2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem az tetszik, hogy rögzített helyzeteknél, mikor be kell adni, hiába tömörül vagy 18 ember a tizenhatoson belül, meglátja, hogy kinek a fejére kell ívelni a labdát, és képes is teljesen pontosan kivitelezni. A távolabbi szabikat is rábíznám.palesz77 írta:Akkor sanszos, hogy nem csereként számol vele LE..S.Agüero írta:Ő lesz az első számú szögletrúgónk, a hírek szerint LE így döntött.![]()
Amúgy örülök, a rögzített szituk nagyon mennek neki - mi is szívtunk miatta -, és így, hogy kicsit nőtt az átlagmagasságunk is, nem csodálkoznék, ha pontrúgásokból is veszélyesebbek lennénk..
Akkor sanszos, hogy nem csereként számol vele LE..S.Agüero írta:Ő lesz az első számú szögletrúgónk, a hírek szerint LE így döntött.
Besic.palesz77 írta:Mondj kérlek ilyen játékost..AndrisBarca írta:Akkor valami olcsót veszünk. Aki jól játszik.
Ha eladjuk lesz pénzAlfa írta:Rakiticet Fábregas pótlására vettük meg és nem Xaviéra tehát ha megy Xavi akkor igenis kell neki pótlás vagy a B-ből vagy igazolni kell egy játékost amire nincs jelenleg pénzAndrisBarca írta:Amiért megvettük Ivan-t eladhatnánk Xavit.
Rakiticet Fábregas pótlására vettük meg és nem Xaviéra tehát ha megy Xavi akkor igenis kell neki pótlás vagy a B-ből vagy igazolni kell egy játékost amire nincs jelenleg pénzAndrisBarca írta:Amiért megvettük Ivan-t eladhatnánk Xavit.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."LG írta: Akkor helyzeteket alakítottunk ki, gólokat lőttünk. Mostanra ez a két dolog nagyon leredukálódott, teljesen meddő és unalmas lett a játékunk. Szerintem jogos a fikázás.
Akkor helyzeteket alakítottunk ki, gólokat lőttünk. Mostanra ez a két dolog nagyon leredukálódott, teljesen meddő és unalmas lett a játékunk. Szerintem jogos a fikázás.Bocs de ez a most már fikázzuk a labdatartást, nem egész három éve meg mindenki arra verte a mellét, hogy ez a foci semmi más.
Nekem is ez volt az első reakcióm hogy " Hányszor halottam már ezt!"LG írta:Voltak is azóta mások is, akik tudtak távolról lőni, nálunk mégsem nagyon eresztett el lövéseket senki. Nem nagyon fért bele a parádés labdatartó taktikánkba.bennike123 írta:Végre egy középpályás aki tud távolról lőni Deco óta
Voltak is azóta mások is, akik tudtak távolról lőni, nálunk mégsem nagyon eresztett el lövéseket senki. Nem nagyon fért bele a parádés labdatartó taktikánkba.bennike123 írta:Végre egy középpályás aki tud távolról lőni Deco óta
ZBarca írta:Nekem az tetszik benne, hogy eléggé kreatív, bárkinek oda tudja adni a labdát. Ha Xavi majd távozik, Rakitic lehetne a fő osztogató.
érdekes lesz a 4,5,6 számokat új arcoknál látni, de remélem felnő a feladathoz, és nem omlik össze a nyomás alatt, ami itt valószínűleg lesz a vállán.visca el barca írta:a 4-es számú mezt kapta meg.