Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én is ezért írtam, hogy a gondolkodással Barto részéről nincsen gond, én is egyetértek pl az elszakadás gondolatával, mert joguk van ennek a kiharcolása, de mint írtam ennek megvannak a megfelelő fórumai és az nem a focipálya. És ha nem is 3 év kizárás, de anyagi hátrányai is lehet, plusz hogyan várjuk el, hogy pl Arda ügyben vagy más ügyben lépjenek mikor mi még pluszban renitensen viselkedünk. És csodálkozás megy, hogy Január 4-ig nem akarnak dolgozni, hogy árgus szemekkel figyelik az átigazolásokat stb. Hangsúlyozom, nem kell egyetérteni akár az Uefa akár a Fifa döntéseivel, de még inkább olajat tenni a tűzre és totál szembe menni velük echte baromság. Konkrétan most olyan mintha direkt kiakarnánk magunkat dobatni az Uefa-ból. És majd ha teszem azt nem lenne BL pénz, nem lenne Klub VB pénz nem lenne anyám kínja dolog akkor meg pislákolnánk hogy annyira mégsem rossz az Uefa....visca el barca írta:kérdés, hogy menyire lesz majd szerencsés, ha mondjuk sokadik felszólítás ellenére is csináljuk a fesztivált, aztán 3 évre kizárnak a bl-ből.Messias2 írta:Szerencsére Barto nem úgy gondolkodik, mint Ti.
az uefa/fia innentől kezdve úgysem fog engedni, ezért minden ilyen lengessünk 2000000 katalán zászlót a meccs közbennel csak magunk alatt vágjuk a fát.
Az kb. ugyanakkora veszteség lenne az UEFA számára is. Amúgy is már eléggé feszült a helyzet a nagy csapatok és az UEFA között. Nem fogják ezt ilyen döntéssel tetézni.visca el barca írta: kérdés, hogy menyire lesz majd szerencsés, ha mondjuk sokadik felszólítás ellenére is csináljuk a fesztivált, aztán 3 évre kizárnak a bl-ből.
kérdés, hogy menyire lesz majd szerencsés, ha mondjuk sokadik felszólítás ellenére is csináljuk a fesztivált, aztán 3 évre kizárnak a bl-ből.Messias2 írta:Szerencsére Barto nem úgy gondolkodik, mint Ti.
Szerintem meg politikai üzenet és politikai üzenet között is van különbség. De ez már nagyon off.Bob_Marley írta: Mindkettő politikai üzenetnek minősül, innentől kezdve "mindegy" hogy Isis zászló vagy katalán zászló vagy teszem azt szivárvány zászló.
De szerintem meg külön kell választani. Egy katalán zászló nem azt hirdeti, hogy el akarunk szakadni, hanem egy Spanyolországon belüli nép szimbóluma. Offtopic leszek, de a névszavazás is nagyjából azt mutatta, hogy a többség nem akar elszakadni, de attól még Ő katalán és szerintem ennek a hangadásának a tiltása nem megengedett, akár foci pálya, akár az utca, akármi. Egy zászló vagy egy jel mögé nem a poltikiát kell mögé társítani. Ha politikai jelképekről lenne szó akkor egyértelmű. De szerintem itt a gond, hogy alapból párt szimbólumnak van beállítva egy nép zászlaja.Bob_Marley írta:Abszolút hiszek az egyenlőségben sőt!!!! De az Uefa által és más országok által sem elismert különálló ország Katalónia és annak hirdetése, hogy elakarnak szakadni Spanyolországtól egy nagyon nemes ügynek tartom, de nem a focipálya ennek a politikai üzenetnek a színtere. Magyar zászló megint más, hiszen különálló ország. A mes que un club kifejezésben benne van ennek a belső indíttatása és egy szép üzenet, ami egy burkolt politikai üzenet már és ezt el is fogadják, a zászló kihordást kevésbé. Nekem nem sérti az identitásomat vagy politikai hovatartozásomat, de másnak sértheti. És ezzel az erővel egy Isis zászlót is kilehetne tenni, s nehogy nekem leírja valaki, hogy ez jó az meg rossz, az Uefanak meg másnak sem az a dolga, hogy ítélkezzen hogy mi a jó és rossz. Mindkettő olyan, amit meghatároztak hogy nem engednek focipályákon.
Hangsúlyozom, hogy az elvek mellett maximálisan egyetértek, de az Uefa elmondta hogy ezt nem lehet, s abban igazuk van, hogy ezt nem itt kell hirdetni. Megbüntettek már, mit várunk mi fog történni?
Direkt odaírtam áldjon meg a jó Isten, hogy nem a kettő közvetlen van összehasonlítva. Mindkettő politikai üzenetnek minősül, innentől kezdve "mindegy" hogy Isis zászló vagy katalán zászló vagy teszem azt szivárvány zászló.Messias2 írta:Én úgy tudom, h a katalán zászló nevében nem gyilkolnak ártatlan embereket, de javítsatok ki, ha nem így van.Bob_Marley írta: És ezzel az erővel egy Isis zászlót is kilehetne tenni
Én úgy tudom, h a katalán zászló nevében nem gyilkolnak ártatlan embereket, de javítsatok ki, ha nem így van.Bob_Marley írta: És ezzel az erővel egy Isis zászlót is kilehetne tenni
mert tiltott, azért. az, hogy most ez jogos-e, baromság-e, vagy bármi az már más tészta.MR. TROMORT777 írta: Ha én magyarként kimehetek magyar zászlóval szurkolni egy meccsre, akkor egy katalán miért nem vihetné ki a katalán zászlaját? Egy demokratikus Európában igenis harcolni kell az egyenlőségért.
Ha én magyarként kimehetek magyar zászlóval szurkolni egy meccsre, akkor egy katalán miért nem vihetné ki a katalán zászlaját? Egy demokratikus Európában igenis harcolni kell az egyenlőségért. Ezek nem politikai molinok, vagy egyéb párthoz köthető dolgok, hanem egy nép szimbólumai. Hol jön az UEFA ahhoz, hogy határvonalat húzzon, hogy Te kiviheted azt, Ti amazt meg nem. Igenis ki kell állni és ez most nem az x ezer eurós büntetésről szól. Régen rossz ha már az egyenlőségért harcolni kell, de ha ilyen helyzetbe kényszerítik a klubbot, a szurkolókat akkor muszáj valahol szembe menni.Bob_Marley írta:Kőkeményen ráálltak a politikai üzenetekre és azok tiltására ezt el kell fogadni és megvan mindennek a helye ahol lehet az álláspontokat képviselni.
Azóta a Barcelona, kb 1-2 hete kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, miszerint 3-madik felszólításra sem kapott egyértelmű választ, ezért még egyszer megprobálnak valamit(nem emlékszem pontosan hogy van írva), majd ha ez sem hoz eredményt akkor mennek a CAS-hoz.palesz77 írta:Most minden rosszindulat nélkül, de az Arda ügyben mi különlegeset tettünk? Benyújtottunk egy kérelmet 1 hónapja, amire 10 nap után jönnie kellett volna válasznak, azóta sincs előrelépés. Ezzel nem Bartot bántom, csak nem tudom, hogy ez mitől olyan nagy pozitívum, amit a török ügyében csinál(t)unk.MessiNeymarSuarez írta:Féltem hogy az Arda ügy, és a katalán zászlós büntetésnél megfutamodik és ráhagyja az UEFA-FIFA-ra a dolgot, de most pozitívan csalódtam, csak így tovább Bartomeu!
Most minden rosszindulat nélkül, de az Arda ügyben mi különlegeset tettünk? Benyújtottunk egy kérelmet 1 hónapja, amire 10 nap után jönnie kellett volna válasznak, azóta sincs előrelépés. Ezzel nem Bartot bántom, csak nem tudom, hogy ez mitől olyan nagy pozitívum, amit a török ügyében csinál(t)unk.MessiNeymarSuarez írta:Féltem hogy az Arda ügy, és a katalán zászlós büntetésnél megfutamodik és ráhagyja az UEFA-FIFA-ra a dolgot, de most pozitívan csalódtam, csak így tovább Bartomeu!
Soha se tartozott a kedvenceim közé Barto bácsi , de az utóbbi időben elég ( legalábbis számomra) szimpatikus intézkedéseket hoz .MR. TROMORT777 írta:Nem tudtam hová tegyem, de Ő nyilatkozott, hogy szembe fog menni az UEFA büntetése ellen így ide teszem.
http://www.marca.com/en/2015/10/29/en/f ... 55334.html
A lényeg, hogy a Bate elleni meccsen szét lesz osztva 20 000 katalán zászló és lesz két molino (Respect for Catalan symbols' , 'Freedom of expression') is kihelyezve a stadionban a BL döntős és a Leverkusen meccs elleni büntetés miatt. Máshol olvastam, hogy az UEFA-nal fellebbez ahogy a CAS-nal is és ha kell a Strasbourg-i ember jogi bíróságnál is.
Örülök, hogy végre ki áll a klub a nézetei mögött és nem érdekel ha emiatt az UEFA-val romlik a viszony. Korrupt bagázs az egész és ami sok az sok.
így van. sőt, akkor a viusszavágót is automatikusan nekünk adták volna 3-0-val, + a bajnokságot +3 ponttal kezdjükErxy írta:Látjátok, ha Bartomeu helyett Laportát választják meg, akkor ma nyertünk volna.