2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De ha 100%-os, akkor ennek mi értelme van?MQuC írta:Ha 100% osnak mondják az orvosok, akkor is csak a padon kezdetném. Tudom, hogy ez mindennek ellene megy, ami szent és sérthetetlen, na de ez vanEz az érzésem. Így döntenék
Nincsenek már ágak.Mostantól sorsolják a nyolcad/negyeddöntőket is.sopisz írta:Valaki megtudja mondani melyik ágból ki-kivel fog játszani?
Kemény vagy Rinku ezt már megszoktuk, de akkor világosíts már fel minket hogy ki lenne az aki minőségi "javulást" tudna hozni a támadójátékba? Mert Alexis egy szerencsétlen, Pedro nulla, Deulofeu meg egy 19 éves taknyos bohóc, Villa meg nem az igazi.Rinku írta:Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...
Szükség van Messire, még így is. Próbálnék úgy hozzáállni, hogy majd megoldják a többiek - más támadók -, de nem fogják, mert nullák és nem bírnak felnőni a feladathoz. A Milan elleni visszavágón is Messi vitte a hátán a csapatot, ha ő nem lett volna, tovább sem jutunk. Úgyhogy Leo bácsi segítsége most is kell, ez a jelenlegi támadóink szégyene, hogy egy sérült játékost kell visszarimánkodnom, mert rossz nézni a többit. És nem azért van az, hogy Messi nélkül nem csapat a csapat, ha nem játszik, mert ő Leo Messi, és nézzünk már oda, hogy egy 4x aranylabdás nem tagja a kezdőnek, hanem azért, mert egy darab ziccert is alig képesek valahogy begyötörni ezek a milliomos semmirekellők... Valaki linkelt egy videót tegnapelőtt azt hiszem, nézzétek vissza, hogy Messi passzaiból hányat lőttek be... Segítek, egyet sem. Ha helyzetben vannak, akkor sem képesek élni vele, Sanchez, Fabregas, Pedro, mind rossz helyen vannak és borzasztó unalmas már nézni a kis kálváriájukat. Remélem alaposan gatyába szedik a keretet nyáron, Messin kívül NINCS támadó a csapatban, talán Villa még sorolható ide, de hát, ő sem az igazi, sajnos, bár még mindig mérföldekkel jár a kollégák előtt. És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...
Egy élmény volt olvasni a hozzászólásodat. Ettől többet ehhez nem fűznék hozzá.Rinku írta:......
szerencsére párszor már nem volt, lásd pepRinku írta:És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...
nagyjából ez a helyzet.....Rinku írta:Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...Renka írta:Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...
Szükség van Messire, még így is. Próbálnék úgy hozzáállni, hogy majd megoldják a többiek - más támadók -, de nem fogják, mert nullák és nem bírnak felnőni a feladathoz. A Milan elleni visszavágón is Messi vitte a hátán a csapatot, ha ő nem lett volna, tovább sem jutunk. Úgyhogy Leo bácsi segítsége most is kell, ez a jelenlegi támadóink szégyene, hogy egy sérült játékost kell visszarimánkodnom, mert rossz nézni a többit. És nem azért van az, hogy Messi nélkül nem csapat a csapat, ha nem játszik, mert ő Leo Messi, és nézzünk már oda, hogy egy 4x aranylabdás nem tagja a kezdőnek, hanem azért, mert egy darab ziccert is alig képesek valahogy begyötörni ezek a milliomos semmirekellők... Valaki linkelt egy videót tegnapelőtt azt hiszem, nézzétek vissza, hogy Messi passzaiból hányat lőttek be... Segítek, egyet sem. Ha helyzetben vannak, akkor sem képesek élni vele, Sanchez, Fabregas, Pedro, mind rossz helyen vannak és borzasztó unalmas már nézni a kis kálváriájukat. Remélem alaposan gatyába szedik a keretet nyáron, Messin kívül NINCS támadó a csapatban, talán Villa még sorolható ide, de hát, ő sem az igazi, sajnos, bár még mindig mérföldekkel jár a kollégák előtt. És leírom századjára is: na de ne legyen igazam...
Rinku írta:Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...Renka írta:Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...
Csak tudod, aki hadra fogható, az egy kalap sz.r. Olyan csapatok ellen tud remekelni, amiknek a védői mellette futva nézik, hogy hogy lő gólt. Itt értem én mondjuk Sanchezt. Végre elértünk oda, hogy az a balfék egy üres kaput el tudott találni, és tudott úgy lőni valahogy egy gólt, hogy kb. díszkíséretet kapott a 2. góljánál a kapuig... De mondhatnám Fabregast is, akinek amellett, hogy az első gólja tényleg szép volt, nem nyújtott sokat. Ilyen gyámoltalan és szegényes csapatot, mint ez a Mallorca, régen láttam. Az az Osasuna volt ilyen, aminek tudott a csapat 8 gólt lőni. Azért legyen akármekkora spíler a Barcelona, 8 gól mindig árulkodó egy adott ellenfél jelentőségteljességéről. Ja és mindent elmond a Mallorca-meccsről az is, hogy egy 19 éves taknyos bohóckodása és menősködése bőven belefért az egész játékba...Renka írta:Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...
Hát éppen ez az, játsszon, aki tényleg hadra fogható... No mindegy, nem akarom túl ragozni. De azért one more time, csak hogy tiszta legyen:én nem vagyok magabiztos, csak féltem Messit...Alcantara írta:Egészen biztos játszani fog. Az lehet, hogy nem teljes meccset, de ez egy sorsdöntő meccs, fontos, hogy ott legyen. Egyébként valóban nem dőlt el itt semmi, nem is értem, hogy lehet ennyire magabiztosnak lenni.
Pár héttel ezelőtt a fórumon (konkrétan az első meccs előtt), volt aki odáig ment az összeállításban, hogy a visszavágóra a "B" csapatot küldte volna (nem használnék jelzőt a hozzáértésére) pihentetve a kezdőt tizenegyet.
Tény, hogy előnyben vagyunk az idegenbeli rúgott gólok miatt, de ez nem jelenti azt, hogy ne játsszon, aki hadra fogható és képessége alapján ott a helye. Másrészt ezeket a sajtó részére kibocsájtott infókat is illik helyén kezelni, mert vannak benne "taktikai elemek" a klub részéről. Én legalább is ebben bízom, mert szükség lesz Messi játékára. Persze nagyon jó lenne, ha gurítanánk nélküle is két gólt az elején.
A továbbjutás közel van, meg is valósítható, de oda kell tennie magát mindenkinek.
Én nem tartozom közéjük...de azért még sem ég a ház. És persze mindenki tudja, h mit jelent Messi ennek a csapatnak (éppen ezért parázok én is, h rásérül)...de bízom azért a többiekben is.visca el barca írta:azért érdekes h sokan gy kezelik ezt a visszavágót, mintha 7-0-ra hoztuk volna az első meccset.
én sem mondom azt h játszatni kell messit, de szinte kizártnak tartom, hogy annyira nyugodt és nekünk jo mederben folyjon a meccs h végig padozzon...