Mezner2 írta:
Hát nem tudom,szerintem még mindig rohadtul öncélú CR,annyira bennem van ez a jelenet :
https://www.youtube.com/watch?v=bWqkYwu5F7Q
Xabi csak megnézte a labdát,mert azon a meccsen probléma volt a játékszerek keménységével,erre cr azt hitte,hogy el akarja tőle venni a tizit,és a tipikus durcis kisgyerek reakció volt.
Ebben csak én nem érzem az iróniát, vagy tényleg úgy gondolod, hogy Xabi csak a labdát akarta leellenőrizni?
Egyébként a témához szólva, volt egy idő, amikor Ronaldo kifejezetten visszafogott, alázatos volt. Akkor semmi gond nem volt se a játékával, se a viselkedésével. Ez asszem az első éve közepétől kezdődött. Amikor átjött spanyolba, és látta, hogy nem Ő a kiskirály, és nem a csapata, mert van tőlük és tőle is jobb. Mikor nem jöttek az eredmények, akkor nem voltak vele problémák, sőt...sok meccsen kifejezetten hasznosan játszott a csapat számára. Sok találkozón csak őt lehetett kiemelni, aki hajtott, küzdött a csapatért, és nem magáért. Aztán nyertek egy spanyol kupát, és minden visszatért a régibe. Azóta jönnek a nagyképű gólörömök, szurkolók hergelése, önzőzések, stb.
Messi is elment azért egy rossz irányba. Ő is sokat önzőzik, és egyre flegmább. Kicsit félek, hogy Guardiola elment, Tito pedig nem olyan, mint Pep, hogy ha nem néz a szemébe a Pulga, akkor megrántja a karját, és "na rám figyelj, amikor hozzád beszélek..." És lehet, hogy ennek a hiánya Messinél negatív hatásokat fog eredményezni. Aztán lehet hogy Tito rámcáfol, és kezesbárányt csinál Messiből