2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én örülnék ha mégjobban bekattannapalesz77 írta:Már mindegy, ezt úgyse mosod le magadról..Erxy írta:A sajtótájékoztató elején mondták is amúgy, hogy 81 millió euró volt, csak nem akartalak kijavítani, mert megint rossz hírt hoznék..
Amúgy azt is elmondta Suárez hogy pszichológushoz jár, és megígérte, hogy nem fog többé harapni.Zubi pedig azt mondta, hogy lehetséges leszerveznek majd még pár barátságos meccset, hogy Suárez meccsben legyen.
![]()
Suárez amúgy tavaly is járt egy elég jó pszichológushoz az eltiltása után tudtommal, aztán milyen éve volt.. Csak úgy tűnik, hogy neki folyamatos kezelés kell, mert amint otthagyta, és zúzott Brazilba bekattant megint.![]()
Ez a barátságos meccs dolog pedig nem rossz ötlet, bár van egy tippem mennyire fogják komolyan venni majd azokat a meccseket a többiek - már ha lesznek..
Már mindegy, ezt úgyse mosod le magadról..Erxy írta:A sajtótájékoztató elején mondták is amúgy, hogy 81 millió euró volt, csak nem akartalak kijavítani, mert megint rossz hírt hoznék..
Amúgy azt is elmondta Suárez hogy pszichológushoz jár, és megígérte, hogy nem fog többé harapni.Zubi pedig azt mondta, hogy lehetséges leszerveznek majd még pár barátságos meccset, hogy Suárez meccsben legyen.
A sajtótájékoztató elején mondták is amúgy, hogy 81 millió euró volt, csak nem akartalak kijavítani, mert megint rossz hírt hoznék..palesz77 írta:Épp most néztem meg egy jobb oldalon, és akartam javítani..LM10 írta: A mai valuta szerint 65 millió font az kb 81 millió euróTúl gyors vagy!
A mai valuta szerint 65 millió font az kb 81 millió európalesz77 írta:Az úgy kb. 76 millió euró. Nem azt mondta még Barto anno, hogy nincs közel a 95 millióhoz az összeg, de 80 fölött igazoltuk?MOF írta:Közben épp most zajlik a bemutatása.
Meste (vice president): "Luis Suarez had a release clause at Liverpool of £75M. After negotiations, we in the end paid £65M."Nagyon remélem, hogy most nem volt semmi turpisság, és nem erről fog szólni a január..
Az úgy kb. 76 millió euró. Nem azt mondta még Barto anno, hogy nincs közel a 95 millióhoz az összeg, de 80 fölött igazoltuk?MOF írta:Közben épp most zajlik a bemutatása.
Meste (vice president): "Luis Suarez had a release clause at Liverpool of £75M. After negotiations, we in the end paid £65M."
Ha Rakiticnek ilyen passzai lesznek egy ilyen centerre mint ő és megértik egymást akkor ők ketten nagyobb fegyver leszek mint Neymar és Messi! Csak jöjjön ki mindenre a lépés.visca el barca írta:(egyelőre) nem ilyen drasztikus, de sztem jövőre simán rá fog nőni messi fejére és inkább róla fog szólni minden (jó értelemben persze). aztán lehet semmi nem lesz belőle, de vhogy így érzem.
Egyetértek, ha már elhúztad itt előttünk a mézesmadzagot mondd el mi az!!MR. TROMORT777 írta:Nem vagy egyedül ezzel.visca el barca írta:én titkon reménykedem benne, hogy messze az elmult évek legjobb igazolása lesz. sőt, valamiért másra is érzek esélyt, de inkább megtartom magamnak![]()
Na de ne tartsd magadban, én akarok az első lenni, aki majd gratulál, hogy Te megmondtad évekkel ezelőtt.
Nem vagy egyedül ezzel.visca el barca írta:
én titkon reménykedem benne, hogy messze az elmult évek legjobb igazolása lesz. sőt, valamiért másra is érzek esélyt, de inkább megtartom magamnak
brownieheaven írta:Akkor most a Gamper-kupán pályára léphet?
Egyébként nézem azt a kevéske videóanyagot, ami az edzésekről kikerül, az alapján bíztatónak tűnik a helyzet...mosolyog, poénkodik a társaknál, a labdás gyakorlatoknál pedig meghal érte hogy megszerezhesse a lasztit...ha valakin, rajta nem fog múlni a beilleszkedése.