2015.07.08. 10:14:58
én megnéztem az Argentínok összes meccset(is) és már az első után azt láttam, hogy valami nem stimmel.....most is azt mondanám, de nem kell, az eredmény önmagáért beszél. de azért ez az eredmény is megér egy mondatot: egy eldöntetlen meccsen csak egy kényszerű, szerencsejátékban maradtak alul! azért ennyit talán megérdemel a dolog.
Messi: én jószerével miatta és a többi barcás miatt néztem őket és ezért nagyon sajnálom is a srácokat, viszont az a megjegyzés, miszerint nem csapatkapitánynak való és hogy leszegett fejjel sétálgat a pályán - sajnos - nem minden alap nélküli.
a meccs után is megírtam: csak sejtésem van miért de egyszerűen nem volt képes mindent bele adni, és azt is, hogy láttunk már hasonló blokkos viselkedést sajna Barca meccseken is. ezek az általam tapasztalt tények. mi a mentsége? - rengeteg. az első, hogy itt nem titkoltan, sőt módszeresen arra bazíroztak , hogy Messit ha labdához jut felrúgni!! ha egynek nem megy ketten, hárman. én gyanítom, hogy ezt egyszerűen meg lehet érezni a meccsen sőt ! meccseken és erre a srácnak sajnos az a beidegzett reakciója, hogy le áll, kivár, passzolgat, de nem megy nekik! v.színű egyébként , hogy ez a jól felfogott érdeke, hiszen itt már a testi épségéről van szó. az még azért a chileiek mentségére hozzátenném, hogy az a csapat tele van közel azonos súlypontú , alacsony és bivalyerős ( gyors, kemény , fordulékony) játékosokkal ahol egy az egyben is igencsak sanszos a félszívvel, meggyőződés és főleg lassú cselezgetés eredménye!
ami pedig a csapatkapitányságot illeti, szerintem Messi alkatilag, mentalitásában, egyszerűen nem való erre a pozícióra. (csakúgy mint ahogy némileg más okokból Neymar sem!)
még annyit, hogy ha engem ennyit piszkálnának én is beintenék!
persze nem eszi azért ezt ilyen forrón....