2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ahogy írtad, valóban leírva nem olyan rossz az a középpálya, de a probléma ott van, hogy ötlettelen az egész, pár éve senki se tudta mit húz elő Xavi, mostanában viszont több volt a visszafelé passz, ami elég sokmindent elárul. Ha Rakitic hozza a változást, és a frissítést, akkor ám legyen.Leon írta:Most komolyan a Fabregas-Song -Alves hármas eladás miatt megy itt a sírás?Na neeeee![]()
Fabregas top irányító?Jah másfél havonta egyszer ha épp jó napja van.
Song?No comment.
Alves?A jobbhátvédek szégyene lett így a végére.
Mehet mind a 3 a francba!
Ini-Busi-Rakitic-Rafinha-Xavi ötös ilyen gyenge lenne?Mindjárt fejbe is lövöm magam emiatt a szégyenteljes kp miatt!![]()
Inkább amiatt kéne aggódni,hogy egy darab hátvéd sincs a környékünkön!![]()
Ha nem hozzák ide Reust/Aguerot akkor Alexist eladni szigorúan tilos!
De gondolom a vb után 30-35öt is lehet majd érte kapni,akkor viszont a Reus-Alexis csere adva is van.
csabooo írta:Mar csak az lenne a slusszpoen, ha Xavi lelepne a VB utan... Mi meg eladjuk az `utodjat` potom penzert, eladtuk tavaly Thiagot, most meg Songrol is cikkeznek( nem mintha tenyezo lenne..). Nem tudom mit akarnak, de nem jo uton haladnak szerintem, bar meg minden kisulhet ebbol.
Vagy lehet hogy Rafinhaban ennyire biznak, ami nem lenne rossz, sot, csak eddig is meglehetett volna kapni az utodot.
Én már megfejtettem! Songot is a Chelsea veszi meg, fizetnek érte 25-öt, Fabregasért 33-at, de ez a valóságban Songért 15 és Fabregasért 43 millió, csak így az Arsenal nem kap pénzt..Ronaldinho&Barca írta:Tehát eladjuk Fabregast, aki szerintem lényegesen top5 irányító, fiatal, alap emberünk lehetne a jövőben, bagatell 33 millióért, amikor a piaci értékét nagyjából 50 környékére lehet saccolni. Ezek után pedig Songért, aki alig játszott a szezonban, belőle akarunk pénzt csinálni, 25 misiért? Ennyire ostobák vagyunk, vagy április 1. szelleme kering a levegőben? Jesszus
Ha láttad a Brazília-Horvátország meccset és utána is ezt mondod akkor nagyon elfogult vagy Alvessel kapcsolatban. 1 gólt kaptak miatta, mert nem volt a helyén meg még azon kívül is volt lehetősége a horvátoknak az ő oldalán. Az elemzésből amennyit elcsíptem ott is az ő oldalának a gyenge védekezését emelték ki, h nagy üres területek vannak ott ahol neki kéne lennie mert nem ér vissza. De lehetne sorolni, h a szezon közbe is mennyi lehetősége volt az ellenfeleknek amiatt, h nem ért vissza védekezni.Poor011 írta:Leon írta:Alvesnél csak jobb lehet!tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Azon gondolkodtam, h lehet azért ment el Fabre ilyen olcsón, mert van valami a háttérbe.
Már ne haragudj, de, hogy lenne jobb Alves-nél?![]()
A posztján egyedül Lahm előzi meg, és mivel ő olyan a BM-ben, mint nálunk Xavi vagy Ini, ezért esélytelen, hogy nálunk játszunk. Tehát Alves helyére igazolni, csak visszaesés lenne.
Azert ne maradjon meg 1-2 evig, mert most lehet erte normalis penzt kapni es 2015-ben lejar a szerzodese. En Montoyanak is bizalmat szavaznek, vagy Danilo-Piszczek duo egyike.Poor011 írta:
Akkor kit tartasz jobbnak a posztján? Csak mert én nem mernék egy nevet se biztosra mondani, hogy holnap már Alves helyett játsszon.
Az tény, hogy ő se lesz fiatalabb, de 1-2 évig még maradhatna, és ebben a pár évben lehetőséget kéne adni egy fiatalnak, aki majd a helyébe lép.
Poor011 írta:Leon írta:
Alvesnél csak jobb lehet!
Már ne haragudj, de, hogy lenne jobb Alves-nél?![]()
A posztján egyedül Lahm előzi meg, és mivel ő olyan a BM-ben, mint nálunk Xavi vagy Ini, ezért esélytelen, hogy nálunk játszunk. Tehát Alves helyére igazolni, csak visszaesés lenne.
Leon írta:Alvesnél csak jobb lehet!tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Azon gondolkodtam, h lehet azért ment el Fabre ilyen olcsón, mert van valami a háttérbe.
Hogy a tiki taka kiégett és más játékosok kellenek új játékstílushozLaza írta:de mi köze a kettőnek egymáshoz?Deptusac írta:Az az előnye azért megvan a tegnapi égésnek, hogy kénytelen lesz a barca vezetőség mélyebben nyúlni a zsebbe a további igazoláskor, különben a szurkolók világgá kergetik őket ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de mi köze a kettőnek egymáshoz?Deptusac írta:Az az előnye azért megvan a tegnapi égésnek, hogy kénytelen lesz a barca vezetőség mélyebben nyúlni a zsebbe a további igazoláskor, különben a szurkolók világgá kergetik őket ....
Szerintem nem elég technikástothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Esélytelen Mourinho egyik kedvenc játékosa kizárt hogy elengedné.tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
Alvesnél csak jobb lehet!tothmark írta:Vki tud vélemény mondani Azpilicueta-ról?
azért hoztam fel példának,az atleticot mert arra akartam célozni hogy ők aktívak.Varatrix írta:Mert távozik Costa és Villa, és még csak ötletük sincs hogy kit hozzanak a helyükre? Vagy mert elvitték Curtoist, és egy baromi középszerű kapussal pótolták?Laza írta:az atma már lassan kész,nyugodtan nézik a vbt már 1-2 mellékszereplő erkezik....![]()
Az én félelmem nem az hogy nem igazolunk, hanem az hogy rosszul. Én ter Stegen, és Rakitic kombóval még kiegyezek, de félek hogy elverünk minden pénz egy Reusra, vagy egy Agüerora, és jövőre is kapjuk a gólokat zsákszámra.