Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem alkot rosszabbat, csak éppen van egy nagy különbség. Itt nem Jo meg Hulk van mellette a csatársorban, mögötte meg nem Paulinho vagy Willian. Ő olyan a válogatottban, mint itt Messi. Amellett nem tudom miért pont ő van elővéve, mikor a legveszélyesebb játékosunk idén. Igen. Jobban benne van a gól, mint Messiben.visca el barca írta:
legkevésbé sem érdekel h a brazil válogatottban mit alkot
legkevésbé sem érdekel h a brazil válogatottban mit alkotPCsabi írta:Ez jellemző Neymar-ra...visca el barca írta:az én tekintetemben az a klasszis akitől egy csapat nagymértékben függ és teljesen meghatározza a csapat aznapi játékát.
...a brazil válogatottban.
Ez jellemző Neymar-ra...visca el barca írta:az én tekintetemben az a klasszis akitől egy csapat nagymértékben függ és teljesen meghatározza a csapat aznapi játékát.
jó, persze nem a bilbao elleni meccsre gondoltam hanem tavalyra. nekem semmi bajom nincs neymarral (még mielőtt vki megtalál), de a klasszistól még (borzalmasan) messze van. az én tekintetemben az a klasszis akitől egy csapat nagymértékben függ és teljesen meghatározza a csapat aznapi játékát. zselé, messi, iniesta, a liverpooli suarez ésatöbbésatöbbésatöbbi. bár nem érdekel ha soha nem ér el erre a szintre, az nekem bőven elég ha meglövi a szezononkénti 10-15 gólját meg néha ámulatba ejt.Chino írta:Nem kell nagyon sokat keresgetned. Lsd. Bilbao. Benne bőven megvan az a faktor, hogy bármikor villanjon.
Messivel meg nem kell összehasonlítani. Szerintem nem korrekt dolog. Az, hogy mi lett volna, ha fent marad már sosem tudjuk meg. Eddig nagyon jól teljesít, a labda nélküli mozgása is kiváló és folyamatos veszélyforrás is az ellenfélre. Tegnap neki sem jött ki a lépés, sok más társával egyetemben.
Nem kell nagyon sokat keresgetned. Lsd. Bilbao. Benne bőven megvan az a faktor, hogy bármikor villanjon.visca el barca írta: bár lusta vagyok statok után keresgélni, de azért neymar sem döntött el olyan hú de sok meccset amióta itt van...
ő sajnos még messze áll attól a szinttől, mint messi, hogy ha félig lerúgják akkor is fenn kell hagyni mert képes eldönteni a meccset.
Részben egyet értek. Ha valaki már többször egy villanással döntött el meccseket, teszem az Messi, akkor fent lehet hagyni gyengébb teljesítmény mellett is, mert bármikor villanhat.MessiCesc írta:Neymar egy zseni aki, bármikor képes olyat villanni amivel eldönti a meccset. Szerintem sem volt jó döntés a lehozatala.
Máshogy látom. Egyszer-egyszer bárki tud meglepőt húzni, és eldönthet egy meccset, ahogyan Sandro meg is tette. Tavaly Adriano döntött, szóval bárkinek kijöhet a lépés. A zsenik többször csinálják mert jobbak, mert zsenik, de ha valaki csetlik botlik a pályán mint tegnap Neymar nyugodt szívvel le lehet hozni. Változtatni márpedig kellett, nem jött be, na.MessiCesc írta:Én sosem mondtam ilyet.... Véleményem szerint ebben a szituációban a zseniket (Ini, Messi, Neymar) fenn kell tartani, mert hiába játszottak rosszul, 1 villanás és eldöntik a meccset. Ez Sandroban és Munirban nincs meg.
bár lusta vagyok statok után keresgélni, de azért neymar sem döntött el olyan hú de sok meccset amióta itt van...MessiCesc írta:Én sosem mondtam ilyet.... Véleményem szerint ebben a szituációban a zseniket (Ini, Messi, Neymar) fenn kell tartani, mert hiába játszottak rosszul, 1 villanás és eldöntik a meccset. Ez Sandroban és Munirban nincs meg.
Ha lehozzák, akkor az a baj. Ha nem hozzák le még ilyen teljesítmény után sem, akkor meg az a baj, hogy ki ő, hogy nem lehet lehozni.MessiCesc írta:Neymar egy zseni aki, bármikor képes olyat villanni amivel eldönti a meccset. Szerintem sem volt jó döntés a lehozatala.
A B-ben lehet, de ez azért más szint.kanty írta:Szerintem teljesen érthető volt a csere. Azok a fiatalok, azért már a szezonban bizonyítottak, meccset is döntöttek el. Neymarnak pedig nem ment a játék.DavidsNeD írta:Nem értem, miért kell lecserélni ilyen meccsen. Azért benne inkább megvan a villanás lehetősége, mint a fiatalokban.
Szerintem teljesen érthető volt a csere. Azok a fiatalok, azért már a szezonban bizonyítottak, meccset is döntöttek el. Neymarnak pedig nem ment a játék.DavidsNeD írta:Nem értem, miért kell lecserélni ilyen meccsen. Azért benne inkább megvan a villanás lehetősége, mint a fiatalokban.
Óriási.Leon írta:Úgy látszik,hogy még az az az 1 szezon amit Alexis Sánchezzel töltött el is nagy hatással volt rá!
Szerintem ez sokszor arra vezethető vissza, hogy nem elég rutinos, nem elég "profi". Olyan értelemben, hogy fejben nem elég erős. Hatalmas nyomás van rajta, nagyok az elvárások, a Santosban, de még a válogatottban is ő a No., nem kell izgulnia annyira emiatt. Itt ilyen társak mellett, mint Messi vagy Iniesta más a helyzet. Nem elég higgadt még, ami a korát tekintve nem is csoda. Idővel szerintem megtanulja ezt kezelni és redukálódnak ezek a hibák.palesz77 írta: Meg merem kockáztatni, hogy 2-szer ennyi gólja is lehetne..Tényleg sokat hibázik a kapu előtt, ami a Santosos és a Brazil válogatottbeli statjai után nekem kicsit meglepő volt. Persze tudom, hogy gyengébb ellenfelek meg minden, de hát ha már egyszer szemben áll a kapuval, akkor elvileg mindegy lenne szerintem, hogy egy Brazil kis csapatnak lövi a gólt, vagy egy Villarrealnak.. Mert nálunk a legtöbbször ezeket az ajtó-ablak ziccereket rontja el, még azt se lehet mondani, hogy nem kerül helyzetbe, és azért nem termel annyira, mert ez nem igaz.. Remélhetőleg idővel javulni fog ebben, és akkor már tényleg nem lehet panaszunk rá.
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, hogy az idei csapatban mit fog produkálni. Valamiért jót érzek..
Ezeket amúgy hihetetlen mennyire rosszul lövi, az utóbbi 1-2 évből legalább 3 ilyen szitura emlékszem, amikor jött a szélről a laszti kicsit pattogósan, ő meg kihagyta az 5-ösön belülről..shutterisland írta:köbö bármit megcsinál a lasztival, de minden harmadik meccsre jut egy ilyen, vagy hasonló torresezés...
fú te.
Meg merem kockáztatni, hogy 2-szer ennyi gólja is lehetne..shutterisland írta:de alapjáraton sokszor hibázik könnyű, vagyis ilyen szinten megoldandó szituációkban, amit én különösen sajnálok, mert ha csak a kötelezőket berúgdalja, akkor is másfélszer ennyi gólja van.