Figyelembe véve azt a tendenciát melyet eddig (főleg az előző elnökség) gyakoroltak, azt mondom, Messi szerződéshosszabbításai a fejlődésének pont megfelelő szakaszaiban léptek életbe. Ebből kiindulva, ez a mostani horribilis összeg nem hogy irreális, de időszerűtlen
1; Már CR 20+ millás szerződésén és Bale átigazolásánál is fanyalogtam, hogy játékosok nem érnek ennyit, de ez már bőven sok
2; Sétálásért ennyit fizetni,nem érzem túl kiérdemeltnek. Ez nem szól másról félelmeim szerint, mint Messi kedvtelenségének csillapításán. Ahogy már előttem is írta a kolléga, ez az FC Barcelona, nem az FC Messi. Bírom a srácot, egy korszakos zseni, az alázatossága és szerénysége miatt kedveltem meg főleg, azonban kell egy tökös mag (fater, játékostársak, edző, vezetőség) köré, aki megálljt parancsolj annak, hogy beleszóljon, hogyan is érzi jól magát a csapatnál (értsd: csíra jelképes összegekért hajlandó csak újra megerőltetni magát, ezt-azt igazolják le a csapathoz..)! Most megmutathatja, miér is ér ennyit, különben szó nélkül adnám tovább 200-250 misiért. Senki sem pótolhatatlan, és számomra a klub az első.