Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nekem ez teljesen bejön.visca el barca írta:erről van szó?
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/ ... 34x429.jpg" target="_blank
vízszintes csíkozást leszámítva teljesen jó.
nekem ez az a semmilyen kategoria.S.Agüero írta:Én Messi egy régebbi cipőjével ajándékozom meg magam jövőhéten névnapom alkalmából.
Ez sem tetszik?
http://www.sportshoes.hu/pictures/image ... 8752_1.jpg" target="_blank
Nem csak én leszek Messi-cipős. Ez nagyon jól néz ki.S.Agüero írta:Én Messi egy régebbi cipőjével ajándékozom meg magam jövőhéten névnapom alkalmából.
Ez sem tetszik?
http://www.sportshoes.hu/pictures/image ... 8752_1.jpg" target="_blank
De ez nem vízszintes. Bár mihez viszonyítva...visca el barca írta:erről van szó?
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/ ... 34x429.jpg" target="_blank
vízszintes csíkozást leszámítva teljesen jó.
igen. Erre gondoltam. Iszonyatosan bejon, vegre nem az a semmitmondo szinkombinaciok vannak a cipon hanem helyszinek. Legalabbis sztem, valami hidat lattam rajta. Mindenesetre nagyon bejon, remelem full bőrből lesz. Akkor veszek egyet.MQuCsabi írta: Ez valóban durva. Arra gondoltál, hogy Messi új cipője tetszik neked?
Én is csoda nélkül maradtam.palesz77 írta: Amúgy csak nekem nem nyitja már meg a képet? Lemaradtam egy csodáról úgy látszik..
Biztos nem szándékosan írta így..MQuCsabi írta:Ez valóban durva. Arra gondoltál, hogy Messi új cipője tetszik neked?messdeco írta:Messi új cipőlye. Tecik.
nagyon durvamessideco írta:Messi új cipőlye. Tecik.
Adidassz PLS!!! Ez mi?!messideco írta:Messi új cipőlye. Tecik.
Teljesen egyetértek veled.Bob_Marley írta:Összeakarjátok hasonlítani a töltött káposztát a somlóival, bátor. Mindkét sport más fizikai igénybevételt követel meg, NBA-ben valóban sokat rátesz az utazás is, de a focisták sem cukorból vannak. Egy-egy meccs szintén nagyon fárasztó és más futás dinamika kell hozzá. Nem lehet a kettőt összehasonlítani, az a szezononként 60-70 meccs is rohadt sok. Minden egyes extra pihenő jól jön. Messi úgy döntött tréningezik, gondolom nem fizikai edzése volt, hanem mint írta valaki lejjebb szabadrúgást stb-t gyakorolhatott. Esetleg valamije fájt mostanában és kicsit rádolgozott egy fizikoterapeuta segítségével.
valószínűleg az összes ilyen sportág körülbelül azonos szinten fárasztja ki az embert, csak más módon. a kosarasok több meccset játszanak, nagyobb intenzitással, de kevesebbet futnak, kisebb pályán és nincsenek is annyit fent, ülhetnek, pihenhetnek egy alapból rövidebb mérkőzés közben. és még biztos sok szempont van pro és kontra is.Zolee23 írta:pl. most legutóbb a levante ellen volt egy jelenet, hogy eladta valaki a labdát. messi mit csinál? sétálgat vissza. na most a kosárlabdában ilyen nem létezik.
lehet hogy titokban CR.-el 1v1-ezik, mert határozottan fejlődik Ronci, tegnap már bemutatott valami cselhez hasonlót Marcelo gólja előtt, ami miatt most hozsannáznak egyes médiumok.MQuCsabi írta:Messi pedig ,mint írták, nyilván a játék imádata miatt rúgdosott kicsit kapura, 1v1 ezett valakivel,;)
hat senki nem mondta h nem tudja kezelni, csak azt h rohadt faraszto lehet. Te sem ugy oldod meg a munkadat ha vmi nehezsegbe utkozol, h feladod hanem megoldod es kesz, vagyis kezeled a problemakat. De attol meg elfaradsz ebben, agyilag, ami a testedre is kihat. messi is tudja kezelni, de el tud faradni benne, ebben biztos vagyok.Zolee23 írta: ez meg hogy a média, felhajtás, etc. a világ legjobb játékosától, aki dollár tízmilliókat keres elvárható hogy ezeket tudja kezelni. és azért néhány éve már benne vannak, megszokhatták.
Na látod. Ő is átáll majd arra, ledobja a 10-est és játszhat az amerikai másodosztály döntőjében, vagy holnorbi update pizza volt. megkérdezték az öreg ronaldot, ő azt mondta, az még rendben van.
kicsit elkanyarodtunk a témától, de nem mintha ezen a fórumon tudományos akadémia szintű eszmecserék lennének, szóval bőven elfér.hank1ee írta:
norbi update pizza volt. megkérdezték az öreg ronaldot, ő azt mondta, az még rendben van.MQuCsabi írta: A meccs utáni pizzáról meg csak annyit, hogy simán lehet, hogy a Katus féle pizzát rendelték neki a fortétól
itt arrol van szo h heti szinten ketszer lepnek fel 60-70ezer ember elott, plusz a mediafelhajtás, stb... Ez a megterhelo, plusz a reklamok, egyeb helyek ahol meg kell jelenni. En elhiszem h ebben elfaradnak. Nem a heti 10 edzes es a ket meccs a faraszto, hanem az ezzel jaro felhajtas. Erzelmileg, agyilag es fizikailag is megterhelo. A kiraly haverjaidnak biztos nincs ilyen media altal generalt felhajtas, szal nincs elvaras a vallukon. Szal fogalmunk sincs rola h milyen faradtak. De en elhiszem h ez lefarasztja, de ha van ereje messinek edzeni pluszt, akkor csinalja.Szakacs írta: Max 90 másodperc na de viccet félretéve amiket leírt Zolee23 azzal tökéletesen egyetértek...Nem 1 olyan embert ismerek aki fizikai munkát végez napi 8-10 órában és heti 3x elmegy focizni haverokkal nem egy gyenge színvonalon...Igazából arra akartam kilyukadni, hogy előre megírt étrend mellet, napi 3 óra edzéssel azért már ne panaszkodjon arra, hogy mennyire ki van fáradva, főleg 20 milliós fizetés mellet, de nem csak róla van szó, hanem bármely élsportolóról. Persze nem mindenki panaszkodik, de akkor is...Mentálisan meg akkor igazán megterhelő az egész hogyha nincs megfelelő kondicióban.(szerintem)
Peace, jóéjt.