Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindkettő miatt, de én már most is érzem ezt, mintha többet vállalna a középpályán a labdák felvitelében és leosztásában, sajnos a társak ezek töredékét értékesítik.shutterisland írta:tud valaki hivatalos statisztikát a válogatott mérkőzései számáról ? wikin a saját adatlapján és az argentin válogatott örökranglistáján más szám szerepel...
A Transfermarkt szerint 68...shutterisland írta:tud valaki hivatalos statisztikát a válogatott mérkőzései számáról ? wikin a saját adatlapján és az argentin válogatott örökranglistáján más szám szerepel...
Ezt meg honnan veszed? Szerinted visszaáll a középpályára már 26 évesen? Vagy Neymar lehetséges érkezése miatt mondod ezt?corol írta:Szerintem a jövő évtől már nem fogja a gólrekordokat döntögetni, annál inkább jeleskedni fog az előkészítésben.
Csak egyet felejtesz el: Messiről van szó.recrea írta:Lehetetlen 50 gólnál többet lőni egy top bajnokságban.
Sztem, ha az utolsó meccseket nem a lelátóról nézi más elfoglaltságok miattrecrea írta: Lehetetlen 50 gólnál többet lőni egy top bajnokságban.
Én 2008-ban azt mondtam, h CR 42 gólos szezonját lehetetlen megdönteni...20tek írta:Nemrég beleolvasgattam az első Messi topicokba (2006-2008). Amikor meglőtte egy év alatt a negyven-valamennyi gólt az ÖSSZES sorozatban már akkor mindenki azt mondta, hogy ez szinte hihetetlen meg felülmúlhatatlanS.Agüero írta: 55 körül lesz szerintem.
15 meccs még hátra van, ha "csak" egyet lő meccsenként, már 50.
Ahogy ismerem Messit tényleg meglesz az 55. Évről évre egyre több gólt lő, pedig a tavalyira is azt mondtam, hogy ezt nem lehet megdönteni, de simán benne van.
Külön versenyt vív a tavalyi önmagával.Azóta pedig évre-évre csak ismételgetjük: ez már tényleg felülmúlhatatlan... De én egyáltalán nem bánom, hogy évről-évre tévedek
Nemrég beleolvasgattam az első Messi topicokba (2006-2008). Amikor meglőtte egy év alatt a negyven-valamennyi gólt az ÖSSZES sorozatban már akkor mindenki azt mondta, hogy ez szinte hihetetlen meg felülmúlhatatlanS.Agüero írta: 55 körül lesz szerintem.
15 meccs még hátra van, ha "csak" egyet lő meccsenként, már 50.
Ahogy ismerem Messit tényleg meglesz az 55. Évről évre egyre több gólt lő, pedig a tavalyira is azt mondtam, hogy ezt nem lehet megdönteni, de simán benne van.
Külön versenyt vív a tavalyi önmagával.
Gareth Tello írta:Most Barcelona goals in 2013: Messi 11 goals - Pedro 5 - Villa, Alexis 3 - Thiago, Cesc, Iniesta, Pique all 2 [via @barcastat]
https://pbs.twimg.com/media/BC-8mtgCAAAguHE.jpg:large
Mi lesz itt még...
Megdöntheti még a tavalyit is...Gareth Tello írta:Most Barcelona goals in 2013: Messi 11 goals - Pedro 5 - Villa, Alexis 3 - Thiago, Cesc, Iniesta, Pique all 2 [via @barcastat]
https://pbs.twimg.com/media/BC-8mtgCAAAguHE.jpg:large
Mi lesz itt még...
ez egy örök kérdés lesz, sokak szerint felesleges, egy részről szerintem is, de mégis szeretek róla beszélni.hol helyezkedik el Messi a foci történelmében.
Ez nagyon kemény, ha tényleg így van. Milyen osztás lesz, már alig várom, meg a trollokat is, akik CR nevéből is kreálnak valamit, gondolom, itt is van pár ötlet.messideco írta:Messi a szótárban
„inmessionante”=
1. A futball legmagasabb szinten való művelése és határtalan fejlődési képesség
2. A futballtörténelem legjobb játékosa
Valahogy így![]()
Ezzel abszolút egyet tudok érteni,egyszerűen más kategóriát képvisel mint a világ akármelyik labdarúgója.Stalkyard írta: Szerintem már régóta elérte azt a szintet, hogy csakis önmagához lehet mérni.
Ne próbáld már megmagyarázni, hogy azon a meccsen olyan sok kedve lett volnaS.Agüero írta:Ez az elvakultság annyira fel tud idegesíteni.BertaB írta:
Egyébként Varane mellett is könnyedén elmegy, ha mondjuk nem olyan unottan játszik mint a múltkor. Varane-nak volt egy ilyen meccse amit világklasszis szinten lehozott, de nem hiszem hogy ezt meg tudná ismételni a Barca ellen főleg nem Messi ellen, mert ez az ember tarthatatlan ...
Hogy lehetne már egy El Classicón unottan játszani? Nem játszott jól és kész, de nem azért, mert unott volt...