Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lenyírta a füvet, kipucolta a többiek csukáját és bekapcsolta a bojlert, h délutánra legyen meleg víz.salas9 írta:Ma délelőtt szabadnapjuk volt a játékosoknak, ám Messi bement a Ciutat Esportiva-ra dolgozni.
Inkább a meccseken dolgozzonsalas9 írta:Ma délelőtt szabadnapjuk volt a játékosoknak, ám Messi bement a Ciutat Esportiva-ra dolgozni.
Ha már reagálsz arra amit írok akkor legalább értelmezd rendesen vagy olvasd el figyelmesen...nem írtam, hogy nyertünk volna, azt sem, hogy gólt lőttünk volna (a többiről nem is beszélve amit nem tudom, hogy következtettél ki az írásombólKash írta:Divat manapság itt a fórumon (főleg Messi topikjában) hogy folyamatosan arról beszéltek, hogy lekellett volna cserélni. Mert ezzel biztos nyertünk volna, biztos rúgúnk gólt, és "én" leszek a Faca mert én megmondtam hogy lekellett volna cserélni, ha ez bejön. Csak sajnos soha nem fog működni. Messi sétál, Messi léha, Messi totál csőd...Messi egy...Ja nem, várjunk...ott a lövés és Góóóóóól!!!...Messssssssi a 34. percben megszerzi a vezetést.
Egy ehhez hasonló hsz-t (amit idéztem) lássak meg még1szer, és visszatérek a fórumra, de azt csúnyán megbánjátok.
Divat manapság itt a fórumon (főleg Messi topikjában) hogy folyamatosan arról beszéltek, hogy lekellett volna cserélni. Mert ezzel biztos nyertünk volna, biztos rúgúnk gólt, és "én" leszek a Faca mert én megmondtam hogy lekellett volna cserélni, ha ez bejön. Csak sajnos soha nem fog működni. Messi sétál, Messi léha, Messi totál csőd...Messi egy...Ja nem, várjunk...ott a lövés és Góóóóóól!!!...Messssssssi a 34. percben megszerzi a vezetést.Viszont nyugodtan le lehetett volna cseréni...nem dőlt volna össze a világ...
Villat hamarabb behozni azzal, hogy a támadó hármas jobban támadjon le az ellenfél térfelén, mert míg Messi sétált, addig Xavi ment előre letámadni..
Lehet, hogy az elmúlt évek sikereit nagy részben neki köszönhetjük, de ne felejtsük el, hogy a csapatnak köszönheti, hogy ott tart ahol...
Nem támadásként írtam amit, de ne tőle függjön már a csapat, amikor világklasszis játékosok játszanak nálunk! (lásd: Tito nyilatkozatát a Messifüggőségnél)
először is, jogos az h sok meccsen Messi nem támad le, de a kiemelkedő meccseken nagyon is letámad és kapar a mai napig. sztema Bayern ellen rohadtul nem volt 100%-os és sztem csak annyi volt, h kötelező ott lennie a pályán, mert a klasszisából kifolyólag, úgy is eldönthette volna a meccset. valóban le kellett volna cserélni. de nem az Ő nyakába varrnám semmiképp. a Bilbao ellen lehetett látni, hpgy milyen is az egészséges motivált Messi. sztem felépült és a visszavágón teljesen más Messit fogunk látni, le fog támadni az biztos. kaparni fog mint állat. de ha egy kicsit is sérült még, akkor ne játszon, fontosabb az egészsége!! hajrá Barca!!!!Cooh írta:Viszont nyugodtan le lehetett volna cseréni...nem dőlt volna össze a világ...Chino írta:Azért megkérdezem azoktól, akik kikövetelik a csapatból, mi lett volna itt a fórumon, ha 4:0-val jönnek le a pályáról és Messi nem játszik?
Tito édesanyja biztos egy hétig csuklana.
Nem védeni akarom, mert a letámadásokból tényleg látványosan kihúzza magát, de tegnap saját térfélre kellett visszajönni a labdáért, mert nem sikerült 25-30 méternél közelebb menni a kapuhoz. 4-5 védővel a nyakán ő se tudott mit csinálni. Az biztos, hogy kevésbé rendeli magát alá a csapatjátéknak és én is a hajamat tépem mikor sétálgatni látom de, még így is a sikereink legnagyobb letéteményese.
Villat hamarabb behozni azzal, hogy a támadó hármas jobban támadjon le az ellenfél térfelén, mert míg Messi sétált, addig Xavi ment előre letámadni..
Lehet, hogy az elmúlt évek sikereit nagy részben neki köszönhetjük, de ne felejtsük el, hogy a csapatnak köszönheti, hogy ott tart ahol...
Nem támadásként írtam amit, de ne tőle függjön már a csapat, amikor világklasszis játékosok játszanak nálunk! (lásd: Tito nyilatkozatát a Messifüggőségnél)
Viszont nyugodtan le lehetett volna cseréni...nem dőlt volna össze a világ...Chino írta:Azért megkérdezem azoktól, akik kikövetelik a csapatból, mi lett volna itt a fórumon, ha 4:0-val jönnek le a pályáról és Messi nem játszik?
Tito édesanyja biztos egy hétig csuklana.
Nem védeni akarom, mert a letámadásokból tényleg látványosan kihúzza magát, de tegnap saját térfélre kellett visszajönni a labdáért, mert nem sikerült 25-30 méternél közelebb menni a kapuhoz. 4-5 védővel a nyakán ő se tudott mit csinálni. Az biztos, hogy kevésbé rendeli magát alá a csapatjátéknak és én is a hajamat tépem mikor sétálgatni látom de, még így is a sikereink legnagyobb letéteményese.
ezt én is észrevettem, durva volt, nem gondoltam hogy ilyen megtörténhet.Mezner2 írta:Nemtom figyeltétek-e de mióta bejött majd mindegyik játékosunk egész testében remeg a félelemtől,kerülik Leo tekintetét,Pedro az előbbi rossz passza után inkább önként lement a szögletzászlóhoz,elővett a zsebéből egy kukoricát,és rá térdepelt! Szerintem adjuk el!
Ezen felnyerítettemMezner2 írta:Nemtom figyeltétek-e de mióta bejött majd mindegyik játékosunk egész testében remeg a félelemtől,kerülik Leo tekintetét,Pedro az előbbi rossz passza után inkább önként lement a szögletzászlóhoz,elővett a zsebéből egy kukoricát,és rá térdepelt! Szerintem adjuk el!
Na ja, látszik, hogy tényleg egy diktátor.Mezner2 írta:Nemtom figyeltétek-e de mióta bejött majd mindegyik játékosunk egész testében remeg a félelemtől,kerülik Leo tekintetét,Pedro az előbbi rossz passza után inkább önként lement a szögletzászlóhoz,elővett a zsebéből egy kukoricát,és rá térdepelt! Szerintem adjuk el!
ha jól értettem, az édesapja tagadja, hogy ilyesmit nyilatkozott volna, illetve megosztott volna ilyen információt az interjút adó személlyel.
Ez egy olyan félmondat ami nagyon igaz és kicsit elkeserítősjd írta:Miközben az a Robben, akinek az önzőségén évek óta röhögünk, csúszik-mászik a pályán a csapat győzelméért.
Igen ez egy fórum, ahol lehet normálisan is reagálni, nem úgy ahogy mostanában Te reagálsz az én írásaimra.sjd írta: Már megbocsáss, de amikor utoljára néztem, akkor ez egy fórum volt, ahol le lehetett írni a véleményemet, akár úgy is, h valaki máséra reagálok. És szinte kivétel nélkül Te voltál az, aki ezt mindig magára vette, és nekiállt engem szekálni kivétel nélkül valami ilyen személyeskedő szófordulattal (ld. filmes topik, h "milyen fellengzés van itt" és társai)
És pontosan jelzi ezt az is, h azt nem is tudod, h én mindig is a "károgók" közé tartoztam, és ugyanazokat írtam le ősszel, mint Te, de érdekes módon már ezért is én szóltam be természetesen...
Messihez visszatérve: egyezzünk meg abban, h akárki hibája is, ezen a meccsen pályán sem kellett volna lennie, de én jövőre egy nagyon komoly változást szeretnék látni a hozzáállásában mindenképpen. Ő lenne a csapat sikerének az egyik kulcsa, de mostanában nagyon nem nő fel ehhez a szerephez.