Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.10. 23:48:27

A legtöbb forrás szerint Messi sérülten játszott, és újabb kihagyás vár rá. Könnyen lehet, hogy az első elődöntőig nem fogjuk látni. Adriano viszont nem sérült meg, csupán masszívan begörcsölt. -forrás: Tot El Camp (fb)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.10. 23:45:55

Messi hitet adott a csapatnak a jelenlétével. Nagyon hiányzott, de szerencsére sikerült segiteni. Most pedig csak pihenjen:)
Visca Leo, Visca Barca!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.10. 15:38:58

Szerintem Messi nélkül is jó esélyünk van továbbjutni, így semmiképp sincs értelme erőltetni. Vele természetesen biztosabb a győzelem, azonban könnyen rásérülhet erre. Azért ez mégis izomprobléma, nem egy sima rúgás. Ebben nagy a kockázat. De tegyük fel játszik, továbbmegyünk de kidől 3 hétre. Aztán megkapjuk a Bayernt vagy a Realt és mehetünk Messi nélkül. Lehet, hogy nélküle kiesünk, de ebben jóval kevesebb a rizikó, min thogy hosszabb időre elveszítsük. Rá inkább az elődöntőben vagy az esetleges döntőben van szükségünk.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 09:12:11

MQuC írta:Ha 100% osnak mondják az orvosok, akkor is csak a padon kezdetném. Tudom, hogy ez mindennek ellene megy, ami szent és sérthetetlen, na de ez van :lol: Ez az érzésem. Így döntenék
De ha 100%-os, akkor ennek mi értelme van? :)
Mert amúgy minden "utolsó" csapat ellen játszik. Szerintem ha netán BL döntősök leszünk, a bajnokság meg rég eldőlt, akkor is játszani fog. Én sem értem, miért nem lehet pihentetni, de ezt nem ma kéne megtenni.

Hozzáteszem, szerintem nélküle is megverjük a P$G-t, ebben biztos vagyok, vagy soha többet ne menjek Real meccsre. :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.10. 09:00:58

Ha 100% osnak mondják az orvosok, akkor is csak a padon kezdetném. Tudom, hogy ez mindennek ellene megy, ami szent és sérthetetlen, na de ez van :lol: Ez az érzésem. Így döntenék
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.09. 21:43:49

sopisz írta:Valaki megtudja mondani melyik ágból ki-kivel fog játszani?
Nincsenek már ágak.Mostantól sorsolják a nyolcad/negyeddöntőket is.
Amúgy ennek mi köze Messihez?
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.09. 20:38:46

A mai nap részben már a csapattal edzett, ám Roura szerint mindenképp meg kell várni a holnapot, hogy hogyan érzi magát Messi és az orvosok mit mondanak. (sport.es)
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.04.09. 20:30:04

Rinku írta:Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...

Szükség van Messire, még így is. Próbálnék úgy hozzáállni, hogy majd megoldják a többiek - más támadók -, de nem fogják, mert nullák és nem bírnak felnőni a feladathoz. A Milan elleni visszavágón is Messi vitte a hátán a csapatot, ha ő nem lett volna, tovább sem jutunk. Úgyhogy Leo bácsi segítsége most is kell, ez a jelenlegi támadóink szégyene, hogy egy sérült játékost kell visszarimánkodnom, mert rossz nézni a többit. És nem azért van az, hogy Messi nélkül nem csapat a csapat, ha nem játszik, mert ő Leo Messi, és nézzünk már oda, hogy egy 4x aranylabdás nem tagja a kezdőnek, hanem azért, mert egy darab ziccert is alig képesek valahogy begyötörni ezek a milliomos semmirekellők... Valaki linkelt egy videót tegnapelőtt azt hiszem, nézzétek vissza, hogy Messi passzaiból hányat lőttek be... Segítek, egyet sem. Ha helyzetben vannak, akkor sem képesek élni vele, Sanchez, Fabregas, Pedro, mind rossz helyen vannak és borzasztó unalmas már nézni a kis kálváriájukat. Remélem alaposan gatyába szedik a keretet nyáron, Messin kívül NINCS támadó a csapatban, talán Villa még sorolható ide, de hát, ő sem az igazi, sajnos, bár még mindig mérföldekkel jár a kollégák előtt. És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...
Kemény vagy Rinku ezt már megszoktuk, de akkor világosíts már fel minket hogy ki lenne az aki minőségi "javulást" tudna hozni a támadójátékba? Mert Alexis egy szerencsétlen, Pedro nulla, Deulofeu meg egy 19 éves taknyos bohóc, Villa meg nem az igazi.
OK, kit vegyünk meg? Tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.09. 20:01:05

Csak akkor állítanám be Messit, ha tényleg nagy a gáz, azt nem tartom jó ötletnek, hogy nem 100%-os állapotban a kezdőbe jelölje Tito, aztán rásérüljön esetleg, ez esetben annyi lenne a szezonunknak, az biztos.

Egy kis Leo-show a közelmúltból:
Lionel Messi vs Atletico Madrid HD 720p (26/02/2012)
http://www.youtube.com/watch?v=5TzSeu5Hz38

Lionel Messi vs Granada HD 720p (20/03/2012)
http://www.youtube.com/watch?v=WHH7ZQ5YhNk
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.04.09. 19:30:18

Jó ötlet csak a kispadon kezdetni Leót. A legutóbbi meccsen Cesc elkapta a fonalat, egy kiscsapat ellen lehet igazán önbizalmat nyerni és ez igaz Alexisre is, aki szintén esélyes arra, hogy kezdjen a PSG ellen. Fábregasnak biztos lenne lehetősége, más kérdés, hogy egy Thiago Silva mennyire engedné ficánkolni, mint ahogy Nunesék tették szombaton. Nehéz lesz, de ha tényleg nem kedvező számunkra az eredmény, csak akkor kockáztassuk Messi játékát, egyébként tényleg azt kell mondani, hogy az egészség mindennél fontosabb.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.04.09. 19:14:52

Rinku írta:......
Egy élmény volt olvasni a hozzászólásodat. Ettől többet ehhez nem fűznék hozzá. =D> ](*,)

Ami meg Messi sérülését illeti: nem tudom milyen stádiumban van az érintett terület, de gondolom alaposan átnézik majd a dokik a meccs előtt.

Ha nem 100%-os az állapota, már pedig úgy hiszem, hogy nem az, akkor "koptassa" csak a padot. Nem hiányzik, hogy esetleg valami komolyabb, krónikus dolog legyen belőle a türelmetlenség miatt.

Én azt sem tartom jó ötletnek, hogy 'ha ég a ház' akkor küldjük be. Mi a garancia, hogy az Ő beküldésével a mi irányunkba dől el a mérleg nyelve? (főleg úgy, hogy nem is tudja tudása legjavát nyújtani)

Egyszerű a történet, kell lőni 2-3 gólt, kapni max. 1-et, és akkor nem kell gondolkodni, hogy beálljon e a Bolha.

(Egyébként meg majd az ebben kompetens orvosok, az edző, és maga a játékos fogja eldönteni, hogy mi legyen. Erre pedig várhatunk szerdáig, az addig leírtak úgyis csak spekulációk.)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.09. 18:15:54

az alapból tényleg rosszul hangzik, hogy lehet rásérülne a mostani sérülésére, de ahogy messit ismerem ez nem érdekelné. most tényleg, ha kiesnénk, akkor nem tök mindegy, hogy lesérül-e a szezon végére a kockáztatás miatt vagy nem? több fontos meccsünk nem lenne már. tuti inkább kockáztatni fogunk, mert ha még tito nem is rakná be mondjuk hátrányban (mert félti), akkor messi inkább beöltözne titonak és az első félidő alatt megtanulná utánozni a hangját a mesternek csak hogy beküldhesse magát.

ha több góllal vezetünk, akkor szerintem nem áll be. ha egy góllal, mondjuk 1-0ra vezetünk, akkor utolsó harminc perc. ha meg iksz, esetleg vesztésre állunk, akkor egy félidőben történő cserét is simán eltudok képzelni.

és mivel a több gólos sima meccset nehezen tudom elképzelni, szerintem játszani fog. beinjekciózva, fájdalmakkal és mint anno talán iniesta (vagy xavi volt?), amikor megmondták neki, hogy játsszál, játsszál, de már ez is kockázatos, ezért a sérült lábaddal még véletlenül se lőjél kapura.
Rinku írta:És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...
szerencsére párszor már nem volt, lásd pep ;)
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.09. 18:02:58

Ha tényleg ennyire necces a helyzet, akkor valóban badarság lenne kockáztatni. Elég neki 30-35 perc is, hogy alkosson valamit. Bár igazából ebben a 30-35 percben is ugyanúgy benne van az, hogy rásérül.

Ha a sikerülne mondjuk az első félidőben dűlőre vinni a dolgot, akkor viszont nem küldeném be.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.09. 17:37:21

Ezek a milliomos semmirekellők nélkül Messi se ott tartana ahol. Ha ennyire lenézed állítólag kedvenc csapatod játékosait, akik iszonyatosan fontos fogaskerekei ennek a jelenkor Barcajának csak sajnálni tudlak. Ennyi erővel igazoljuk le Gomezt, neki a pi...járól is bepattan a labda, de játékban -1 ember. Jobban örülnél neki? Ha Alexis vagy Villa nem vinné el a védőket vagy nem szerezné vissza akár Messi eladott labdáit n(amiből nem kevés van) nem sok lehetősége lenne az argentínnak. Igen, igazad van elég nagy gólínségben szenved Sanchez, de neki nem is az elsődleges feladata. Ki kell szolgálnia Messit, helyet csinálni neki. A helyzetkihasználása tényleg pocsék, de legalább oda tud kerülni. Ha ezen változtatni tud a csapat egyik legfontosabb játékosa lehet, ehhez pedig le kellene vetkőznie a görcsösségét. Hidd el nem lehet könnyű egy játékosnak sem Messi árnyékában játszani és lehet itt azt mondani, hogy kit érdekel milyen a mezőnymunkája gólt kell rúgni ez nem ilyen egyszerű. Teljeseen más a feladata mint Messinek, ha ez a taktika nem tetszik, akkor inkább Titonál reklamálj. De ha ennyi a véleményed hogy , botlábú, milliomos semmirekellő játékos, inkább maradj csendben. Bocs a hangnemért, de az ilyenek mellett nem tudok elmenni. Van helye a kritikának, én is megfogalmazom amikor kell, de nem ilyen formában.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.09. 17:25:28

Rinku írta:
Renka írta:Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...
Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...

Szükség van Messire, még így is. Próbálnék úgy hozzáállni, hogy majd megoldják a többiek - más támadók -, de nem fogják, mert nullák és nem bírnak felnőni a feladathoz. A Milan elleni visszavágón is Messi vitte a hátán a csapatot, ha ő nem lett volna, tovább sem jutunk. Úgyhogy Leo bácsi segítsége most is kell, ez a jelenlegi támadóink szégyene, hogy egy sérült játékost kell visszarimánkodnom, mert rossz nézni a többit. És nem azért van az, hogy Messi nélkül nem csapat a csapat, ha nem játszik, mert ő Leo Messi, és nézzünk már oda, hogy egy 4x aranylabdás nem tagja a kezdőnek, hanem azért, mert egy darab ziccert is alig képesek valahogy begyötörni ezek a milliomos semmirekellők... Valaki linkelt egy videót tegnapelőtt azt hiszem, nézzétek vissza, hogy Messi passzaiból hányat lőttek be... Segítek, egyet sem. Ha helyzetben vannak, akkor sem képesek élni vele, Sanchez, Fabregas, Pedro, mind rossz helyen vannak és borzasztó unalmas már nézni a kis kálváriájukat. Remélem alaposan gatyába szedik a keretet nyáron, Messin kívül NINCS támadó a csapatban, talán Villa még sorolható ide, de hát, ő sem az igazi, sajnos, bár még mindig mérföldekkel jár a kollégák előtt. És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...
nagyjából ez a helyzet.....
Gokuci
Jugador del Barça

2013.04.09. 17:24:10

Vedd be a nyugtatódat!

Sanchez az utóbbi időben kezdi összeszedni magát.
Depor ellen gól, gólpasz
Milan ellen gólpassz itthon a beállása után rögtön.
PSG ellen tizenegyest harcolt ki. az is gólpassz.
Mallorca ellen 2 gól 2 gólpassz.
Az az árokból kivert sánta kutyát nem érdekli, hogy milyen a Mallorca jelenleg a 2 gól 2 gólpassz klasszis teljesítmény, még ha a Te agyad ezt nem is képes feldolgozni.

Messi.
Egyáltalán nem hiányzik az, hogy eljátsszuk azt, amit Xavival a Madrid ellen.
Sérülten kezdett rá is sérült.
Mellesleg a teljesítménye meg sem közelítette az elvárható szintet.
Minek játszon olyan, aki nem tud 100 %-on teljesíteni?
Láttuk a PSG ellen, hogy milyen, ha fájdalma van, kivonja magát a játékból és sétál.
Ezt persze meg lehet érteni, de nem lesz elég a teljesítménye.
Persze be lehet imádkozni a csapatba továbbjutunk így is, úgy is és majd megy a nyávogás, hogy kiesik egy hónapra.

Ő sem állat, nem is kell akként kezelni!
Ahogy Sanchezék sem érdemlik meg ezt a hangnemet a legutóbbi mérkőzésük után!
Néha gondolkodj az ilyen hozzászólások előtt.
Mert nem az említett játékosok, hanem az ilyen hangnemben íródott reakciók nem érnek egy kalap sz.rt sem!

Rinku írta:
Renka írta:Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...
Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gokuci 2013.04.09. 17:29:05-kor.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Rinku
Director del Fútbol

2013.04.09. 17:04:59

Football, bloody hell. /SAF/
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.09. 16:33:49

Szerintem egyértelmű, mikor kellene beküldeni:

- Ha a második félidőben vezet a PSG, akkor behoznám.
- Ha csak egy góllal megyünk a 70. perc környékén.

Semmi féle képpen ne kezdjen.
Nálam egyértelmű lenne a csatársor:
Alexis-Cesc-Villa
(Y)
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.09. 16:18:41

Egyértelmű, hogy nem kell kockáztatni. Kezdetni semmiképpen sem kellene. Én abban bízom, hogy ha Messi nincs a pályán a támadóink bátrabbak és felszabadultabbak, többet mernek vállalni, és nagy részben jól isoldják meg. Persze a Bolhával sokkal nagyobb esélyünk lenne, de arra is gondolni kell, hogy létfontosságú lesz a letámadás, labdaszerzés az ellenfél térfelén, amiben Messi nem nagyon jeleskedik.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Messi nélkül jobbak vagyunk, ez hülyeség, de én akkor sem esnék pánikba, ha nem tud játszani.
Inkább próbáljuk nélküle kiszenvedni a továbbjutást, minthogy esetleg a Bayern vagy Real ellen ne tudjon játszani. Sokkal nagyobb kockázatot érzek abban, mint a PSG elleni meccsben. Silva sem lesz 100%-os, ami nagyban növeli a támadóink esélyét. Ráadásul a Mallorca elleni meccsből sok önbizalmat meríthettek, ami biztos pozitívan hat majd a játékukra. Személy szerint szívesen megnézném újra ezt a Fabregas-Alexis párost Villával kiegészülve.
Forca Barca!!!!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.09. 15:27:43

A kispadon kezdetném, és csak akkor dobnám be, ha ég a ház. Nyilván több esélyünk lenne vele továbbjutni, de egyrészt szerintem nélküle sem megoldhatatlan feladat, másrészt rettentő sokat veszíthetünk, ha esetleg a szezon további részére kiesik egy komolyabb sérüléssel.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Renka
Barça B

2013.04.09. 14:46:05

Alcantara írta:Egészen biztos játszani fog. Az lehet, hogy nem teljes meccset, de ez egy sorsdöntő meccs, fontos, hogy ott legyen. Egyébként valóban nem dőlt el itt semmi, nem is értem, hogy lehet ennyire magabiztosnak lenni.
Pár héttel ezelőtt a fórumon (konkrétan az első meccs előtt), volt aki odáig ment az összeállításban, hogy a visszavágóra a "B" csapatot küldte volna (nem használnék jelzőt a hozzáértésére) pihentetve a kezdőt tizenegyet.

Tény, hogy előnyben vagyunk az idegenbeli rúgott gólok miatt, de ez nem jelenti azt, hogy ne játsszon, aki hadra fogható és képessége alapján ott a helye. Másrészt ezeket a sajtó részére kibocsájtott infókat is illik helyén kezelni, mert vannak benne "taktikai elemek" a klub részéről. Én legalább is ebben bízom, mert szükség lesz Messi játékára. Persze nagyon jó lenne, ha gurítanánk nélküle is két gólt az elején.:lol:

A továbbjutás közel van, meg is valósítható, de oda kell tennie magát mindenkinek.
Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.09. 14:37:01

Egészen biztos játszani fog. Az lehet, hogy nem teljes meccset, de ez egy sorsdöntő meccs, fontos, hogy ott legyen. Egyébként valóban nem dőlt el itt semmi, nem is értem, hogy lehet ennyire magabiztosnak lenni.
Pár héttel ezelőtt a fórumon (konkrétan az első meccs előtt), volt aki odáig ment az összeállításban, hogy a visszavágóra a "B" csapatot küldte volna (nem használnék jelzőt a hozzáértésére) pihentetve a kezdőt tizenegyet.

Tény, hogy előnyben vagyunk az idegenbeli rúgott gólok miatt, de ez nem jelenti azt, hogy ne játsszon, aki hadra fogható és képessége alapján ott a helye. Másrészt ezeket a sajtó részére kibocsájtott infókat is illik helyén kezelni, mert vannak benne "taktikai elemek" a klub részéről. Én legalább is ebben bízom, mert szükség lesz Messi játékára. Persze nagyon jó lenne, ha gurítanánk nélküle is két gólt az elején.:lol:

A továbbjutás közel van, meg is valósítható, de oda kell tennie magát mindenkinek.
Renka
Barça B

2013.04.09. 14:31:31

visca el barca írta:azért érdekes h sokan gy kezelik ezt a visszavágót, mintha 7-0-ra hoztuk volna az első meccset.

én sem mondom azt h játszatni kell messit, de szinte kizártnak tartom, hogy annyira nyugodt és nekünk jo mederben folyjon a meccs h végig padozzon...
Én nem tartozom közéjük...de azért még sem ég a ház. És persze mindenki tudja, h mit jelent Messi ennek a csapatnak (éppen ezért parázok én is, h rásérül)...de bízom azért a többiekben is.

Messi ráadásul nem az a fajta játékos, aki 2 perc alatt felpörög ha csereként pályára lép. Sérülten meg még inkább nehéz lesz neki beállni egy pörgős meccsbe,és ez így még kockázatosabb is a (rá)sérülés szempontjából. Tiszta mázli, h nem nekem kell döntenem :) . Úgyhogy bízom Titóban, bármi lesz is a vége. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Renka 2013.04.09. 14:41:51-kor.
Rinku
Director del Fútbol

2013.04.09. 14:11:11

Ha úgy érzi, hogy bírja, 30 percet engednék neki a 2. félidőben. Túl izgága ahhoz, hogy ott üljön, biztos kérni fogja. Fél óra alatt sokat tehet a játékhoz, kár, hogy egyetlen szélsőnk sincs, aki most mutathatna valamit... Remélem Villa most kívánja érvényesíttetni a "jó az öreg a háznál" elvet, nagy szükség lenne rá most. Pedro meg Alexis mindegy, két szerencsétlen botlábú, most sem fognak semmit sem csinálni, egyedül Villában, Xaviban és Iniestában bízok, hogy képesek lesznek tovább juttatni minket. Meg talán Fabregas ha nem szájal annyit és úgy botlik el a labdában, hogy az bekotródjon, de sokat nem tennék rá sem.

Szóval összességében, akármilyen is a lába, ha úgy van az eredmény, Messinek adnék fél órát. Remélem nem fog sor kerülni erre, de az idénybeli "támadósorunkkal" kapcsolatban inkább nem is írnék semmit... :roll:
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.09. 13:48:57

azért érdekes h sokan gy kezelik ezt a visszavágót, mintha 7-0-ra hoztuk volna az első meccset.

én sem mondom azt h játszatni kell messit, de szinte kizártnak tartom, hogy annyira nyugodt és nekünk jo mederben folyjon a meccs h végig padozzon...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése