Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról nem is beszélve, hogy szerintem azért kellett egy ezer éves védő mert ő fogja átvezetni a Barthra Puyol közti üres korszakot.visca el barca írta:+ ha akartak volna vmi normalis védőt hozni, nem fizettek volna matyiért 20 millát. piquét játszatni kell, bartrát uis tolni fogja LE (akárcsak a többi fiatalt), szóval innentől kezdeve
aki még mindig reménykedik egy hummels/marquinhos akárkiben, az nagyot fog csalódni.
visca el barca írta:én meg továbbra is tartom h minden további hír csak kábítás, ennyi volt. van 3 belső védőnk, azt fogja forgatni, ha meg vmelyik kiesik fél évre majd masch hátra megy.fanbarca írta:Én továbbra is tartom, hogy Marquinhos érkezése lenne a legjobb. Nem olyan magas, így gyorsabb, fürge és jó párost alkothat a lomha magas védőink egyikével. (Piqué, Bartra)
én meg továbbra is tartom h minden további hír csak kábítás, ennyi volt. van 3 belső védőnk, azt fogja forgatni, ha meg vmelyik kiesik fél évre majd masch hátra megy. kupában meg majd toljuk a song-adriano kettőssel...fanbarca írta:Én továbbra is tartom, hogy Marquinhos érkezése lenne a legjobb. Nem olyan magas, így gyorsabb, fürge és jó párost alkothat a lomha magas védőink egyikével. (Piqué, Bartra)
Petr írta:Agger és Vermaelen a saját csapatukba sem férnek be, ne vicceljünk már, hogy ide várjuk őket úgy, hogy Mathieu-nál talán épphogy jobbak. A kezdőben közel sem ilyen emberekben kell gondolkodni. Az ár/érték arány persze pazar, de ez a teljesítmény ha elég a kezdőbekerüléshez akkor attól tartok, hogy pocsék éve lesz a csapatnak. Mathieu helyett elnéztem volna valamelyiket, mert talán olcsóbbak(?) is, de így..
Tartom, hogy a kezdőbe ha nem is pont Hummels (szerintem ő is megoldás), de egy olyan kaliberű játékos kell, és itt a minőség kell, hogy lényeges legyen. A pénz ennyi idő után ne számítson középhátvédre.
ui.: Még mindig nevetséges, hogy ennyi pénzért hozott a vezetés egy centert, és nem hoz egy normális középhátvédet.
Ráfujok és a lába törik és fél évig sérült Aggert? Isten ments! Ha nem vettük volna meg Mathieu-t akkor azt mondom cserének jó lenne, de így Aggert ne! Lovren érkezése jól mutatja, hogy nekik is elegük van abból, hogy mindig sérült vagy formán kívüli.roby122 írta:Aggert simán el lehetne hozni , mivel ott is feleslegessé vált egy védő. Leigazolták Lovrent.
Tavaly is inkább Tourét játszatták , mint Aggert , szerintem Mathieu helyett jobb lett volna , de mellette is simán elférne.
Nem értek veled egyet, mivel Mathieu tuti kezdő lesz ezért nagyon nem ártana az a srác ide. Két fiatal középső védő akik képességeik alapján szerintem egy-két éven belül kiszorítanák a franciát és Mr. Minden Merre Forgok Csak Jó Irányba Nem Shakirát. Én mindkettőjükben nagyon nagy potenciált látok ami a következő 3-4 évben fog kiteljesedni. Ha Mangala nem akkor nálam egyértelműen ő lenne az aki szóba kerülhet. Én nagyon látom benne a jövő Thiago Silváját.roby122 írta: Marquinhos meg fölösleges ide , ha van egy hasonló korú játékosunk , Bartra. Ha meg a jobb oldalra is akarnak játékost venni , akkor meg csak oda vegyenek , nem kellenek ezek a félmegoldások.
Olyan jó védő, hogy nem fér be a Liverpoolba. Egy Skrtel előtte van a sorban, szóval hagyjuk inkább. A padra jó lehetett volna, de oda már vettünk egy embert.mvik írta:üdv. tudjátok mit nem értek, h mi miért nem tudunk olyan üzleteket kötni játékoseladásban mint a Real, most olvasom h Di Mariaért 80 milliót fizetne a PSG, mi meg egy nagyon jó VB-t produkáló Alexist csak 38-ért adtunk el, pedig szerintem semmivel sem jobb játékos Di Maria mint a chilei. egyébként az Aggeres felvetést én is támogatom mert egy nagyon jó védő (bár egy kicsit sérülékeny).
Luis Enrique elsődlegesen középpályásként számol Mascheranoval, védőt csak szükség esetén játszana. [as]roby122 írta:Így Mascheranot végleg lehetne alkalmazni VKP poszton. (remélem LE ott is fogja.)
Rakitic helyett lehetne Busi, illetve en is irtam h a jelenlegi emberekkel szamoltam es preferalnam a cseret is ennel a felallasnal. En nagyon jot erzekpalesz77 írta:Igazából én is hasonlóan küldeném ki a csapatot jövőre, csak én megejtenék egy Alves-Cuadrado "cserét" - plusz a középső védőknél is másokat játszatnék. Egyedül annyi a bökkenő szerintem, hogy LE kétlem, hogy kitenné a kezdőből Busit. Ővele meg nem tudom, hogy mennyire tudna ez működni - bár anno ehhez nagyon hasonlót játszottunk már vele sikeresen.Aaron3991 írta:...
Mindenesetre szerintem is hasonló dolgokban gondolkozik LE, nagyon várom már, hogy mindenki a fedélzeten legyen, és végre kiderüljön, hogy Lucho mit is talált ki..
Igazából én is hasonlóan küldeném ki a csapatot jövőre, csak én megejtenék egy Alves-Cuadrado "cserét" - plusz a középső védőknél is másokat játszatnék. Egyedül annyi a bökkenő szerintem, hogy LE kétlem, hogy kitenné a kezdőből Busit. Ővele meg nem tudom, hogy mennyire tudna ez működni - bár anno ehhez nagyon hasonlót játszottunk már vele sikeresen.Aaron3991 írta:...
Annál az oldalnál még a nagyanyám is megbízhatóbb forrás. Annyi hülyeséget lehoznak, hogy az már fájó.czaki10 írta:Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...
3-4-3-ban amúgy tényleg jó lenne Cuadrado - vagy inkább 3-5-2-ben -, de kétlem, hogy átállnánk arra.. 4-3-3-ban meg az első 3-asban lenne igazából posztja - azon belül is szélsőként -, ahol meg elegen vagyunk.StickyFingaz írta:Már hogyne lenne jó üzlet.Ha LE 3-4-3-at akar nyomatni,akkor Cuadrado a tökéletes megoldás.Gomez meg jó cseréje lenne Suáreznek.
Messi kiszorul a középcsatár pozícióból?StickyFingaz írta:Már hogyne lenne jó üzlet.Ha LE 3-4-3-at akar nyomatni,akkor Cuadrado a tökéletes megoldás.Gomez meg jó cseréje lenne Suáreznek.czaki10 írta:Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...
Már hogyne lenne jó üzlet.Ha LE 3-4-3-at akar nyomatni,akkor Cuadrado a tökéletes megoldás.Gomez meg jó cseréje lenne Suáreznek.czaki10 írta:Facebook Liga BBVA... bár nem tudom mennyire megbízható.. de ha igaz nem vmi jó üzlet...