Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fogom huszadszorra is szájbarágósan elmagyarázni mit írtam. Így baromi nehéz bármit is érdemben elmondani.S.Agüero írta:Varane? Ne vicceljünk már, h övé az aranylabda.
Amúgy meg mi az, hogy rossz kedve van? Jó kifogás. Egyszerűen megfogták és ennyi. Ha olyan rossz a kedve, akkor ültessék le a padra.
Ezzel nem értek egyet, vagyis részben, jó pszichológusnak kell lenni, s a sajtóval kell tudni bánni.CsacsMate írta: Meg a kritika! A negatív... Minden rossz meccs után jön a nagyon jól játszottunk, nem volt szerencsénk, vagy hasonló duma. Senki sem szent és sérthetetlen, még Messi sem. A Puskás hajimitátor is megkapta a kritikát, és javult, ahogy a csapata is.
Én éppen azért ugrok az aranylabdára, mert mostanára már eléggé meguntam a körülötte lévő felhajtást...így a Messi körül lévőt is. És természetesen Őt is lehet kritizálni (mondjuk a stílus azért néha zavar vele, és a többi játékossal kapcsolatban is), én is szoktam.CsacsMate írta:A hamis kilences 4-3-3 az akadály, ami miatt nem tudnak előre játszani, mert nincs kinek.Renka írta:
Abban egyetértek, h változások kellenek. Néhányat akár már a Real meccs előtt is eszközölhettek volna az illetékesek, de lényegi dolgok ebben a szezonban már aligha fognak történni ebben a tekintetben. Azt viszont nem hiszem, h csak Messi áll ezeknek a változásoknak/változtatásoknak az útjában.
Az edző a fő oka ennek, aki jelenleg ugye nincs. Roura meg nem tehet, és valószínű nem is tudna semmit, mert egy éve sincs a csapattal. Na meg a legfőbb oka, hogy játszik a csúcsformában lévő Pedro, és Cesc.
Most is vannak szép, és hasznos elemek a játékban, mint Busquets 5-dik védőnek való visszahúzódása, (Milan ellen szükség is lesz rá) vagy Xavi olykor csatár pocíziója. (Bár ezt eredményesen csak tavaly láttam párszor).
Hiányzik a kontra. (Az odavágón volt a Real ellen, meg is lepődtem) Na meg a szerkezeti váltás meccs közben, amit már írtam. Egy állandó sémával nem lehet mindenki ellen hatékonyan játszani. Főleg nem kétszer, vagy többször.. Hiányzik Messi irányító szerepköre is, ha nincs gól lépjen vissza, és lőjön más gólt, mint Pep idején.
Meg a kritika! A negatív... Minden rossz meccs után jön a nagyon jól játszottunk, nem volt szerencsénk, vagy hasonló duma. Senki sem szent és sérthetetlen, még Messi sem. A Puskás hajimitátor is megkapta a kritikát, és javult, ahogy a csapata is.
Bár ez már nem ideillik, így másik topicban folytatható.
Meg egyébként is itt ugranak minden mondatra, amiben benne van az arany, golyó, bogyó, labda, kugli, Messi, rackajuh, villanypásztor, Ronaldo, olajradiátor szó.
A hamis kilences 4-3-3 az akadály, ami miatt nem tudnak előre játszani, mert nincs kinek.Renka írta:
Abban egyetértek, h változások kellenek. Néhányat akár már a Real meccs előtt is eszközölhettek volna az illetékesek, de lényegi dolgok ebben a szezonban már aligha fognak történni ebben a tekintetben. Azt viszont nem hiszem, h csak Messi áll ezeknek a változásoknak/változtatásoknak az útjában.
Az utolsó mondatod a kulcs, én is ezt érzem már 1-2 éve. Ahogy Rijkaard idejében szép lassan csak Ronaldinho-ra épült a csapat taktikája, most ugyanez a kiszámíthatóság lett megint a csapat veszte Messivel. Nem működnek már igazi csapatként, mert nem egymásért hajtanak a srácok, hanem Messi helyzetbe hozásáért. És ez óriási különbség.CsacsMate írta:...
Messi pedig nem vezetőedző. Leül a padra egy meccsen, akkor mi lesz? Megsértődik? Tegye. Szomorú lesz? Tegyen ellene. De hangsúlyozom, hogy nem vele van a gond, hanem a felállással, ami RÁ épül. Nem váltunk szerkezetet elől miatta.
Abban egyetértek, h változások kellenek. Néhányat akár már a Real meccs előtt is eszközölhettek volna az illetékesek, de lényegi dolgok ebben a szezonban már aligha fognak történni ebben a tekintetben. Azt viszont nem hiszem, h csak Messi áll ezeknek a változásoknak/változtatásoknak az útjában.CsacsMate írta:...
Jó. Úgy látom minden hozzászólást öt másikkal kell magyarázni.
Nem a díj megnyerésével, hanem a top20-al került szóba, és azt is olyan helyzetben, hogy még a BL-ben is átvezeti a csapatát, ami korántsem úgy játszik, hogy azt lehetne mondani. "Na ez egy jó formában lévő Real Madrid."
Akkor megérdemli, hogy odakerüljön. Akkor bármelyik csapatjátékosa megérdemli. Egyébként is januárban robbant be a köztudatba, hogy létezik egyáltalán. Mitől lenne esélytelenebb? Nincs akkora sajtója? Ugyanannyi ideje van bizonyítani, mint másoknak, hogy egy évben ő volt a legjobb.
Messi pedig nem vezetőedző. Leül a padra egy meccsen, akkor mi lesz? Megsértődik? Tegye. Szomorú lesz? Tegyen ellene. De hangsúlyozom, hogy nem vele van a gond, hanem a felállással, ami RÁ épül. Nem váltunk szerkezetet elől miatta.
Nincs. Most érnek minden sorozat finisébe. Itt dől el ki mit ért el az éves munkájával. Lényegében ez határozza meg azt, hogy kit, hogyan értékelnek a nagy tudású újságírók, és bennszülött országok vezetőedzői. Hiába játszik valaki ősszel jobban, ha a végére üres kézzel távozik a kupákból.Alcantara írta:Komolyan ettől betojok!!
Február 27. áll a naptáron, itt meg azt írják eddig az idén (2013-ban!!!) kié az aranylabda, ki érhet a dobogóra stb...
Nincs egy kicsit túl korán ezen elmélkedni?
Ki a francot érdekel az Aranylabda?! Van neki 4 és az több, mint elég. Annyira unom már a Messi vagy Ronaldo...Ronaldo vagy Messi baromságokat. Ennél jobban már csak a hülye statisztikákkal lehet kikergetni a világból. Élvezetes játékot és a tüzet a játékosok szemében...azt szeretném újra látni.CsacsMate írta:Idén eddig Ronaldo-é az Aranylabda.
Hírek:
Messi most állítólag lázas, csak már sokszor lett lázas, amikor nem ment a játék a csapatnak.
Nem akarok kötekedni, csak mutatok egy másik képet:ferninho írta:A kép szerint Messi több 11es gólt rúgott, csak megjegyezném, ha már így leszóltad emiatt CR-t.