2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ezt nem is kérdőjelezi meg senki, hogy folyamatosan gyengült és gyengül. Egy fontos tényezőt ne felejtsünk el jelenleg: alacsony a fizetési sapka és nincs pénz. Hogya lehet ezen segíteni? Alap esetben, ha nem fociról beszélünk, akkor pl. eladsz mindent, amit csak lehetséges. Na úgye fociban ez nem lehetséges, mert azért valakinek játszani kell. Akkor mit teszel a sporlás érdekében? Lecseréled a drága (vagy legalább értelmezhető értékű), nagy fizetésű, de nem teljesítő vagy nem jól teljesítő játékosokat és megpróbálod olyanokkal helyetesíteni ideiglenesen (és az ideiglenesen van a hangsúly), akik nem sokkal rosszabbak, vagy közel azt a teljesítményt várhatóan le tudják majd tenni az asztalra (kis szerencse esetén, még akár meglepetést is okozhatnak).
Kik azok a szakértők? Ha annyira nagy potenciál van benna, miért nem kellett rajtunk kívül a kutyának sem, és miért mondott le ilyen könnyen róla a csapata?És ez nyilván nem azt jelenti, hogy be fog válni. De több hozzáértő ember látja benne a potenciált, és amúgy tényleg totálisan Dembélé profilja, még a kétlábassága is megvan, és úgy döntöttek, rövid(?) távra meg kell próbálni, mert adni fog a csapatnak. Ettől függetlenül nem látjuk a jövőt, be is sülhet, meg lehet, hogy 4 év múlva vele nyerünk BL-t. Majd kiderül.
Én sem azt mondom, hogy ő az álomjátékosunk! Csak valótlan dolgokat ne állítsunk (nem tud cselezni, Abdé szint, stb), meg ne döntsük el előre, hogy egy kalap gané a csávó.Sinya22 írta: ↑2022.01.28. 09:59:06Bence amit írsz az oké, sőt én elfogadom, hogy pénzügyileg ez egy jó döntés, a Ferran,LDj,Depay hármassal úgy se fogjuk végignyomni a tavaszt, mert 1 mindig sérült lesz belőle(ne így legyen). Szóval én pénzügyi, meg rotációs okokból elfogadom.. de ne írkáljatok már olyat, hogy "el pl színtű csapatba bizonyított". Mit? Gólokat lőtt, gólpasszokat adott, eldöntötte a meccseket?
de akkor hova tegyük be a szintet, ha egy wolvesból is kiszorult már?bence0330 írta: ↑2022.01.28. 09:51:34
Én értem a logikádat, hiszen megindokoltad valamelyik topikban: mindenre úgy tekintesz, hogy úgysem jön be, mert akkor nem lehet csalódni. Oké. De azért egy ennyire gyors, ennyire jól cselező játékosra, aki amúgy spanyol válogatott is, azt mondani, hogy Abdé szintje, az szerintem kicsit túlzás...
Én értem a logikádat, hiszen megindokoltad valamelyik topikban: mindenre úgy tekintesz, hogy úgysem jön be, mert akkor nem lehet csalódni. Oké. De azért egy ennyire gyors, ennyire jól cselező játékosra, aki amúgy spanyol válogatott is, azt mondani, hogy Abdé szintje, az szerintem kicsit túlzás... elhiszem, hogy szerinted nem fog bejönni, sőt, kvázi kötelező ezt gondolnod alapvetően pesszimista emberként, az más tészta. De Abdé meg Jutglá nem olyan játékosok, akik EL-szintű PL csapatban bizonyítottak, ráadásul olyan szezonban, ahol ha jól rémlik, csak KDB adott több gólpasszt. De lehet, volt még valaki, ennek nem néztem utána, csak emlékezet, de a 9 elég sok mindenképp, és még az EL-ben is sokat adott mellé. Abdéhoz és Jutglához képest semmiképp sem lettünk csak többen, ez igenis minőségi erősítés, csak nem Salah szintű.visca el barca írta: ↑2022.01.28. 09:01:57Ezert kar idejonnie. A wolvesban ugyanugy szem elott van.
Ezert kar idejonnie. A wolvesban ugyanugy szem elott van.grgly50 írta: ↑2022.01.28. 08:49:07Luis Enrique látószögébe akar lenni. Talán!MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.01.28. 08:33:07A hírek szerint Adama annyira vissza akart jönni, hogy a 6 hónapos kölcsön alatt mindössze 350ezer eurót(!!) fog keresni.(Víctor Malo)
Mundo szerint már Barcelonában van orvosira készülve
Luis Enrique látószögébe akar lenni. Talán!MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.01.28. 08:33:07A hírek szerint Adama annyira vissza akart jönni, hogy a 6 hónapos kölcsön alatt mindössze 350ezer eurót(!!) fog keresni.(Víctor Malo)
Mundo szerint már Barcelonában van orvosira készülve
adja isten, hogy ne igy legyenvisca el barca írta: ↑2022.01.28. 08:15:06Az egadta vilagon semmin nem fog enyhiteni. Pont annyit fog erni mint a toltelek abde, jutgla, vagy, braith. Vele is csak tobben leszunk es ennyi.
Az egadta vilagon semmin nem fog enyhiteni. Pont annyit fog erni mint a toltelek abde, jutgla, vagy, braith. Vele is csak tobben leszunk es ennyi.Balinho írta: ↑2022.01.28. 07:52:53Ha kötelező vásárlási opció nélkül jön, akkor szerintem ok. Ha kötelező 30+ért jön, az katasztrófa.visca el barca írta: ↑2022.01.28. 07:35:45Traore ui. egydimenzios, megtolom, kozben felboritok mindenkit es futok utana hulyegyerek.
Abban igazad van, hogy megoldani nem ő fogja a problémáinkat, de enyhíthet rajta. Ugyanezt gondolom Morataról amúgy...
Jelenleg nem tudunk a felső polcokról válogatni
Ha kötelező vásárlási opció nélkül jön, akkor szerintem ok. Ha kötelező 30+ért jön, az katasztrófa.visca el barca írta: ↑2022.01.28. 07:35:45Traore ui. egydimenzios, megtolom, kozben felboritok mindenkit es futok utana hulyegyerek.
Így van, kapja meg a lehetőséget, ha nem él vele mehet, sok lutri nincs benne. Nem top játékos, de olyat ennyi idő alatt, ilyen szűk mozgástérrel nem tudnak hozni, maradnak az ilyen tescos megoldások, oszt' vagy bejön, vagy nem. Kis túlzással LDJ is lassan többet lő, mint máshol 3szezon alatt:) Adamának is volt egy szezonja, amikor nagyot ment (19-20 talán) , elvileg meg van benne,ami kellhet a csapatnak. Remélhetőleg itt újra mutat valamit, csak legyen, aki nyomja neki a zsugát.bence0330 írta: ↑2022.01.27. 23:15:47
Annyit fog keresni, mint egy B-s játékos, egyszerűen tényleg nem értem, mi lehetne a baj ezzel az egész ügylettel. Gyorsítani fogja a játékot, és rá kell majd küldeni 2 védőt folyamatosan. Ha ezen kívül nem csinálna semmit, már bőven megérte...
Higgyük el, Bartóék után végre nem hülyék ülnek a vezetőségben, és talán még az edzői székben sem. Nem BW jön 20 millióért sebtiben, meg Boateng nemistudommennyiért cserének a padot koptatni... Szerintem Laporta és Xavi is tudja, mit csinálnak. Alemany meg kihozza belőle a maxot látszólag.
És ez nyilván nem azt jelenti, hogy be fog válni. De több hozzáértő ember látja benne a potenciált, és amúgy tényleg totálisan Dembélé profilja, még a kétlábassága is megvan, és úgy döntöttek, rövid(?) távra meg kell próbálni, mert adni fog a csapatnak. Ettől függetlenül nem látjuk a jövőt, be is sülhet, meg lehet, hogy 4 év múlva vele nyerünk BL-t. Majd kiderül.
Traore ui. egydimenzios, megtolom, kozben felboritok mindenkit es futok utana hulyegyerek.
Ez igaz lenne, ha a labdarúgás csak és kizárólag tizenegyeslövésekből állna, de a labda azért elég sok utat tesz meg addig, amíg a kapuba jut... azért európa legjobb cselezőjeként és európa leggyorsabb játékosaként különösen számítanak más mutatók (LDJ-nál pl. egyetértenék, a posztja és a képességei miatt tényleg csak a góljai határozzák meg, mert semmi mást nem tud). A Wolves meg annyi gólt lő egy szezonban, mint Benzema egyedül. Tényleg kár összehasonlítani, tényleg betehetnéd oda Mbappét, és lehet, hogy 5 góllal zárna egy idényt...visca el barca írta: ↑2022.01.27. 22:54:28Mivel jarsz jol? Hogy 15 meccsenkent van egy golpontja?minden más mutatoja teljesen lenyegtelen.
Szerintem nagyon fontos az is, hogy kiváló karvastagsága van, meg nem egy csúnya gyerek. Nem mindegy, hogy mi van a plakátokon!visca el barca írta: ↑2022.01.27. 22:54:28Mivel jarsz jol? Hogy 15 meccsenkent van egy golpontja?minden más mutatoja teljesen lenyegtelen.
Nehéz megmondani, mert szerintem wolves szintjén fejlődött, de ott azért finoman szólva se hal bele a védekezésbe, nálunk sokkal többet kell majd futnia az fix és nem vagyok benne biztos, hogy elég 90percre.