Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Most inkább az Arsenalt tippelik - egy év pihenővel. Ez szerintem nem életszerű. Egy ilyen szerződésért az Arsenalnak túl sokat kéne fizetnie és ráadásul Wenger beteg kacsává válna. Úgyhogy vagy most, vagy egyáltalán nem. Akkor marad a City.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2456175
Úgy néz ki akkor eldőlt.
Guardiola City
Ancelotti Bayern
Ez egyértelmű. Ott kicsit el lettek kapatva a BM fanok, azt hitték, hogy onnantól a BL alanyi jogon jár...pedig az volt a kivételes,hogy akkor megnyerték, nem az,hogy utána nem, meg előtte sem 12 (?) évig.Res írta: Szerintem ha 2013-ban nem nyer meg mindent a Bayern egészen másként ítélné meg mindenki Pep teljesítményét, ami szerintem egészen elképesztő és sok hasonló kaliberű edző kiegyezne vele...
Eddig két év két bajnokság, egy német kupa és egy német szuperkupa. + Kétszer a BL legjobb négy között asszem. S akkor az idei szezonról még nem is beszéltünk, ki tudja mi lesz a vége... A bajnokság nagyon valószínű, de a BL győzelem is reális lehet.Vakmacska írta:Pep a Bayernnél nem tudott csodát tenni.
A bajnokságok meg a kupák nem voltak nehezek. De a BL csak nem jött össze neki.
TripleH írta: De mint említettem én legszívesebben a PSG-nél látnám, mert a 4 opció közül ott van meg az a játékos állomány amin nagyon kis finomhangolással óriási eredményt érhetne el.
Lehetne új twitter trend a #PepForParis.
Hát ugye a 2 oldala az érmének, MU egy nagy klub nagy szurkolótáborral, filozófiával, saját identitással ám viszonylag közepes játékosokkal.palesz77 írta: Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..
Ezzel igy belegondolva tok egyetertek, nagyon passzolna oda. Ennek ellenere szerintem is Manchesterben fog kikotni, kerdes csak az, hogy melyik felen..TripleH írta:Én mondok egy ereknekséget az eddigiekhez képest, mégpedig a PSG-t. azzal a játékosálománnyal tudná a legjobban játszatni a taktikáját.
Hagyjad..hank1ee írta:Akkor Xavi, Iniesta, Puyol, Busquets, Piqué és a többiek mit kerestek/keresnek ott?Samper írta:Nem lesz pihi és katalán létére sohase lesz spanyol kapitány.
Nem mellékesen Guardiola is spanyol válogatott volt...
Akkor Xavi, Iniesta, Puyol, Busquets, Piqué és a többiek mit kerestek/keresnek ott?Samper írta:Nem lesz pihi és katalán létére sohase lesz spanyol kapitány.
Nem lesz pihi és katalán létére sohase lesz spanyol kapitány.Nero. írta:Szerinten egy év pihi megint, aztán spanyol válogatott.Samper írta:Most szinte mindenki arra tippel, hogy a ManCitynél folytatja a régi Barca haverokkal. Ha nem, akkor megint jól titkolózott. Most annyi pénzt kér, amennyit nem szégyell, mert az edző - riválisai egymás után égnek le.
Szerinten egy év pihi megint, aztán spanyol válogatott.Samper írta:Most szinte mindenki arra tippel, hogy a ManCitynél folytatja a régi Barca haverokkal. Ha nem, akkor megint jól titkolózott. Most annyi pénzt kér, amennyit nem szégyell, mert az edző - riválisai egymás után égnek le.
Ilyet nyilatkozott a Bayern-nél?Samper írta:Pep a rajt előtt nagyon bekeményített a Bayernnél: mindenkinek azt kell csinálnia, amit ő mond - ez alól csak Messi lehet a kivétel. Vagy hallgatnak rá, vagy ha nem, erre hivatkozva nem fog hosszabbítani. De legalább tudja, hogy mi szerint válassza meg következő csapatát, ha tovább áll.
szerintem a chelseat nyugodtan ki lehet venni a felsorolásból, utána le is írtad, hogy miért. mourinho ott félisten, ha néha elhoz egy bajnokságot, vagy egy fa kupát, akkor élete végéig ott maradhat. az előtte említett három klubnál viszont, ha nem jön a bl, akkor előbb - utóbb repülni fog az edző, mindegy hogy előtte mit csinált, vagy hogy milyen szépen és szimpatikusan játszik a csapat.Igen jelenleg négy klubb van amivel szemben elvárás a BL győzelem a rea, a Barca a Bayern és a Chelsea. Igazából a három klubnál egyedül LE széke nem repülne el 100% biztonsággal.
LG írta:Ez nem csak a Bayernnél van. A Barca, Real is kb. ugyanez a kategória, annyi különbséggel, hogy a spanyol bajnokság erősebb, ezért jobban megbecsülik a bajnoki címet, ugyanakkor ha belefutnak egy nagy verésbe a BL-ben, meginog az edző alatt a pad, de legalább a szurkolók jelentős része el kezdi a fejét követelni. Capellonak sem volt elég a bajnoki cím, hogy maradhasson, igaz, nála nem egy nagy BL kudarc (bár részben az is, hisz a nyolcaddöntőből illett volna továbbmenni), hanem a defenzív és kevésbé látványos játék volt a fő ok. Tito nem lett elküldve, de a sok szurkoló ellenne fordult, hiába volt a bajnoki pontrekord, a Bayern elleni zakót sokan nem bocsájtották meg.Feast4 írta:...
Jelenleg ez a három legnagyobb klub, és ezeknél a szurkolóktól és többnyire a vezetőségtől is elvárás a jó bajnoki és BL szereplés, na meg a jó játék is. Bizony nem könnyű ilyen helyed edzősködni, Pep ezt már jól tudhatja.
Én szurkolok neki, hogy ebben az évben legyen meg az áttörés neki. Azt nem mondom, hogy nyerje meg a BL-t, mert nyilván a Barcának szurkolok, de jusson el a döntőbe, és ott egy jó meccsen maradjon alul ellenünk.
Ez nem csak a Bayernnél van. A Barca, Real is kb. ugyanez a kategória, annyi különbséggel, hogy a spanyol bajnokság erősebb, ezért jobban megbecsülik a bajnoki címet, ugyanakkor ha belefutnak egy nagy verésbe a BL-ben, meginog az edző alatt a pad, de legalább a szurkolók jelentős része el kezdi a fejét követelni. Capellonak sem volt elég a bajnoki cím, hogy maradhasson, igaz, nála nem egy nagy BL kudarc (bár részben az is, hisz a nyolcaddöntőből illett volna továbbmenni), hanem a defenzív és kevésbé látványos játék volt a fő ok. Tito nem lett elküldve, de a sok szurkoló ellenne fordult, hiába volt a bajnoki pontrekord, a Bayern elleni zakót sokan nem bocsájtották meg.Feast4 írta:...
Kovbal88 írta:Miért is? Látványosan játszanak, sok gólt lőnek kevesett kapnak, Pep filozófiája egyedüli. Nem csinál ő ott se, olyan rossz dolgokat. BL-t minden évben egy csapat nyerhet. Tudomásul kell venni! Top4 be ott vannak... bővel elégTudta nem tudta, igazából teljesen mindegy. Kicserélte a BL győztes Bayernt megváltoztatta a játékát és nem lett csak bajnok. Ha az éven nem hozza el a BL címet akkor repül. Ez van sajna.
Miért is? Látványosan játszanak, sok gólt lőnek kevesett kapnak, Pep filozófiája egyedüli. Nem csinál ő ott se, olyan rossz dolgokat. BL-t minden évben egy csapat nyerhet. Tudomásul kell venni! Top4 be ott vannak... bővel elégTudta nem tudta, igazából teljesen mindegy. Kicserélte a BL győztes Bayernt megváltoztatta a játékát és nem lett csak bajnok. Ha az éven nem hozza el a BL címet akkor repül. Ez van sajna.