Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felesleges cselezés?Bob_Marley írta:Amit Neymar képvisel azt nagyon nem szeretem, felesleges cselezés.
Azt hiszem ennél szebb végszót nem is lehetne erre az egészre Írni..Maxi Respectszekelygyula írta:A fociban olyat mondani, hogy megalázza az ellenfelét azzal, hogy kicselezi, az kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy Hamilton megalázza a Rosberget, mert megelőzi (vagy mondhattam volna akárkiket). A foci erről szól, ettől szép, és ezért szeretjük, ha az atletinek ez nem tetszik, akkor ne csinálják, én nem fogom őket megsiratni.
Ha olyat csinált volna, hogy az üres kapu előtt megállítja a labdát, és letérdelve fejeli be (ilyenért láttam már piros lapot is) azt aláírom, hogy sportszerűtlen, de az hogy egyszerre 3 védőt kicselez az nem sportszerűtlenség, hanem zsenialitás.
Na igen, ez annyira felbosszantott, hogy az valami hihetetlen és ami még jobban, hogy a két "sza.ember" ugyan ezt mondja, akik egyébként futballisták voltak. Eszem megállt.Chino írta:A szpíkeren viszont behaltam, mikor azt mondja, Neymarnak ezzel nem kellett volna olajat önteni a tűzre. Ez olyan szinten nonszensz, hogy az már fáj.
Bezzeg amikor Arda a cipőjével akarja megdobni a partjelzőt az semmi.
Az oldavonalnál hármna vették körbe és Ő mivel mást nem tudott tenni, a lábaközött akarta elgurítani, azt hiszem Turannak, a labdát. Ezen kapta fel a janicsár a vizet. Hiába próbált Ney "haverkodni" a török nem igen akarta a békülést. Gondolom utána már Ney is beszólhatott és ebből jött az egész. Komolyan nem értettem ezzel mi a fene baj van. Úgy látszik az ATMA nehezen viseli, ha játszanak ellenük.neobarca írta:Valaki linkelje már be nekem, hogy mit csinált Neymár, amin így kiakadtak Gabi-ék. Eskü nem emlékszem, pedig néztem a meccset.![]()
![]()
Nem tudom, ez mennyire vesztes duma már.kristop írta:Cani (Atletico): "With the way Neymar is playing - doing nutmegs, talking - he will have a problem one day. But if he likes it that way..."
hogy képzeli ezeket a kötényeket, vigye el mellette mint egy rendes férfi
Szerintem nem igaz ez az alázás, csak az Atletico hülyesége, szimplán szeret játszani, Messit is bebőrözte már 1-2-szer, sőt asszem a Brazil-Argentín meccsen is, akkor őt is alázni akarja? Véleményem szerint csak szimplán élvezi a játékot és színessé teszi, ami nekünk nézőknek csak jó. Ronaldinho is oda-vissza cselezte szét az ellenfeleit, de mégis hányan kötöttek bele hogy "rossz szándékkal teszi, lenézi az ellenfeleit és így akarja megalázni mindenki előtt"?Erxy írta:Az volt Neymar bűne, hogy túl sokat cselezgetett, úgy érezték az antifutballisták, hogy megalázza őket. Valamelyikük még nyilatkozta is, hogy Ney játékstílusából még baj lesz..
Mit szolnanak egy Ronaldinhohoz akkor?Erxy írta:Az volt Neymar bűne, hogy túl sokat cselezgetett, úgy érezték az antifutballisták, hogy megalázza őket. Valamelyikük még nyilatkozta is, hogy Ney játékstílusából még baj lesz..
Iróniaaaazolcsy írta:Leon , nem tudom te melyik meccseket nézed , de mostanában Neymar nagyon ott van a szeren