Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
MQuC írta: Zlatan is odaszúr, hogy ha ennyi tizenegyest ítélnének neki, akkor ő is lőne. Ő vagy Ronaldo sem hiszem, hogy sokkal kevesebbet lőnének... Na mindegy
Szintén jogos, csakhogy - ahogy Te is írod - ők nem a katalán médiára mondják ezt, hanem a(z) - elviekben - független nemzetközi sajtóra, és valljuk be, van is benne igazság, amit részben maguknak köszönhetnek, részben a Barca sikeressége teszi, részben meg csapatunk marketingtevékenysége.lui1698 írta:Jogos, csakhogy a madridisták igen nagy százaléka gondolja úgy, hogy a Barcelona-t és annak játékosait valamint mindent ami a csapattal kapcsolatos a média jó színben igyekszik feltüntetni, míg szegény Madrid ellen folyamatos lejáratókampányt folytatnak.recrea írta:Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszámpénz
hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.
Tehát nem csak a barcelona-i lapok, hanem az összes! Makótól Fokvárosig az ÖSSZES! újság, internetes oldal, tv műsor stb. ezen minta szerint cselekszik.
Jogos, csakhogy a madridisták igen nagy százaléka gondolja úgy, hogy a Barcelona-t és annak játékosait valamint mindent ami a csapattal kapcsolatos a média jó színben igyekszik feltüntetni, míg szegény Madrid ellen folyamatos lejáratókampányt folytatnak.recrea írta:Egyébként meg hagyhatnátok az álszenteskedést, ugyanígy viselkedne a katalán média fordított esetben, ugyanis semmi más nem számít, csak az eladott példányszámpénz
hatalom, semmi vérlázítót nem érzek a dologban.

Szerintem egy "Nézzetek a tabellára!" főcím frappáns válasz lenne a feltevésekre.mess2009 írta:nincs Barcelonában egy orgánum
amelyben elküldhetnék ezeket a madridi szemeteket ahová valók....?!
Az jó.S.Agüero írta:A FAZ elnöke, Kalusha Bwalya - aki szintén futballnagyságnak számít Zambiában - egy rádiónak úgy nyilatkozott, igaz lehet a 107 gól, de hiába is számolnak utána, mivel amatőr ligában születettek a találatok, a FIFA ezt a teljesítményt sohasem fogja hivatalosan elismerni.
Ennyi.
Jövőre megdönti ezt is... no para.csak érdekesség képpen linkelem be ezt az oldalt:
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... lrekorder/
Ez azért nem teljesen igaz...inkább mondjuk úgy, hogy vannak olyan személyek a Real-nál...Ez a legfőbb bajom a realal...Képtelenek elismerni,ha a Barca vagy abból vki jó,képtelenek méltósággal viselkedni...Ez kicsinyes és szánalmas...

Már most látom a jövő karácsonyi lapokat. Miután Messi meglőtte a 109-ik gólját az As talál egy Hian Szüng Jang nevű kínai nemzeti hőst aki az 1977-es évben 117 v. 118 gólt szerzett.bence-barca írta: Spanyol – pontosabban madridi kötődésű – források szerint a Barcelona hétvégi, Real Betis elleni spanyol bajnoki mérkőzésen az aktuális naptári évben 86. gólját szerző Lionel Messi hiába döntötte meg Gerd Müller negyven éve fennálló világrekordját, mert a zambiai Godfrey Chitalu 1972-ben szerzett 107 találatával mindkettejüket felülmúlta. - sporszelep (nso)
Egyéb kérdés?
Mellesleg ha így is van, attól még amit csinált az hihetetlen. A károgó nagyokosok meg...
Spanyol – pontosabban madridi kötődésű – források szerint a Barcelona hétvégi, Real Betis elleni spanyol bajnoki mérkőzésen az aktuális naptári évben 86. gólját szerző Lionel Messi hiába döntötte meg Gerd Müller negyven éve fennálló világrekordját, mert a zambiai Godfrey Chitalu 1972-ben szerzett 107 találatával mindkettejüket felülmúlta. - sporszelep (nso)sjd írta: Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak már egyes újságok, csak hogy Messit fikázhassák...
Elismeri a FIFA? Nem. Akkor miről beszélnek? Ha én most mondjuk megye 2-ben lövök 220 gólt jövőre, én sem leszek gólrekorder, pedig ezen az alapon lehetnék.
Tevezt se felejtsük elvisca el barca írta: egy jo kapitány kellene oda, mert azért egy olyan kezdőt, ahol ott van messi, higu, mária, agüero, masche, zabaleta, nem hiszem el h nem tudnak rendbe szedni.
Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak már egyes újságok, csak hogy Messit fikázhassák...zalazs88 írta:csak érdekesség képpen linkelem be ezt az oldalt:
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... lrekorder/
Még egy nagyon jó szöv. kapitánynak sem lenne könnyű egy VB esélyes csapatot építeni ebből a keretből. A németeknek is már valamilyen szinten, de főleg a spanyoloknak megvan a saját konkrét kiforrott stílusuk, játékrendszerük, és megvan a csapatuk gerince is. Az utánpótlásuk is olyan, hogy akik onnan kikerülnek, tökéletesen beillenek ebbe a rendszerbe.visca el barca írta:
egy jo kapitány kellene oda, mert azért egy olyan kezdőt, ahol ott van messi, higu, mária, agüero, masche, zabaleta, nem hiszem el h nem tudnak rendbe szedni.
egy jo kapitány kellene oda, mert azért egy olyan kezdőt, ahol ott van messi, higu, mária, agüero, masche, zabaleta, nem hiszem el h nem tudnak rendbe szedni.lui1698 írta:Én is már évek óta nekik szorítok nagy tornákon, de ilyen kerettel nem lehet komoly dolgokat elérni.recrea írta:Nem vagyok argentin drukker, de '14-ben félreteszem a spanyolokat és a brazilokat, nem érdekel semmi, csak Argentína minél tovább jusson.
Gago-val meg a hazai bajnokságból összeszedett labdát is alig látott botlábúakkal feltöltött keretben, lehet akármekkora ász Messi, egy német vagy spanyol csapat ellen akkora verés néz ki nekik, mint a ház.

Valamikor nyáron/ősszel volt egy német-argentin válogatott meccs, az eredményre már nem emlékszem, csak arra, h az ötletes argentin támadások mellett a védelmükön bántóan könnyen jutottak túl a németek, mintha osztálykülönbség lenne köztük. Úgy, h az argentinok minden meccsükön bizonyítani akarnak, a németek meg lötyögtek. Oké, nincsenek Ramosok, Chiellinik, Puyolok az argentinoknál, de teljes összeszokatlanság látszott rajtuk.lui1698 írta:Én is már évek óta nekik szorítok nagy tornákon, de ilyen kerettel nem lehet komoly dolgokat elérni.recrea írta:Nem vagyok argentin drukker, de '14-ben félreteszem a spanyolokat és a brazilokat, nem érdekel semmi, csak Argentína minél tovább jusson.
Gago-val meg a hazai bajnokságból összeszedett labdát is alig látott botlábúakkal feltöltött keretben, lehet akármekkora ász Messi, egy német vagy spanyol csapat ellen akkora verés néz ki nekik, mint a ház.
Én is már évek óta nekik szorítok nagy tornákon, de ilyen kerettel nem lehet komoly dolgokat elérni.recrea írta:Nem vagyok argentin drukker, de '14-ben félreteszem a spanyolokat és a brazilokat, nem érdekel semmi, csak Argentína minél tovább jusson.

sztem is jobb bármelyik régi játékosnál. én néha megnéztem régen egy egy meccset a filmmúzeumon, de ez a régi idők focija semmilyen szinten nem mérhető a maihoz. régen nem volt olyan h egy csapat 10 emberrel bekkel, mindenki támadott orrba szájba, nem volt ilyen szoros emberfogás, sokkal, de sokkal könnyebb volt fickándozni egy-egy játékosnak mint manapság.csababarca írta:Egyébként én sose hasonlítom Puskáshoz vagy Peléhez Messit,mert az én szememben jobb náluk is.