2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na én igazából erre gondoltam, amikor mondtam, hogy nincs háromszögezés manapság. Mert sokan azt várnák, hogy Suárez úgy visszalép, mint Eto'o anno, és részt vesz a statikus háromszögezésekben - remélem jól írombasketking írta:A támadóharmadban az történik, hogy a labda körül akarnak létszámfölényt kialakítani és kombinálni. Ha ott szándékos statikus háromszögjátékot látsz, az a véletlen műve és az aktuális helyzethez való alkalmazkodás. Ott van elől Messi, Alves, Neymar, Alba, Suarez. Oldják meg!
MQuCsabi írta:Barna!
A háromszöghöz: Az addig rendben, hogy nincsenek meg a klasszikus, megszokott háromszögezések. Látom, csak nem értem, hogy ezt mi okozza? Nem hiszem, hogy a betömörülő védelmek miatt maradozott el. VAn erről valami véleményed?
Suarezhez: Most neki kell/kellene lennie a falnak a Messi - Suarez - Messi vagy a Ney - Suarez - Ney háromszögben. Egyébként szerintem egészen jól oldja meg ezt a feladatot, idővel a gólok is jönnek majd, nem kérdés.
Hajlamosak vagyunk azt hinni, ha egy játékos valahol befutott, esetleg már nem 18-20, hanem mondjuk 25-27 éves, akkor már nem alkalmas és nem is kell neki fejlődnie, tanulnia. Ez egyáltalán nincs így. Nem véletlen vannak különböző játékrendszerek, de főleg játékstílusok, filozófiák a különböző országokban. Ezeknek a megszokásához feltétlen szükséges az idő, ami egy ennyi idős játékosnak is a rendelkezésére áll még. Amit Barna is említ, ne molyan dolgokat kell megtanulnia most, hogy hogyan érjen a labdába, csak magát a stílust kell felvennie, a légkört kell megszoknia.
PL védők lassabbak, nehézkesebbek mint a spanyol liga védői. Talán ezért adódik ez a problémája.palesz77 írta:
Amúgy azt írta valaki, hogy látszik, hogy full izomból sprintel, de lassú így is. Ennek igazat adok, én nem emlékszem rá, hogy ennyire lassú lett volna anno, javítsatok ha tévedek, de a Poolos meccsein nem így tűnt.Persze akkor sem volt egy Eto'o, de ennél mozgékonyabb volt azért..
Na ez a kedvencem, játszott eddig 10-en egypár meccset a csapatban és már felejtsük is el, nem való ide. Sokkal jobb játékos ő, mint amit eddig mutat. Szerintem egyszerűen túlmotivált. Mindenképpen bizonyítani akar, ami a magas ára miatt van, és pont ez megy a játéka rovására. Ez meg persze ördögi kör, mert minél inkább nem megy neki, annál inkább görcsöl, és így tovább.barca0000 írta:Egy borzasztó jó támadóról beszélünk ez tény, de sajnos be kell látni hogy a barca nem az ö csapata
ha ez a helyzetek kialakításának vonatkozásában értendő, akkor nagy kapufa, ugyanis baromi jól kerül helyzetbe, nem véletlen, hogy ennyi van neki.se egy jó lukra mozgása nincsen.
Nem mintha nagyon lennének amúgy háromszögezések idén.. Nem is értem ez hogy lett felhozva ellene, amikor még kényszerítőzések is ritkán vannak - általában Messi-Alves vagy Messi-Neymar között szoktak lenni -, nemhogy a Pep érához hasonló háromszögelések.Chino írta:Lehet, hogy még nem érzi annyira ezeket a háromszögeléseket,
Egy rész maximálisan igazad van h csak a görcsöléssel van baj de sztem a Man.City ellen Bl meccsen már kiengedhetne...nem lenne rossz.Az AtMa elleni 3:1 sztem az egyik legjobb meccse volt itt.Legalább olyat kéne ott is már játszania és utánna is.hank1ee írta: A görcsölést kéne levetkőznie, aztán minden jó lenne. Én továbbra is maximálisan bízok benne.
erről beszélek. meg a helyzetkihasználásról. vmelyikben javulnia kellene, mert az hogy leköt 4 védőt... ennyi egy 80 milliós top 5-ös csatártól?Bob_Marley írta:se háromszögekbe nem lehet bevenni se helycserébe se egy jó lukra mozgása nincsen.
a szurkoló már csak ilyenBob_Marley írta:Azért pár hsz-t érdemes lesz elmenteni ha majd más játékosokról van szó.Elég durva megkülönböztetés van xy és yz játékosok között.....