2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez igen....Miksi Józsefné írta:Bousqettől
Neked beteg az agyad.Miksi Józsefné írta:Fun fact: Neymar eddigi három gólpasszából kettőt Messinek adott.![]()
MESSI IS ADOTT CSAK NEYMAR NEM RUGTA BE.
JÓ ÉJT.
Még jó,hogy nem Dortmund szurkoló az illető!Gareth Tello írta:Miksi Józsefné írta:Bousqet
Miksi Józsefné írta:Bousqet
Azt nem mondtuk, hogy Neymar közvetlenül felelős Messi még nagyobb góltermésének. De szerepe van benne.Messi nem Neymar miatt lőtt több gólt , mert Messi a másik oldalon volt és pl Bousqettől kapott labdát amit berugott.
pedrora, tellora, alexisre is kiváltanak 2-3-an, viszont, amíg ők vagy hátrapasszolnak, vagy szerelik őket, addig neymar TÖBBNYIRE megcsinálja a cselét, vagy jó százalékban begyűri a labdát vhogy középreshutterisland írta:nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
Azt senki se mondta, hogy a tökét vakargatva leköti a védőket. Mondjuk elismerem, hogy én elmentem addig, hogy azt mondtam, van már akkora nimbusza a gyereknek, hogy felkapja rá a fejét az ellenfél. Mi lett mindennek az eredménye?egyébként világi bohócnak lett kikiáltva és rohadt naranccsal lett megdobálva itt az a tag, aki felhozta ezt a "leköt még egy védőt" dolgot neymarral kapcsolatban, pedig látszik, hogy van benne részigazság.
most ez így konkrétan nem igaz, hogy csak azzal is, hogy ott áll és vakarja a tökét, már plusz egy védőt levesz, meg megbontja a védelmet, az tényleg túlzás.
de arra gondolok, hogy ezzel a plusz veszélyforrással (ami se pedroban, se alexisben nincs meg) és azzal, hogy többet van játékban, sokszor elvonja a figyelmet messiről.
nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
zerintem valami olyasmire gondolsz, hogy, ha nála a labda, folyamatosan 2-3 védő vált ki rá, ezért is van, hogy rengetegszer kerülünk olyan helyzetbe, hogy egy-egy visszapasszra üresen érkezhet második hiullámban valaki, csak ez a legtöbb esetben úgy végződik, hogy megy még egy passz vagy egy felesleges csel, ahelyett hogy rátöltenék a kapura.shutterisland írta:
nagyon bonyolult lenne megfogalmazni, mire is gondolok, de nagyjából szerintem aki látja a meccseinket, vágja.
Köszi a videót GT, gyorsan meg is lesem, mert olyan pixeles streamen néztem tegnap a meccset, hogy bizonyos szitukban elbizonytalanodtam, hogy ez a tegnapi Galata-Real ismétlése vagy a mi élő meccsünkGareth Tello írta:Neymar vs Ajax
Nekem is tetszett, amit csinált, csak így tovább, és jönni fognak a gólok is. (Bár amíg meccsenként ad egy gólpasszt, addig nem fogok panaszkodni a gólok hiánya miatt.)
Pár mérkőzés után szerintem egyértelműen látszik, hogy ő a legveszélyesebb szélsőnk, meg meri húzni a váratlant és többnyire jól is teszi ezt, de azért nem viszi túlzásba sem az egyénieskedést.
Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog kezdeni, bár abban egészen biztos vagyok, hogy lesz ő ennél még jobb is.
Pedroval most mi volt a baj? jól szállt be.Sanama írta:a végén talán 2-3szitu volt, amikor tényleg inkább passzolhatott volna, de így is jól játszott szerintem bőven.
Főleg ha utána Pedro szenvedését néztem... Egyszerűen, mint a fekete-fehér, hihetetlen milyen különbség van kettejük között.
Alexist már inkább nem is említem.
Sanama írta:a végén talán 2-3szitu volt, amikor tényleg inkább passzolhatott volna, de így is jól játszott szerintem bőven.
Főleg ha utána Pedro szenvedését néztem... Egyszerűen, mint a fekete-fehér, hihetetlen milyen különbség van kettejük között.
Alexist már inkább nem is említem.