2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem a tiédre értettem.Varatrix írta: ↑2022.02.01. 08:30:41Ha az én hozzászólásomra érted, akkor a Barca honlapját igazgató emberen kérd számon, miért pakolgatják össze-vissza Robertót attól függően, hogy hol a legrövidebb a keret.Andris írta: ↑2022.02.01. 08:20:49Most ezt jol olvasom, hogy a kp szegenyes?:D
Gavi, Pedri, Puig, Nico, Frenkie, Busquets
Harom posztra.
A foci nem valami lego jatek, hogy megvesszuk a megfelelo darabokat es kesz a csapat.
A fenti hatosnak olyan kepessegei vannak, amikert a vilag barmelyik edzoje olni tudna. Csak a munkajukon es az edzokon mulik a dolog.
De meg el bennem a remeny, hogy elirtatok, es a vedelemre gondoltok.
Lentebb Csaba meg azt kifogásolja, hogy nem elég kreatív a középpálya és hiába van sok támadónk, ha nem kapnak labdát. Amiben van igazság, mert kétség kívül tehetségesek, de eddig mintha egyikük sem azzal tűnne ki, hogy milyen labdákat szórnak a támadók lábára. Jó kis brüsztolós játékosok. Persze ettől még lehet, hogy csapat szinten nincs meg a kreativitás és amúgy ott van a labukban.
Illetve nagy áltatlában is le merem írni, hogy az itt lévő játékosoknak nem a képességeivel van gond, mégis szenvedünk. Akkor ez most hogy van? A fent említett középpályások esetében a teljesítmény is azonos a képességekkel?
mennyiség vagy minőség.
Továbbra is úgy gondolom, hogy egy ilyen cirkusz után, 99 %-ban eldöntötte, hogy távozik.baas11 írta: ↑2022.02.01. 06:56:03Mondjuk” kihasználhatnánk “ nem ?!barca0417 írta: ↑2022.02.01. 01:09:00Pena 26 os volt, nem volt hivatalosan az első csapat tagja. Én úgy tudom. Ezért is lett volna jó ha van még távozó.
Összessegeben erősödtünk az a lényeg. Csak Dembelevel kell valamit kezdeni a tavasz folyamán. De bízom benne hogy nem lesz bomlasztó a magatartása, hozzáállása.
Miert mi történik akkor ha mondjuk Napoli ellen egy Torres Auba Dembele trióval állunk ki es ne adj isten működik ? !
Ha az én hozzászólásomra érted, akkor a Barca honlapját igazgató emberen kérd számon, miért pakolgatják össze-vissza Robertót attól függően, hogy hol a legrövidebb a keret.Andris írta: ↑2022.02.01. 08:20:49Most ezt jol olvasom, hogy a kp szegenyes?:D
Gavi, Pedri, Puig, Nico, Frenkie, Busquets
Harom posztra.
A foci nem valami lego jatek, hogy megvesszuk a megfelelo darabokat es kesz a csapat.
A fenti hatosnak olyan kepessegei vannak, amikert a vilag barmelyik edzoje olni tudna. Csak a munkajukon es az edzokon mulik a dolog.
De meg el bennem a remeny, hogy elirtatok, es a vedelemre gondoltok.
Hoztunk egy komplett támadó hármast télen... ez azért nem szokványos. Viszont nagyon furán néz ki így a keret: fcb.com-on Robertot viszatették Kp-nak, hogy ne nézzen már ki olyan szegényesen. Aztán jöhet 8db támadó! azér ez betegcsababarca írta: ↑2022.02.01. 07:30:52Elől papíron erősödtünk, a kp viszont még mindig gyenge pont, hiába vagyunk meg elől, ha a kp képtelen kreatívan átjátszani a támadóknak a labdát.
Mondjuk” kihasználhatnánk “ nem ?!barca0417 írta: ↑2022.02.01. 01:09:00Pena 26 os volt, nem volt hivatalosan az első csapat tagja. Én úgy tudom. Ezért is lett volna jó ha van még távozó.
Összessegeben erősödtünk az a lényeg. Csak Dembelevel kell valamit kezdeni a tavasz folyamán. De bízom benne hogy nem lesz bomlasztó a magatartása, hozzáállása.
Viszont Pena-é felszabadult nem? Vagy kapusét nem lehet odaadni mezőnyjátekosnak?Norton írta: ↑2022.02.01. 00:30:42Ezzel az igazolással és Dembelé maradásával viszont nem fogjuk tudni Gavi-t az első csapatba nevezni, hiszen meglesz a teljes 25-ös létszáma az első csapatnak. Két szabad mezünk maradt, a 11-es Demir után és a 25-ös, ezeken kell Traorénak és Aube-nak osztoznia, így Gavi kimarad.
Romano szerint is már barcelona játékos.Andris írta: ↑2022.01.31. 23:51:14Igen, mar atesett az orvosin, 1-2 oraja lehet tudni hogy biztosra veheto az atigazolasa. A reszletekre kivancsi leszek.
A Sport szerint hivatalos bejelentes csak hnap lesz. Elvileg felbontotta a szerzodeset az Arsenallal, szabadugynokkent igazoljuk, es ezert ejfelig most nem is lehetett bejelenteni.. bar ezt az egeszet nem teljesen ertem. Azt hittem mi meg csak ejfelig regisztralhatunk. Vagy Fati serulese miatt van egy jokerunk?
Igen, mar atesett az orvosin, 1-2 oraja lehet tudni hogy biztosra veheto az atigazolasa. A reszletekre kivancsi leszek.
Ez is baromi jól nézne ki, de Fati ugye off, és úgy tűnik Depay is problémás hosszabb távon is. De kettejük nélkül is rendben van már a dolog őszhöz képest...