsal lett megdobálva itt az a tag, aki felhozta ezt a "leköt még egy védőt" dolgot neymarral kapcsolatban, pedig látszik, hogy van benne részigazság.

most ez így konkrétan nem igaz, hogy csak azzal is, hogy ott áll és vakarja a tökét, már plusz egy védőt levesz, meg megbontja a védelmet, az tényleg túlzás.

de arra gondolok, hogy ezzel a plusz veszélyforrással (ami se pedroban, se alexisben nincs meg) és azzal, hogy többet van játékban, sokszor elvonja a figyelmet messiről.
barca0417
Entrenador del Barça

2013.09.19. 15:58:14

Eddig nagyon ígéretes, tetszik a játéka. Ilyenkor már senkit nem érdekel mennyibe került, kellett egy ilyen játékos. Bár szerintem még egy kéne, de ez most mellékes. Látványt visz a játékunkba és változatosságot. Remélem nem szürkül bele később sem.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.09.19. 15:45:09

Tegnap is nagyon kitettmagáért, és ismét mutatott egy-két "varázslatot". Az első félidőben szerintem ő volt a legveszélyesebb játékosunk, még Messi elé is helyezném ebben a tekintetben és a védekezésben, labdaszerzésekben is odatette magát. Jó volt látni, hogy sok esetben kicsit "önző" volt. Ha úgy látta, hogy jó helyzetben van nem passzolta oda feleslegesen valakihez a darálóba, hanem betört, vagy rálőtte. Ez az "önzőséget" persze pozitív értelemben értem.
Csak az a fránya gól hiányzik már, az assistok mennek, remélem nem válik görcsössé vagy megy el kicsit a kedve.
Forca Barca!!!!
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.19. 10:21:46

Gareth Tello írta:Neymar vs Ajax

Nekem is tetszett, amit csinált, csak így tovább, és jönni fognak a gólok is. (Bár amíg meccsenként ad egy gólpasszt, addig nem fogok panaszkodni a gólok hiánya miatt. :D )

Pár mérkőzés után szerintem egyértelműen látszik, hogy ő a legveszélyesebb szélsőnk, meg meri húzni a váratlant és többnyire jól is teszi ezt, de azért nem viszi túlzásba sem az egyénieskedést.

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog kezdeni, bár abban egészen biztos vagyok, hogy lesz ő ennél még jobb is. :)
Köszi a videót GT, gyorsan meg is lesem, mert olyan pixeles streamen néztem tegnap a meccset, hogy bizonyos szitukban elbizonytalanodtam, hogy ez a tegnapi Galata-Real ismétlése vagy a mi élő meccsünk :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.19. 10:06:32

Neymar vs Ajax

Nekem is tetszett, amit csinált, csak így tovább, és jönni fognak a gólok is. (Bár amíg meccsenként ad egy gólpasszt, addig nem fogok panaszkodni a gólok hiánya miatt. :D )

Pár mérkőzés után szerintem egyértelműen látszik, hogy ő a legveszélyesebb szélsőnk, meg meri húzni a váratlant és többnyire jól is teszi ezt, de azért nem viszi túlzásba sem az egyénieskedést.

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog kezdeni, bár abban egészen biztos vagyok, hogy lesz ő ennél még jobb is. :)
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.09.18. 22:47:47

Sanama írta:a végén talán 2-3szitu volt, amikor tényleg inkább passzolhatott volna, de így is jól játszott szerintem bőven.

Főleg ha utána Pedro szenvedését néztem... Egyszerűen, mint a fekete-fehér, hihetetlen milyen különbség van kettejük között.
Alexist már inkább nem is említem.
Pedroval most mi volt a baj? jól szállt be.
Neymar meg megint nagyot játszott. a gólok meg jönni fognak.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.18. 22:45:34

Sanama írta:a végén talán 2-3szitu volt, amikor tényleg inkább passzolhatott volna, de így is jól játszott szerintem bőven.

Főleg ha utána Pedro szenvedését néztem... Egyszerűen, mint a fekete-fehér, hihetetlen milyen különbség van kettejük között.
Alexist már inkább nem is említem.

A jó játék már megvan, tojja a gólpasszokat, előbb utóbb kinyílik a gólcsap is... Bár ameddig ennyire agilisan, sokat mozogva, védekezésbe is besegítve játszik addig még a góltalanság is megbocsájtható, csak ne görcsöljön rá [-o<
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.18. 22:44:13

picit kijön rajta azért az alexis szindróma, totyogok-totyogok, nem tudom eldönteni, hogy játsszam a passzt, vagy húzzak valamit.

erősebb, karakánabb stílusa van, mint alexisnek, ezért szerintem belőle nem ölik ki a virtuózítást, mint a chileiből, de látszik, hogy még az út elején jár.

viszont amit még az ellenzői sem tagadhatnak, az az, hogy meccsek óta messi mellett a legnagyobb veszélyforrásunk az ellenfél kapujára. :)

beérjük ma a gólpasszal, egye fene. :wink:
Válasz küldése