culinho írta:Subinho összeállítását elfogadnám. A MD nem jön le a Suarez témáról. Úgy várom őt, mint anno Eto'o-t. Vele egyszerűen nem tudnánk melléfogni. Állítólag a srác oda van Barcelonáért, mint városért, ott született az első gyereke, a felesége onnan való, apósék ott is laknak és az ügynöke Pep Guardiola tesója.
Tényleg tele a 'Mundo' Suárezzel, szinte másról se írnak. Nem mintha ettől elhinném, hogy tényleg tárgyalásban vagyunk vele, szerintem ugyan olyan kacsa, mint az Agüero-Higu duó is volt, de ne legyen igazam..
Írnak még ismét
Kokeról is azért egy rövid cikket. A lényege, hogy habár nincs rá szinte esély, azért megpróbáljuk leigazolni.
Van egy cikk
Courtoisról is, eszerint Zubi a híresztelésekkel ellentétben utána is érdeklődött anno, még a Chelseavel is volt megbeszélés, de nem akarták eladni.
A Sevilla meg Rakitic távozása miatt le akarta igazolni
Sergi Robertot, de LE nem engedte.. Asszem készülhetünk jövőre az Ini-Rakitic-Rafinha-SR középpályára..
A 'Sport' meg ír
Mathieuről. Írnak benne arról, hogy mi be akartuk vonni Tellot az üzletbe, de a Valencia csak külön akar tárgyalni róla - reméljük azért, mert ennyire ragaszkodnak a Franciához.

A tárgyalások meg megrekedtek most a 20 milliós ár miatt, az fog dönteni, hogy Mathieu követeli-e majd a távozását vagy nem. Reméljük nagyon szeret a Valenciában focizni, és nem fogja törni magát, hogy idekerüljön. Miután megjött a nyaralásból folytatódik az ügy. A Barca amúgy 10 millióért szeretné leigazolni őt.
Csak azért tudom elképzelni, hogy ennyire kardoskodunk érte, mert akkor őt akarja LE a 4. számú középhátvédnek, és a 2. számú balhátvédnek is, Adriano meg Montoyával pedig a jobboson osztozna így. Máskülönben elképzelni nem tudom - bár még így se -, hogy miért pont ő az a játékos, akiért ennyit küzdünk..
Subinho írta:
Persze a védelem az első. Szerintem a brazil jön a PSG-ből, de csak a VB után jelentik be, ezért van csönd.
Marquinhos nincs a VB keretben, szóval ha be is jelentik - amit egyre inkább kétlek -, akkor nem fogjuk megvárni a torna végét szerintem, semmi oka nem lenne rá Bartoéknak.. Egyedül talán az, ha Alvest is belevonjuk, de emiatt se nagyon hiszem, hogy várni kéne a VB végéig.