2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne is mondd! Pont a héten gondoltam úgy igazán bele, mennyire is hiányzik innen.S.Agüero írta: Holnapra azért elkélne.
Megkérdőjelezhetetlen, hogy ő a történelem egyik, ha nem a legnagyobb kapitánya. Az idézésekből viszont szembetűnő Piqué hibája, amit nem is próbál elrejteni. Hiába vannak meg Piqué képességei, hogy a legjobb védő legyen, de emiatt a hozzáállás miatt ez sosem fog megvalósulni.ZBarca írta:Piqué: "Emlékszem az egyik alkalomra, amikor éppen sérülésből tért vissza. A meccs közben egyszer csak kibukott belőlem: "Annyira hiányoztál, Puyí!" Erre ő azt felelte, hogy fogjam be a pofámat és koncentráljak. Soha nem állt le. Aztán később egy sérülés miatt éppen állt a játék, ő pedig elkezdett kiabálni velem. "Nyugodj meg, 4-0-ra vezetünk és már csak három perc van hátra" - feleltem, mire ő: "És akkor mi van? Figyelj!"
Miért lenne méltatlan? Kijelentette nemrégen, hogy a kispad és közvetlen környéke, nem vonzó számára, sosem lesz edző.MessiCesc írta:Méltatlan ez a helyzet hozzá. LE segítőjeként sokkal jobb helye lett volna. Azért hajrá Puyí, tegyél rendet.
Inkább menne el nyaralni pár évre és kimaradna ebből, ami itt folyik. Nem méltó hozzá, ahogy ez a vezetőség se, ehhez a Barcelonához...Capon írta:Hát kíváncsi leszek mi lesz Zubi mellett a feladata.BarcafanTomee írta:Én inkább az edzői stábban tudtam volna elképzelni. Így félek azt kell csinálnia amit Zubiék mondanak, még ha ez nem is rá vall.
Sikert Puyi és tégy rendet!
Egy csapathoz közelebbi pozíciónak még jobban örültem volna.
Remélem LE számítani fog rá valamilyen szinten, bevonhatná őt is a csapatot érintő mindennapi dolgokba.
Hát kíváncsi leszek mi lesz Zubi mellett a feladata.BarcafanTomee írta:Én inkább az edzői stábban tudtam volna elképzelni. Így félek azt kell csinálnia amit Zubiék mondanak, még ha ez nem is rá vall.
Sikert Puyi és tégy rendet!
Ha így is lesz, nem hinném, hogy lesz is valaki, aki bármit is rákenne. Puyol az Puyol.Capon írta:Ennek a hírnek szerintem mindenki örül, csak szegény nehogy ő is ezekkel a barmokkal bukjon.