csababarca írta:Nem biztos,hogy olyan súlyos az.
Egyébként meg ez benne van, megtörténhetett volna a levante ellen is hétvégén.
Igenis játszania kell, most ez pech volt,de edzésen is bármikor megtörténhet,nem lehet búra alatt tartani a játékosokat,mert félünk a sérüléstől.
2-3 hét lesz ez maximum.
Reméljük a legjobbakat!
Így gondolom én is. Nem érzem úgy, h hibázott volna Tata a játszatásukkal. Hosszú kihagyás után felhozómeccsnek ideális ez a találkozó. Eddig nem akartak teljes meccset hagyni nekik, de most egy ilyen tét nélküli meccsen jó az ha szokják, h ellenfél ellen játszanak

Valahogy el kell kapatni velük a fonalat. (Mondjuk ez a tempó pont nem az, amitől fel fog pörögni bárki is... )
Más kérdés, h egy ilyen letapadás bárhol, bármikor, bárkivel megtörténhet és Murphy-től tudjuk, h meg is történik... Erre nem lehet felkészülni sajnos.
Viszont a flikkflakk játékából az jön le, h nagyon laza a srác, uh ez talán előnyére válik. Ahogy Messi bokája is le lett tesztelve Újfalusi által anno, úgy bízom benne, h Neymarnak is kibírta az ízület és "csak" elsőre fájt neki ennyire. Mert azt tud, az biztos, tapasztaltam már én is
Kicsit OFF-ként még hozzáteszem, h pl. az ilyenek miatt sem foglalkozom egyelőre a City elleni találgatásokkal. Egy hónap alatt rengeteg dolog történhet, formaingadozás, vagy egy ilyen letapadás is befolyásolhatja a meccseket, továbbjutást...