Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Rakitic helyett lehetne Busi, illetve en is irtam h a jelenlegi emberekkel szamoltam es preferalnam a cseret is ennel a felallasnal. En nagyon jot erzekpalesz77 írta:Igazából én is hasonlóan küldeném ki a csapatot jövőre, csak én megejtenék egy Alves-Cuadrado "cserét" - plusz a középső védőknél is másokat játszatnék. Egyedül annyi a bökkenő szerintem, hogy LE kétlem, hogy kitenné a kezdőből Busit. Ővele meg nem tudom, hogy mennyire tudna ez működni - bár anno ehhez nagyon hasonlót játszottunk már vele sikeresen.Aaron3991 írta:...
Mindenesetre szerintem is hasonló dolgokban gondolkozik LE, nagyon várom már, hogy mindenki a fedélzeten legyen, és végre kiderüljön, hogy Lucho mit is talált ki..
Igazából én is hasonlóan küldeném ki a csapatot jövőre, csak én megejtenék egy Alves-Cuadrado "cserét" - plusz a középső védőknél is másokat játszatnék. Egyedül annyi a bökkenő szerintem, hogy LE kétlem, hogy kitenné a kezdőből Busit. Ővele meg nem tudom, hogy mennyire tudna ez működni - bár anno ehhez nagyon hasonlót játszottunk már vele sikeresen.Aaron3991 írta:...
Annál az oldalnál még a nagyanyám is megbízhatóbb forrás. Annyi hülyeséget lehoznak, hogy az már fájó.czaki10 írta:Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...
3-4-3-ban amúgy tényleg jó lenne Cuadrado - vagy inkább 3-5-2-ben -, de kétlem, hogy átállnánk arra.. 4-3-3-ban meg az első 3-asban lenne igazából posztja - azon belül is szélsőként -, ahol meg elegen vagyunk.StickyFingaz írta:Már hogyne lenne jó üzlet.Ha LE 3-4-3-at akar nyomatni,akkor Cuadrado a tökéletes megoldás.Gomez meg jó cseréje lenne Suáreznek.
Messi kiszorul a középcsatár pozícióból?StickyFingaz írta:Már hogyne lenne jó üzlet.Ha LE 3-4-3-at akar nyomatni,akkor Cuadrado a tökéletes megoldás.Gomez meg jó cseréje lenne Suáreznek.czaki10 írta:Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...
Már hogyne lenne jó üzlet.Ha LE 3-4-3-at akar nyomatni,akkor Cuadrado a tökéletes megoldás.Gomez meg jó cseréje lenne Suáreznek.czaki10 írta:Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...
Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...noname írta:hogy he? honnan szeded?czaki10 írta:Barcelona: 42 millió euró+ Afellay játégjoga Gomez és Juan Cuadrado-ért.WHAT?
Nem tudom, de azt sem értem, hogy ez a srác miért jobb alternatíva, mint mondjuk Bartra?palesz77 írta:De ilyenkor mire gondolhatnak? Mitől lesz más Augusztus végén a helyzet, mint most???Sanama írta:ez egyre jobb
Barcelona are ready to wait until end of August to see if they can sign PSG centre back Marquinhos (20). Loan deal could be an option. [md](Már ha tényleg komoly a hír.)
De ilyenkor mire gondolhatnak? Mitől lesz más Augusztus végén a helyzet, mint most???Sanama írta:ez egyre jobb
Barcelona are ready to wait until end of August to see if they can sign PSG centre back Marquinhos (20). Loan deal could be an option. [md]
Ha valami csoda folytán jön a brazil akkor készülhetünk a Piqué-Mathieu kezdőre ami minden lesz csak nem jó. Talán egy-két éven belül kerülhet előtérbe egy Bartra-Marquinhos kezdő, ha addig mindketten kibírják, hogy nem első számú opciók...palesz77 írta:A 'Sport' szerint Marquinhos még mindig a fő célunk, és szerintük ő is lenne a legfontosabb. Cuadrado csak utána következne, mivel a jobboldalon nem annyira égető a probléma - szerintük -, amúgy 40 millióba fájna elméletileg a kolumbiai.
És Agger tényleg ismét bekerült a képbe elméletileg.
Mostmár nincs mit tenni. Van mez, muszáj leigazolni!culinho írta:A Sport lehozott mást is. A Futball Mania című boltban kapható Hummels 5-ös számú Barca meze. Itt jelent meg James és Suarez meze is még a hivatalos leigazolás előtt.
Hát! Ahogy látom a Futbal Mania boltnak van egy hölgy törzsvásárlója is, aki ugyanabban a pózban van mindkét képenculinho írta:A Sport lehozott mást is. A Futball Mania című boltban kapható Hummels 5-ös számú Barca meze. Itt jelent meg James és Suarez meze is még a hivatalos leigazolás előtt.
Éppen ő az aki abszolút nem kell ide, még ingyen sem.nagyiibarca írta: Sport szerint (legalább is a címlapja szerint) Agger lett az egyik célpont ha nem sikerül megszerezni Marquinhost.
Vélemények? Nem nézek sok POOL meccset ezért nem tudok róla semmit mondani.