Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt sem tudjuk meg pontosan soha.ab1daL írta:Ne vedd készpénznek, de:elfenomeno írta:Fizetésváltozásról már lehet tudni valamit?
Angol médiaértesülés szerint Messi évi 11 millió eurót (több mint 3,2 milliárd forint) fog keresni, a kivásárlási ára pedig 250 millió euró (kb. 73 milliárd forint) lesz.
corol írta:
Azért már egy ideje elmaradtak a látványos és sikeres cselsorozatai. Az esetek többségében ha próbálkozik is, vagy szerelik, vagy egy csel után balra hosszan indít - kétségtelenül ezek a labdák többségében közvetlen gólveszélyt jelentenek. De az is észrevehető, hogy pl. a Valencia erre nagyon felkészült és több ilyen indítási szándékát lefülelte. És ami nagyon nem tetszik, kevés a labda nélküli beindulása, mozgása - valóban sétálgat a térfél közepén, míg a többiek hajtják az ellenfelet. Összességében én nagyon energiatakarékos üzemmódot látok Nála, persze ennek ellenére a legeredményesebb játékos a ligában is.
Ne vedd készpénznek, de:elfenomeno írta:Fizetésváltozásról már lehet tudni valamit?
Azért már egy ideje elmaradtak a látványos és sikeres cselsorozatai. Az esetek többségében ha próbálkozik is, vagy szerelik, vagy egy csel után balra hosszan indít - kétségtelenül ezek a labdák többségében közvetlen gólveszélyt jelentenek. De az is észrevehető, hogy pl. a Valencia erre nagyon felkészült és több ilyen indítási szándékát lefülelte. És ami nagyon nem tetszik, kevés a labda nélküli beindulása, mozgása - valóban sétálgat a térfél közepén, míg a többiek hajtják az ellenfelet. Összességében én nagyon energiatakarékos üzemmódot látok Nála, persze ennek ellenére a legeredményesebb játékos a ligában is.Lionel85 írta:Szerintem csak a Valencia ellen volt halvány. Ahogy az egész csapat is. A tizenegyest kivéve nem sok momentuma volt. Talán még egy álompassz említhető Cesc irányába, meg néhány megindulás. Meglepő volt, hogy mennyiszer szerelték tisztán. De ilyen is van, ilyenkor derül ki, hogy ő is emberből van, nem FIFA-játékos...looka írta:Gyenge, meccsek óta. Fásult, álmoskás a játéka, néha megindul, de utána pontatlanok a passzai, szokatlanul sok a labdavesztés is tőle... Getafe ellen nagyon érik a pihentetése, főleg, hogy hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik. Pihenni is kell, padozzon csak egy meccset, ráfér.
Azért nem volt olyan régen az eb, hogy ne lehetne emlékezni arra, hogy szinte minden mérkőzésen kimagasló teljesítményt nyújtott, és szinte maga vitte a hátán az elődöntőig, azt a nem éppen acélos válogatottat...Ronaldo biztos többet tesz le a válogatott asztalra.
Fizetésváltozásról már lehet tudni valamit?Messi csütörtökön fogja aláírni az új szerződését, mely 2018-ig fog szólni.
Szerintem csak a Valencia ellen volt halvány. Ahogy az egész csapat is. A tizenegyest kivéve nem sok momentuma volt. Talán még egy álompassz említhető Cesc irányába, meg néhány megindulás. Meglepő volt, hogy mennyiszer szerelték tisztán. De ilyen is van, ilyenkor derül ki, hogy ő is emberből van, nem FIFA-játékos...looka írta:Gyenge, meccsek óta. Fásult, álmoskás a játéka, néha megindul, de utána pontatlanok a passzai, szokatlanul sok a labdavesztés is tőle... Getafe ellen nagyon érik a pihentetése, főleg, hogy hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik. Pihenni is kell, padozzon csak egy meccset, ráfér.
looka írta:Gyenge, meccsek óta. Fásult, álmoskás a játéka, néha megindul, de utána pontatlanok a passzai, szokatlanul sok a labdavesztés is tőle... Getafe ellen nagyon érik a pihentetése, főleg, hogy hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik. Pihenni is kell, padozzon csak egy meccset, ráfér.
Jövőre pedig a VB döntőben rúgja meg az 56. és 57. góljátshutterisland írta:
de minden egyes kis lépéssel (góllal) közelebb ér ehhez a célhoz (is).
...most még sztem tuti nem lesz meg. Eléggé fáradtnak tűnik mostanában, uh csak egy gól+ gólpassz van benneshutterisland írta: jelenleg ha nem tévedek, 31 gólos a válogatottban, és a következő lépcső...
a svédek ellen játszanak.hét közben a válogatottban szinte biztosan játszik.
Pont most akartam linkelni én is, nagyon jó lett.S.Agüero írta:Lionel Messi ● Mega Pack 2012-2013 ● Goals - Dribbling Skills - Passing Skills:
http://youtu.be/HCYG2Ac3qQY
A második videónál az a vicc, h a 16-oson belüli ""dive-jai" zöme simán jogos büntetőshutterisland írta:most ott tartunk, hogy már lejárató cikket hoz le róla a penamadridista.hu
vagyis a cikk régi, csak most updatelve lett, hogy karanka meg arbeloa is meg lett találva általa.
Ezek a vélemények gyerekes megnyilvánulások, nem veszik észre, hogy Messi önmaga alakítja ki a gólhelyzetek jó részét, és ő általában csak VISSZAKAPJA azokat a labdákat a 16-oson belül - elvégre ő a szakértője a befejezéseknek (IS). Természetesen fontosak Xavi és a társak utolsó kulcspasszai, de Messi nemcsak egy befejező csatár, aki egy helyben áll és vár a 16-oson belül. Majdhogynem megkerülhetetlen minden támadásnál a kialakításban is.MQuC írta:És azt meg meg sem hallom, mikor valaki azzal jön, hogy csak Xavi és Ini passzai miatt tart itt.